ormus discutie despre aur monoatomic si de unde poate fi procurat
Scris 06 October 2006 - 11:29 AM
[font=Comic Sans Ms][size=4] Stie cineva de unde se poate procura ormus in romania (aur mono atomic)? E cva gen piatra filizofala...
Scris 06 October 2006 - 01:30 PM
Nici eu habar n'am ce este, dar o mica cautare pe google and --> http://www.subtleene...ormus/ormus.htm
Scris 06 October 2006 - 10:25 PM
Cica ormusul e o serie de substante monoatomice, mai multe, cum e aurul, care fiind astfel, au niste proprietati speciale......La origine se chema ORMEs, ceva gen orbitaly rearanged monoatomic elements. in fine, ele au influente interesante asupra organismelor. daca dati o cautare pe google sar putea sa gasiti poze cu oameni bolnavi care sau vindecat prin minune, le-a revenit culoarea parului, le-a crescut la loc un dinte spart etc. ceea ce m-a uimit cu adevarat a fost cazul unei pisicutze, care printr-un accident, a ramas fara coada, iar stapana i-a dat diferite forme de ormus. Dupa cateva luni i-a crescut coada cu 2 cm. este extraordinar daca poate exista ceva pe lume care sa faca sa poata creste membre la loc, chiar si doar cu 2 cm.
Scris 06 October 2006 - 10:40 PM
bine zis, da, teoretic, le creste, daca stii de unde sa iei substanta asta!!! adica se poate comanda in America, da nici nu stii daca vanzatorul nu e sarlatan.
Scris 07 October 2006 - 10:43 AM
nu, acum pe bune, are cineva idee de unde se poate procura din romania???
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viitorul Propiei Tari
Ce viitor ne asteapta?Ce se va intampla?CE PUTEM FACE SA NE SCHIMBAM? |
Adevar Divin | 22 | 5.907 |
|
Multa iubire
de la normal la paranormal la nenormal |
thunami | 79 | 12.033 |