SI NUMELE VOASTRE POT SPUNE MULTE
Scris 10 October 2006 - 08:44 AM
Scris 10 October 2006 - 10:21 AM
mahree, la Oct 10 2006, 09:44 AM, a spus:
Din pacate nu am nimic in comun cu Francmasonii desi ii admir foarte mult pentru Marea Lor Realizare ...si anume cea ca au reusit sa ieie puterea de la biserica care conducea statele si au dat puterea in mainile omului simplu sub forma de democratie.
Care a fost urmarea?
Biserica nu a mai avut puterea sa ucida milioane de oameni ca pana atunci ...si nici sa-i tina in saracie si mizeria neagra si in noaptea mintii si uite datorita Francmasonilor astazi e democratie belsug lumina si bunastare.... problema e alta ....
Cum de pot fi oamenii atat de aberati incat sa laude criminala biserica care 2000 de ani si-a aratat murdara si hidoasa fata, ascunsa dupa masca unei false sfintenii...si nu apreciati progresul realizat in ultiumii 300 de ani ...progres datorat exclusiv FRANCMASONILOR!!!!
Scris 10 October 2006 - 03:20 PM
28. Aşteptarea celor neprihăniţi nu va fi decât bucurie, dar nădejdea celor răi va pieri. -
29. Calea Domnului este un zid de apărare pentru cel nevinovat, dar este o topenie pentru cei ce fac răul. -
12. Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
13. Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Începutul şi Sfârşitul.
14. Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii, şi să intre pe porţi în cetate!
15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigaşii, închinătorii la idoli, şi oricine iubeşte minciuna şi trăieşte în minciună!
Scris 20 October 2006 - 07:56 PM
nebraska, la Oct 10 2006, 11:21 AM, a spus:
Care a fost urmarea?
Biserica nu a mai avut puterea sa ucida milioane de oameni ca pana atunci ...si nici sa-i tina in saracie si mizeria neagra si in noaptea mintii si uite datorita Francmasonilor astazi e democratie belsug lumina si bunastare.... problema e alta ....
Cum de pot fi oamenii atat de aberati incat sa laude criminala biserica care 2000 de ani si-a aratat murdara si hidoasa fata, ascunsa dupa masca unei false sfintenii...si nu apreciati progresul realizat in ultiumii 300 de ani ...progres datorat exclusiv FRANCMASONILOR!!!!
Tot francmasonii iau omorat nu biserica, dar bineinteles ca sa se spele pe maini dau vina pe biserica ca necuratu tot necurat este si degeaba isi schimba parul. masonii sunt cei mai mari manipulatori din lumea asta si mai necurati.
Numele meu nu stiu exact ce spune dar spune ceva poate
Scris 21 October 2006 - 12:49 AM
larisa_vas, la Oct 20 2006, 08:56 PM, a spus:
Numele meu nu stiu exact ce spune dar spune ceva poate
Numele tau nu zice prea multe ...dar poza da!
Asta cu francmasonii care au omorat ....ha ha ha e buna !
Cei mai mari criminali dintre francmasoni sunt Pinochio si Micky mouse .... e doar democratie si o societate deschisa, iecare are libertatea sa afirme ce vrea, chiar daca nu are dovezi sa isi sustina afirmatiile ...nu-i asa ?
Scris 26 October 2006 - 03:56 PM
moiseJR, la Oct 21 2006, 01:49 AM, a spus:
Asta cu francmasonii care au omorat ....ha ha ha e buna !
Cei mai mari criminali dintre francmasoni sunt Pinochio si Micky mouse .... e doar democratie si o societate deschisa, iecare are libertatea sa afirme ce vrea, chiar daca nu are dovezi sa isi sustina afirmatiile ...nu-i asa ?
da asa e
Scris 27 October 2006 - 12:03 PM
larisa_vas, la Oct 26 2006, 04:56 PM, a spus:
Vezi sa nu gresesti si sa afli tot asa din greseala ca cele mai multe crime din istoria omenirii le-au comis crestinii cei cu Bibliaintr-o mana si cu crucea in cealalta!
Spor la documentare!
Scris 29 October 2006 - 09:50 PM
tillimann, la Oct 27 2006, 02:03 PM, a spus:
Spor la documentare!
multam , tu esti cumva mason
si aici era vorba de ce spun numele noastre. Ce spun?? cine stie ?
Scris 29 October 2006 - 10:07 PM
Imi spune si mie cineva ce inseamna Emanuel?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Convertirea la Islam | SSONYA SS | 110 | 18.173 |
|
Persecutia Crestina | Monsieur Louis | 11 | 3.134 |
|
interzisa sau nu? :D |
Lion79 | 50 | 9.898 |
|