Cat de mult ii plac barbatului modern si fara prejudecati, initiativele femeii moderne? cum priveste el femeia care nu asteapta, ci provoaca, incita, cere?
cine incepe? oare le plac barbatilor femeile cu initiativa?!.....
Scris 08 October 2006 - 03:10 AM
Cat de mult ii plac barbatului modern si fara prejudecati, initiativele femeii moderne? cum priveste el femeia care nu asteapta, ci provoaca, incita, cere?
Scris 08 October 2006 - 05:26 AM
Initiativa o poate avea oricare dintre cei doi, un simplu gest, uncuvanu, o atingere si ....
Scris 08 October 2006 - 08:08 AM
Scris 08 October 2006 - 08:39 AM
Amarena, la Oct 8 2006, 09:08 AM, a spus:
E destul de complicat, nu există o reacţie standard. Sau, mai exact spus, există două planuri diferite în care se manifestă reacţia:
- raţional, în planul psihic "vizibil", iniţiativa partenerei e incitantă - pentru că înseamnă că îşi doreşte într-adevăr o anumită evoluţie a lucrurilor.
- iraţional, în planul psihic "invizibil", iniţiativa partenerei poate inhiba, pentru că induce un sentiment de nesiguranţă - începe să nu mai fie clar dacă îi place sau nu modul cum evoluează lucrurile. Începe să nu mai fie clar dacă aşteptările îi pot fi împlinite/satisfăcute sau nu. Dacă aşteptările i-ar fi fost deja împlinite, n-ar mai fi fost nevoie de o iniţiativă din partea ei, nu?
Dar mai depinde şi de stadiul în care se află relaţia. O parteneră cu care ai făcut dragoste de zeci de ori, pe care ştii cum (şi de câte ori
Scris 08 October 2006 - 09:04 AM
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 08 October 2006 - 09:05 AM
Scris 08 October 2006 - 10:12 AM
Amarena, la Oct 8 2006, 10:04 AM, a spus:
Şi eu am zis la fel, dar depinde dacă eşti o parteneră nouă
sau o parteneră "consacrată"
Scris 08 October 2006 - 10:26 AM
albella, la Oct 8 2006, 04:10 AM, a spus:
Depinde de multi factori... in principal de educatie si de tipologia psihologica...
Daca el e de exemplu indoctrinat la greu cu ideea de masculul feroce care taie si spanzura... e posibil sa vada o amenintare in initiativa ei. Daca el este in schimb cu mintea deschisa si mai e si introvertit pe deasupra, e posibil sa vada in intiativa ei implinirea rugaciunilor pe care le-a facut la Doamne Doamne.
Eu unul consider ca e sexy ca ea sa ia initiativa... foarte sexy...
Scris 08 October 2006 - 11:26 AM
harald, la Oct 8 2006, 10:09 AM, a spus:
- raţional, în planul psihic "vizibil", iniţiativa partenerei e incitantă - pentru că înseamnă că îşi doreşte într-adevăr o anumită evoluţie a lucrurilor.
- iraţional, în planul psihic "invizibil", iniţiativa partenerei poate inhiba, pentru că induce un sentiment de nesiguranţă - începe să nu mai fie clar dacă îi place sau nu modul cum evoluează lucrurile. Începe să nu mai fie clar dacă aşteptările îi pot fi împlinite/satisfăcute sau nu. Dacă aşteptările i-ar fi fost deja împlinite, n-ar mai fi fost nevoie de o iniţiativă din partea ei, nu?
Dar mai depinde şi de stadiul în care se află relaţia. O parteneră cu care ai făcut dragoste de zeci de ori, pe care ştii cum (şi de câte ori
oare de ce se pune problema de preluare a controlului si de stabilire a raporturilor de putere? perceperea relatiei de cuplu ca un razboi pentru suprematie nu duce inevitabil la destramarea lui?
Da, Amarena, ma refeream strict la initierea actului sexual.
Dar uite ca noi ne dorim sa trecem la actiune intru implinirea nevoilor noastre afectiv-sexuale, eventual sa le oferim surprize, sa-i scutim de efortul de a se gandi daca vor fi sau nu refuzati iar EI considera ca dorim sa le luam puterea din mana
Da Harald, cu siguranta exista o diferenta de abordare in functie de stadiul relatiei. Cred ca eu, la momentul lansarii topicului, aveam in vedere un cuplu mai cu vechime. Vorba Amarenei: va incita, va provoaca va inhiba o femeie care care isi recunoaste propria sexualitate si nu si-o reprima in asteptarea momentului in care el doreste sa-si manifeste puterea si dorinta
Scris 08 October 2006 - 01:05 PM
albella, la Oct 8 2006, 12:26 PM, a spus:
Nu. O femeie are şi momente când îi place să fie net dominată în pat, să nu ştie dinainte ce va simţi şi cum va fi penetrată. Aşa sunt ele construite
albella, la Oct 8 2006, 12:26 PM, a spus:
Există şi metode mai subtile. Când ea preia evident iniţiativa, în pat nu prea se mai întâmplă lucruri care i-ar place lui.
Scris 08 October 2006 - 01:08 PM
albella, la Oct 8 2006, 03:10 AM, a spus:
io zic ca asta e atât de evident încât nu mai e nevoie de discutat...o femeie cere la fel de insistent ca un barbat, si asta o arata de la început.
Acum, desigur, el e cel ce ..concretizeaza, poate duce mai departe initiativa, sau nu.
harald, la Oct 8 2006, 01:05 PM, a spus:
se poate ca in pat sa fie trei, si atunci e chiar preferabil ca una din ele sa aiba mai multa initiativa
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
dragostea la prima vedere
cât este de reală? |
vesperala | 2 | 3.839 |
|
|
Fiero | 62 | 4.062 |
|
Le dai..si tot nu se satura! |
crystyann | 63 | 26.750 |
|
Chestionar:
Dragostea, minciuna, interesul..........
Cine are curajul sa spuna... |
Victor Apostu | 43 | 19.799 |
|
o mai iubeste? | lumaca | 47 | 10.277 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis