sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Lamaiul teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   piton89 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-February 07

Scris 14 February 2007 - 04:37 PM

pe 4 ianuarie am pus o samanta de lamai :) cu care era sa ma inec de revelion :yahoo: acum 2 zile a iesit o plantuta mica....si sunt decis sa am grija de ea......dar am nevoie de niste sfaturi in legatura cu cresterea lamailor......ORICE......mai ales despre altoire....cand se face si cat de mare trebuie sa fie lamaiul pt prima altoire?1m?
revin cu niste poze cu lamaitul meu nou nascut :shout:
0

#22 Utilizator offline   sicamin 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-March 06

Scris 14 February 2007 - 08:31 PM

Inarmeaza-te cu RABDARE .Daca abia acum a rasarit samanta trebuie sa astepti sa creasca si sa aiba tulpina cam de grosimea unui creion pentru a fi altoit (cam 3 ani).
0

#23 Utilizator offline   alehin 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 16 February 2007 - 02:01 PM

Si eu am pus 3 seminte acum 5 luni.....iar acum unul din ei are aproape 60 cm si creste vazand cu ochii......drept este ca ceilalti sunt mult mai mici....cred ca a contat mult faptul ca pamantul a fost diferit precum si vasul in care l-am pus este mult mai mare....si mai este faza cu udatul....am vazut ca toti zic sa-i pui putina apa ca altfel putrezeste...nu stiu ce sa zic eu pana acum i-am pus apa foarte des, nu zic ca e bine si nu te sfatuiesc sa faci si tu asa :crazy:))).....in ceea ce priveste altoitul trebuie s-o faci intr-o perioada calda...cel putin asa am aflat si eu nu de mult....mai am si eu multe nelamuriri...oricum esti la inceput asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca mai ai timp sa te documentezi.... dupa sesiune vreau sa merg la biblioteca si sa ma documentez asa ca am sa te anunt si pe tine...
0

#24 Utilizator offline   piton89 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-February 07

Scris 18 February 2007 - 12:07 AM

Vezi postareaalehin, la Feb 16 2007, 02:01 PM, a spus:

Si eu am pus 3 seminte acum 5 luni.....iar acum unul din ei are aproape 60 cm si creste vazand cu ochii......drept este ca ceilalti sunt mult mai mici....cred ca a contat mult faptul ca pamantul a fost diferit precum si vasul in care l-am pus este mult mai mare....si mai este faza cu udatul....am vazut ca toti zic sa-i pui putina apa ca altfel putrezeste...nu stiu ce sa zic eu pana acum i-am pus apa foarte des, nu zic ca e bine si nu te sfatuiesc sa faci si tu asa :tease:))).....in ceea ce priveste altoitul trebuie s-o faci intr-o perioada calda...cel putin asa am aflat si eu nu de mult....mai am si eu multe nelamuriri...oricum esti la inceput asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca mai ai timp sa te documentezi.... dupa sesiune vreau sa merg la biblioteca si sa ma documentez asa ca am sa te anunt si pe tine...

ok
0

#25 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 20 February 2007 - 11:11 PM

Multumesc pentru aprecieri!Ma bucur ca va place lamaiul meu .Da,il tund in primavara,de fapt cam in fiecare primavara sau uneori toamna ii retez din ramurile care ies din decor.Acum are aproape 1m cu tot cu ol...deci e mic,dar foarte roditor.
A avut si o floare saptamana trecuta dar nu a tinut-o...poate urmatorul rand de boboci sa fie roditor.

Va place parfumul florilor de lamai? Mie imi place foarte mult. :)
0

#26 Utilizator offline   Valentina30 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 06

Scris 21 February 2007 - 03:52 PM

parfumul florilor de lamai si de citrice in general, este foarte delicat si in acelasi timp foarte patrunzator. Un copacel inflorit corespunzator (nu doar 2-3 flori) poate parfuma foarte puternic o incapere cu suprafata de 35-40 mp.
0

#27 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 21 February 2007 - 08:13 PM

Asa e la parintii mei,cand infloreste lamaiul,pentru ca e un lamai matur.Eu din el am ,,mostra" mea de lamai.Dar,creste el...
0

#28 Utilizator offline   Vladutz23 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 25 March 2007 - 02:32 PM

Am si eu un lamai, are cam 10 ani si nu stiu de ce nu infloreste!! ce ar trebui sa fac? dati-mi un sfat va rog frumos !
:tease: :yawn: :lol:
0

#29 Utilizator offline   Clinho 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 25 March 2007 - 03:44 PM

Vorbeste cu un inginer horticultor si te lamureste el , trebuie parca altoit.
0

#30 Utilizator offline   Vladutz23 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 25 March 2007 - 03:51 PM

ms
dar pana sa dau peste un hoticultor............. mai bine aflu pe forum daca ma poate ajuta creva :) :tease: :yawn: :lol: :) :x: :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic