Pagina 1 din 1
Probleme cu Adobe PageMaker
Scris 08 October 2006 - 07:40 PM
Salut,am si eu o problema in acest program.O prietena are de facut un document in acest program.Il scrie prima data in Word 2003(cu tot cu diacritice)si dupa aceea il copiaza in PageMaker.Dar apare o problema:in loc de diacritice(adica ăīţş
) ii apare un semn de intrebare(?).Cum pot rezolva problema?PageMaker este 7.0 si fontu e Arial.Multumesc anticipat.
Scris 08 October 2006 - 10:54 PM
bogdan_5844, la Oct 8 2006, 08:40 PM, a spus:
Salut,am si eu o problema in acest program.O prietena are de facut un document in acest program.Il scrie prima data in Word 2003(cu tot cu diacritice)si dupa aceea il copiaza in PageMaker.Dar apare o problema:in loc de diacritice(adica ăīţş
) ii apare un semn de intrebare(?).Cum pot rezolva problema?PageMaker este 7.0 si fontu e Arial.Multumesc anticipat. 
Cam greu cu diacriticile...eventual sa salveze in Reach Text Format RTF si apoi sa-l copieze in PM.
Dar de ce nu-l scrie direct in PM? E chiar mai simplu ca in Word
Scris 09 October 2006 - 09:42 AM
da?pey atunci creca tre sa se apuce(sau mai degraba eu:D)sa invetze cum:Dniste tutorialuri?sau gasesc pe net?ms pt ajutor(apropo daca sterg si scriu cu diacritice nu intelege ş şi ţ:īn loc de ş pune un cerc sus(ca o putere)şi īn loc de ţ pune un p lungit şi īn sus(nush daca intelegi).Fontu e Arial(normal)dar face chestia asta şi īn Times New Roman.Se poate sa fie ceva de la program?
Scris 09 October 2006 - 12:18 PM
bogdan_5844, la Oct 9 2006, 10:42 AM, a spus:
da?pey atunci creca tre sa se apuce(sau mai degraba eu:D)sa invetze cum:Dniste tutorialuri?sau gasesc pe net?ms pt ajutor(apropo daca sterg si scriu cu diacritice nu intelege ş şi ţ:īn loc de ş pune un cerc sus(ca o putere)şi īn loc de ţ pune un p lungit şi īn sus(nush daca intelegi).Fontu e Arial(normal)dar face chestia asta şi īn Times New Roman.Se poate sa fie ceva de la program?
Se poate sa fie si de la program !! am auzit de el da nu-l cunosc ca nu-l folosesc.
Trebuie sa te uiti undeva prin obtiunile sau setarile lui ... sa vezi unde are sau de unde ia "fonturile". daca le are pe ale lui sau daca le ia pe cele din windows !? si impliocit cele din word ...!
Toata treaba este din fonturi asta-i clar ... cel putin de chestii de genu asta m-am batut ... adica scri cu anumite caractere si mergi pe alt comp si apar tot felu de semne in locul anumitor caractere., asadar ... impreuna cu textul scris trebuie sa vezi si sa sti ce font sta in spatele lui ("nu numai denumirea ci si fisierul respectiv ...").
Scris 09 October 2006 - 06:27 PM
Incearca sa setezi in PM nu fontul Arial ci Arial CE - !!!
ce se intampla ????
acelasi lucru cu Times New Roman .....
acelasi lucru cu Times New Roman .....
Aceasta postare a fost editata de romeos: 09 October 2006 - 06:29 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
excel | eu1605 | 0 | 1.777 |
|
SQL, MySQL
baze de date |
timida | 3 | 6.767 |
|
autocad
desen tehnic |
Razvan_78 | 1 | 1.042 |
|
insumare anumite valori (tot sum) din mai multe foi (sheets) | canroxx | 3 | 1.776 |
|
EXCEL | DanaMaxim | 1 | 2.157 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS