Looop, la Oct 11 2006, 06:13 PM, a spus:
Chiar si la cat de bomba e Windosul ca sistem de operare el paote rula perfect fara nici o problema un timp foarte indelugat , reinstalarea periodica vad ca a devenit un ritual pentru utilizatori (in loc sa incerce sa inteleaga de ce "se strica" ei doar il reinstaleaza un interval de timp)
Pai... pana acum un an il virusam periodic de pe siteurile de hack, nu asa..... un troian, doi lesinati, ci virusi dupa care nu aveai alta solutie decat formatarea. De cand folosesc Bitdefender 9 Prof, n-am mai avut probleme cu virusii si bantui destul prin locuri... nepermise.
Instalez N programe pe luna, le testez si dupa... hotarasc ce fac. In conditiile in care tot instalezi si dezinstalezi softuri, la un momenta dat Windowsul incepe sa scartaie si intr-un final "crapa", acesta e motivul pentru care formatez asa des. Nu ma intrebati de ce fac asta! Fiecare cu pasarica lui
Looop, la Oct 11 2006, 06:13 PM, a spus:
Fara sa rulez nici un program am free 45% memorie ram, celelalte 55 procente le papa procesele active, verificate - nu necesita end process. Ca sa-mi optimizez memoria ram, ar trebui sa inchid cateva module la Bitdefender, ceea ce ar duce la un crash si nu-mi doresc asta sub nici o forma. Ar mai fi un Accelerator de la Clicknet, iar fara el...

, apoi Windows Explorer, dar nici pe asta nu-l kilaresc pentru ca-l folosesc, apoi Firefoxul... neeeee.
Clar, tipa dupa rami!
Voi incerca TweacUi, sa vedem ce zice.
Merci.