sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ea m-a parasit si nu stiu de ce Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mr.kairo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 06

Scris 09 October 2006 - 10:48 AM

sa va spun pe scurt
ea are 28 de ani si eu 26

ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, si totul a decurs foarte frumos, am fost sincer, discutam cu ea ore in sir absolut despre orice, ne simteam bine, am fost foarte atent cu ea, poate prea atent, pana la un punct, a vrut sa vada daca sunt gelos si a iesit cu altul, bine inteles ca mi-am dat seama dar nu am reactionat la nimic atunci, doar am fost mai distant si mai rece. A devenit si ea mai rece, dar de tot.

trebuie de amintit ca ea iesea inainte cu baiti de 34 de ani care pur si simplu o calcau in picioare, dar rau de tot. eu nu sunt genul acelui barbat deloc, poate sunt putin mai timid, dar complet diferit. Si totusi nu mai vrea sa continue relatia cu mine, si cred ca vorbeste foarte serios, desi imi place f mult de ea, ce sa fac, mai am sanse.
0

#2 Utilizator offline   Helene 23 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 09 October 2006 - 11:15 AM

Vezi postareamr.kairo, la Oct 9 2006, 11:48 AM, a spus:

am fost foarte atent cu ea, poate prea atent, pana la un punct, a vrut sa vada daca sunt gelos si a iesit cu altul, bine inteles ca mi-am dat seama dar nu am reactionat la nimic atunci, doar am fost mai distant si mai rece. A devenit si ea mai rece, dar de tot.

trebuie de amintit ca ea iesea inainte cu baiti de 34 de ani care pur si simplu o calcau in picioare, dar rau de tot. eu nu sunt genul acelui barbat deloc, poate sunt putin mai timid, dar complet diferit. Si totusi nu mai vrea sa continue relatia cu mine, si cred ca vorbeste foarte serios, desi imi place f mult de ea, ce sa fac, mai am sanse.

cred ca aici ai gresit. desi ne plac barbatii simtiti, cred ca la inceput trebuia sa pari disponibil si nu prea. adica sa ii arati ca te intereseaza, dar nu prea mult. stiu, e complicat. faptul ca nu ai reactionat la incercarea ei de a te face gelos e bine, numai ca nu a avut efectele scontate. nu cred ca trebuia sa fii distant, si natural, sa treci cu vederea si atunci o enerva poate.
cat despre partea a doua a mesajului... forget her. cred ca e genul de femeie care atrage un singur gen de barbati si cu aia se simte bine. desi nu e ceva intentionat de ea, doar barbatii agresivi si mai in varsta o atrag. ca sfat, pot sa iti spun sa discuti cu ea, sa ii arati ca tu nu te vei comporta niciodata asa ca ceilalti, ca merita ceva mai bun, adica tu, si sa o faci sa inteleaga ca ar trebui macar sa incerce. daca nu vrea si te refuza, cred ca vorbeste serios si ar trebui sa te retragi. in fond...nu e obligata sa te placa si nici tu pe ea. :cheer:
bafta
0

#3 Utilizator offline   alexandruc 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 October 2006 - 11:24 AM

cineva mi-a zis odata ca o femeie vrea sa te porti cu ea "una clada, doua reci".

nu stiu cat de adevarat e, dar din experienta mea, cu toate ca femeile zic ca vor pe cineva care sa le tina "in puf", ele sunt mereu atrase de "bad boy" type.

Sfatul meu e sa treci peste chiar daca iti e greu acum.

are balta peste :cheer:

Aceasta postare a fost editata de alexandruc: 09 October 2006 - 11:24 AM

0

#4 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 09 October 2006 - 11:28 AM

Perfect de acord cu Alexandruc :cheer:
Acu' as vrea sa te intreb cat ai fost cu ea? Conteaza foarte mult acest aspect,timpul pe care l-ati petrecut impreuna.....
Dacfa e vorba de o luna doua nici nu merita sa-ti mai bati capul :focus:
Si da balta are peste..... :focus: as putea spune destul :blink:
0

#5 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 09 October 2006 - 12:33 PM

Vezi postareaTristan, la Oct 9 2006, 12:28 PM, a spus:

