ps: cred că ştiţi ce tre să faceţi
Poveste Gen: Comedie
Scris 09 October 2006 - 03:44 PM
ps: cred că ştiţi ce tre să faceţi
Scris 14 October 2006 - 06:24 PM
Scris 20 October 2006 - 04:49 PM
Scris 20 October 2006 - 05:05 PM
Aceasta postare a fost editata de Crusher: 20 October 2006 - 05:07 PM
Scris 20 October 2006 - 09:59 PM
Scris 24 October 2006 - 08:31 PM
Scris 24 October 2006 - 11:01 PM
Scris 24 October 2006 - 11:29 PM
Acum Harap Negru ,da plictiseala baga un CD cu manele pina venea scufita rosie ,tolanit pa iarba la umbra deasa a X3- iu- lui ,lui.
Trecind pe acolo,prin zona Capra cu cei trei iezi intreba curioasa ,da di undi ai luat Cd asta cu guta ca vreu si ieu sa ieu?
Gentil ..Harapu sa ridica tacticos ,uitinduse gales la capra ce craci si silueta de invidiat are ,si cu un pai de codita soricelului in coltul guri ,zise ..
-Buna frumoaso ..mda unde te duci cu aia mici aaaa..?
-Iete ai duc la ..proctolog ca saraci cind au ramas singuri acasa ,veni lupul cel rau si ..acum fac fara ...mot.
-Da ce bine arati mai mai ..zise Harapu ..punind-ui mina dela talie in jos..
Capra rosind de placere ,si vizibil fisticita ...dind ochi peste cap zise ..cu glasul ei mieros ..
-Eeeee..de cind faceam ..modeling..da acu nu mai sint buna decit de ..hi hi hi ..alceva..
Harapu ai faceau ,ochi in cap ca la slot machine ,si in minte avea numai fantezi cu capre facind diverse lucruri..
-Auzi ..zise capra ..am si eu o dilema ..tu care esti mai destept poate ma lamuresti si pe mine..
-Pai zio sa auzim..spuse Harapu ginditor ..pre un ton serios..
-Iete ,..io ce sint pina la urma ..pozitie ..sau animal..?
Gindind-use adinc Harapu vro doua minute ,zise ia arata pozitia aia ca nu imi dau seama cum e aia ..
Capra se comforma si ..isi asvirli ..tanga cit colo si lua pozitiamai sus amintita ,asteptind..
Harapu fericit incepu sa isi deschida nasturi de la blue jeans ,unduind din solduri si inginind o melodie a lui Joe Cockar in minte..cind....
Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 25 October 2006 - 12:02 AM
Scris 25 October 2006 - 12:03 AM
laurent-III-rd, la Oct 25 2006, 12:29 AM, a spus:
Acum Harap Negru ,da plictiseala baga un CD cu manele pina venea scufita rosie ,tolanit pa iarba la umbra deasa a X3- iu- lui ,lui.
Trecind pe acolo,prin zona Capra cu cei trei iezi intreba curioasa ,da di undi ai luat Cd asta cu guta ca vreu si ieu sa ieu?
Gentil ..Harapu sa ridica tacticos ,uitinduse gales la capra ce craci si silueta de invidiat are ,si cu un pai de codita soricelului in coltul guri ,zise ..
-Buna frumoaso ..mda unde te duci cu aia mici aaaa..?
-Iete ai duc la ..proctolog ca saraci cind au ramas singuri acasa ,veni lupul cel rau si ..acum fac fara ...mot.
-Da ce bine arati mai mai ..zise Harapu ..punind-ui mina dela talie in jos..
Capra rosind de placere ,si vizibil fisticita ...dind ochi peste cap zise ..cu glasul ei mieros ..
-Eeeee..de cind faceam ..modeling..da acu nu mai sint buna decit de ..hi hi hi ..alceva..
Harapu ai faceau ,ochi in cap ca la slot machine ,si in minte avea numai fantezi cu capre facind diverse lucruri..
-Auzi ..zise capra ..am si eu o dilema ..tu care esti mai destept poate ma lamuresti si pe mine..
-Pai zio sa auzim..spuse Harapu ginditor ..pre un ton serios..
-Iete ,..io ce sint pina la urma ..pozitie ..sau animal..?
Gindind-use adinc Harapu vro doua minute ,zise ia arata pozitia aia ca nu imi dau seama cum e aia ..
Capra se comforma si ..isi asvirli ..tanga cit colo si lua pozitiamai sus amintita ,asteptind..
Harapu fericit incepu sa isi deschida nasturi de la blue jeans ,unduind din solduri si inginind o melodie a lui Joe Cockar in minte..cind....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
BARFA ZILEI...despre orice si oricine...
(din auzite...traite...vazute...patite...gandite...) |
Naeema | 21 | 4.469 |
|
Un mic ajutor de la moderatori | Geo1000 | 3 | 739 |
|
Di ci ?
(intrebari fara raspuns) |
Fluturel | 48 | 8.861 |
|
Topicul Secetei Sahariene
Pentru Saharianul |
Marlboro | 10 | 5.588 |