Am avut un program foarte bun pentru inregistrarea casetelor audio in calculator. Se numeste Polderbits Sound Editor. Numai ca a functionat 14 zile, dupa care imi cere sa-l cumpar. Cine imi poate spune sau da unul pe care sa-l pot folosi permanent? Multumesc mult.
Pagina 1 din 1
Program pentru inregistrarea casetelor audio
Scris 07 October 2006 - 05:35 PM
Eu am folosit pentru captură editoarele audio de la WinOnCD şi EasyCD.
Care nu expiră
Care nu expiră
Scris 07 October 2006 - 05:49 PM
Multumesc foarte mult, in special pentru operativitate. Ai putea sa-mi spui de unde il pot lua. Programul de care vorbeam l-am luat chiar de aici, de pe ROPORTAL.
Multumesc foarte mult, in special pentru operativitate. Ai putea sa-mi spui de unde il pot lua. Programul de care vorbeam l-am luat chiar de aici, de pe ROPORTAL.
Scris 07 October 2006 - 06:01 PM
Dacă scrii pe Google "audio ripping" (pentru că aşa se numeşte īn engleză ceea ce vrei tu să faci) ai să obţii 12.200.000 de rezultate.
Alege-l pe care-ţi place.
Scris 07 October 2006 - 06:13 PM
Multumesc din inima. Imi scot palaria in fata dvs. Intr-adevar sunteti un om pe care se poate pune baza. Raspunsul este super. M-am caracterizat de la bun inceput ca sunt "ageamiu" - si o recunosc inca o data - in materie de computer. Toata stima si consideratia mea. Va doresc o seara frumoasa. Cu stima si consideratie.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
FOTOWOOLS
CUM SE FACE FOTOWOOLS |
divafocus | 0 | 1.279 |
|
Programe 3D
Imi dati va rog link-uri de programe 3D |