Salutare Am O Problema Foarte mare !!! De Vreo 1 Saptamana De Cand Am Scos Bateria De La Bios Sa Restezz O Parola Nu Mai Merge Nici Un Joc Pe Windows !!! Ori Imi Ingheata Imaginea Ori Imi Apare Jocu In Culori De Curcubeu Sau Numa Rosii ? Care Este Problema Plz Ajutatima ! Sa Fie Ceva De La Acceleratorul Grafic? Am O Placa Video Nvidia 5500 De 256ddr, Athlon 1700+ Si 512 Rami ? Plz Raspundetimi Plz !
Pagina 1 din 1
! AJUTOR ! AM O PROBLEMA FOARTE MARE ! AJUTOR !
Scris 20 October 2006 - 07:52 AM
oricum …
Fiind vorba de "imagine, culori, etc. .." direct responsabil cu treaba asta e placa video !! Nu cred alta componenta sa aiba asa comportament !
Placa video
Sa reinstalezi driverele, biosul placii de baza sau chiar biosul placii video !!
Scris 20 October 2006 - 03:46 PM
@aditm: Tu zici ca trebuie sa fie placa video si tot tu imi bati apropouri de Athlonuri ?
(ti-am zis io ca esti intel fanboy)
Procesorul n-are treaba in asta , daca a scos bateria si a fost resetat biosul inseamna ca ceva nu e in ordine pe acolo, vezi daca merge mai bine dupa ce dai "load safe defaults" in bios , daca nu mergi la garantie.
Procesorul n-are treaba in asta , daca a scos bateria si a fost resetat biosul inseamna ca ceva nu e in ordine pe acolo, vezi daca merge mai bine dupa ce dai "load safe defaults" in bios , daca nu mergi la garantie.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
problema cu dvd | cs0min | 0 | 1.253 |
|
Baterie de laptop Ajutor! | Male Andrei | 1 | 899 |
|
Subject: Business Database Dubai, Middle East | george_k_allis | 1 | 948 |
|
Chestionar: Care Sunt Dupa Parerea Dvs. Cele Mai Bune DvD | Chatuiesc | 9 | 11.068 |
|
Problema placa video | xeniuta | 5 | 2.695 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS