spider, la Dec 5 2004, 10:53 PM, a spus:
Orice boala provine dintr-o dezechilibrare a energiilor.
Poate chiar dintr-un atac energetic exterior
Vindecarea vine o data cu echilibrarea aurei.
Dar cancerul este recunoscut si ca boala Karmatica....
Poti sa stii pe unde in subtil isi are cauzele?...
Nu pot sa spun ca am vindecat 100% cancerul, dar am avut rezultate cu metodele mele.
Am invatat leacuri de la batrinii beduini ce locuiesc prin preajma, de la un vraci din brazilia, un shaman care a locuit la noi o perioada, am invatat sa adun buruieni de leac pe luna plina, cu venerabilul seic Ibrahim ce imi este invatator. Am de la el carti roase si ingalbenite de vreme in limba araba cu magie, incantatii si multe retete vechi, de mult uitate de medicina moderna. Poate vi se pare caraghios, dar acolo unde medicina ridica miinile neputincioasa, umilele buruieni de leac isi arata magia....
Dar de ce sa mergem asa departe si sa nu vedem vechea reteta de sucuri tamaduitoare la indemina tuturor:
Sfecla rosie 100g
Suc de morcovi 200g
Suc de mere 300g daca se poate mai multe tipuri de mar.
se bea dimineata, la prinz si seara pe stomacul gol cite o cana. Tratamentul se intrerupe atunci cind pielea devine galbuie de la caroten. Pot aparea reactii de voma atunci cind incepe curatirea ficatului de impuritati. Nu uitati ca bolnavul cu cancer trebuie sa renunte la cafea, alcool, tutun, carne, afumaturi , pina ajunge la o sanatate buna.
daca cineva doreste amanunte in domeniu, cu draga inima ii voi spune ce are de facut, dat fie marea distanta dintre noi. Daca cineva sufera de boli ciudate, necunoscute, ma poate intreba pe forum direct sau mai discret pe: marianablank58@yahoo.com
Contact
Facebook
Twitter
RSS