Perfect de acord cu Alexandruc :focus:
Acu' as vrea sa te intreb cat ai fost cu ea? Conteaza foarte mult acest aspect,timpul pe care l-ati petrecut impreuna.....
Dacfa e vorba de o luna doua nici nu merita sa-ti mai bati capul :o:
Si da balta are peste..... :blink: as putea spune destul :focus:

Bre, balta ta nu mai are peste. :cheer:

#6 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 October 2006 - 12:38 PM

Vezi postareaDAriaNA2006, la Oct 9 2006, 01:33 PM, a spus:

Bre, balta ta nu mai are peste. :focus:

OFF-TOPIC
:cheer:
:blink:
0

#7 Utilizator offline   mr.kairo 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 October 2006 - 02:33 PM

ea a avut o relatie de 8 ani cu cineva tot mai mic ca ea
si ala o batea dar ea il ierta, am discutat cu ea si a spus ca nu mai vrea sa aiba nici un fel de relatie cu nimeni.Ii era frica sa plece de langa ei, cel putin asa imi spunea acuma nu stiu. dar sa stii ca din a doua noapte am dormit cu ea, adormeam abia pe la vreo 4, nu mai terminam de povestit cu ea si ne trezeam devreme ca mergeam la servici. Nu am fortat-o la nimic de genu sex, doar saruturi si mangaieri, la care ea imi spune ``tu chiar nu imi faci nimic?`` oare vroia doar o aventura? ... oare am fost asa de prost la faza asta incat sa nu ii fac nimic? sau era asa un test?
Unde am gresit as vrea sa stiu?
am intrebat-o chiar eu asta dar ea mi-a raspuns
da-ti seama singur.

Aceasta postare a fost editata de mr.kairo: 09 October 2006 - 02:39 PM

0

#8 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 October 2006 - 02:37 PM

Vezi postareamr.kairo, la Oct 9 2006, 03:33 PM, a spus:

ea a avut o relatie de 8 ani cu cineva tot mai mic ca ea
si ala o batea dar ea il ierta, am discutat cu ea si a spus ca nu mai vrea sa aiba nici un fel de relatie cu nimeni si ca ii era frica sa plece de langa ei, cel putin asa imi spunea acuma nu stiu. dar sa stii ca din a doua noapte am dormit cu ea, adormeam abia pe la vreo 4 si ne trezeam devreme ca mergeam la servici. Nu am fortat-o la nimic de genu sex, doar saruturi si mangaieri, la care ea imi spune ``tu chiar nu imi faci nimic?`` ... oare am fost asa de prost la faza asta incat sa nu ii fac nimic? sau era asa un test?
Unde am gresit as vrea sa stiu?
am intrebat-o chiar eu asta dar ea mi-a raspuns
da-ti seama singur.

Adica.....stai un pic....vrei sa zici ca....hai serios :cheer:
Adicalea nu ai facut secs cu ea....desi era langa tine :focus: Mai,pai atunci cum sa nu se duca,daca tu nu ii faceai nimic :blink: Stii tu,huta-huta alea-alea....
Ma gandesc ca s-a saturat sa astepte.....sa ii faci ceva :focus:
0

#9 Utilizator offline   mr.kairo 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 October 2006 - 02:40 PM

pai din a doua noapte?
0

#10 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 October 2006 - 02:46 PM

Vezi postareamr.kairo, la Oct 9 2006, 03:40 PM, a spus:

pai din a doua noapte?

:cheer:
Cu ea ai discutat...daca asta a fost adevaratul motiv? Mai bine zis,ai discutat cu ea?
Parerea mea,o suni,o chemi in oras la o discutie...cu cartile pe masa.....acu' asta cred ca nu ar fi un motiv sa se departeze de tine...
Interesant,ar fi mai bine sa discuti cu ea...asa ai stii o chestie si ti-ar fi mai bine,intr-un fel sau altul :focus:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Viata in doi deea_s  37 13.588
Hot Topic (New) fidelitate
ce inseamna si cum se aplica
MariaB  33 15.774
Topic inchis infidelitatea:justificabila? tass  1 3.952
Hot Topic (New) Atasamente O relatie poate fi destramata din cauza diferentelor de varsta? Cretzu_marius  81 19.497
Replici noi sex sau nimic
daca iti place o vei face...sau...
Desert_Rose  17 6.994