sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Probleme, probleme.. ..uite inca una. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mareea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 05 October 2006 - 11:39 PM

Chestia despre care vreau sa vorbesc (adica despre care vreau sa va ziceti parerea:D) este urmatoarea: are o tipa cu sanii mici (sau deloc) sanse cu un tip? Bine, sunt multe fete/femei care au sanii mici si au un prieten/sot. Dar cand ai 15 ani si nu ai sani deloc, mai conteaza cat de desteapta si amuzanta esti, mai conteaza sufletul ala frumos al tau? :stars: Nu cunosc nicio fata in pozitia asta care sa fie atragatoare ptr un baiat.

Nu generalizez, dar cand toate celelalte fete au cel putin cupa C, un tip nu o sa se uite la una care nu are ce pune intr-o bustiera.

Personal, am incredere in mine & stuff, nu sunt retrasa si socializez cu multi oameni:D, imi place de mine fizic si cred ca ceilalti observa asta, insa.. nu cred ca ei ma plac (fizic). Prieteni (amici) am, si baieti, si fete. La fata sunt draguta si nu sunt nici prea slaba nici grasa. Chestia e ca nu am sani mai deloc. Mi-as dori sa fie altfel, insa ma plac asa cum sunt (da, repet asta, scuze). Problemmma mea e ca niciun baiat nu ma considera atragatoare, nu m-ar vrea ca prietena (iubita).

Ideea e: #ptr baieti - ati iesi cu o fata simpatica si toate cele, care nu e urata, doar ca nu are sani?
#ptr fete - sunteti vreuna in pozitia mea? sau cunoasteti alte fete care sunt?

In general, astept pareri, critici, chestii, sfaturi. ;)
0

#2 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 05 October 2006 - 11:46 PM

la 15 ani nu-mi puneam deloc problema asta :stars:
linisteste-te copila draga ca nu e chiar cum se arata la tv ;) altele conteaza ...trust me :yahoo:
0

#3 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 06 October 2006 - 12:44 AM

la 15 ani e normal sa nu ai laptarese ;) de acum incep sa iti cresca, stai fara grija ai sa ai toata viata sani :stars: corpul tau inca nu e dezvoltat 100% :yahoo: dar este timp :yahoo:
0

#4 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 06 October 2006 - 12:47 AM

Daca as avea 15 ani ,da as iesi cu tine. :stars:
0

#5 Utilizator offline   mareea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 06 October 2006 - 05:01 PM

Ms de raspunsuri. Aveti toti dreptate, insa e asaa de frustrant ca toate fetele din jurul tau sa iasa cu cineva si tu nu. Problema mea nu e ca "nu am prieten", asta e o prostie si nu consider k o fata se defineste prin tipul cu,, care iese. Chestia e ca se intampla de multe ori sa imi placa muuult de un tip iar el sa nu se uite la mine doar ptr ca nu arat ca majoritatea fetelor din jurul lui.
Cea mai naspa faza care mi s-a intamplat din cauza asta e urmatoarea: eram cu un tip si imi placea la nebunie de el si se parea ca si lui de mine. Prietenii lui radeau de el k iese cu o tipa ca mine (fara sani), asa ca el a sugerat ca ar fi mai bine sa o terminam. Ne-am despartit. Da, e posibil sa fi spus asta (faza cu prietenii lui) ca o scuza ptr a o termina cu mine, dar ar fi fost cam ciudat. Si nu am suferit prea tare ptr el, ptr k stiu ca nu merita, insa e neplacut cand se face diferenta dintre mine si o fata care poarta cupa D la sutien.
0

#6 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 06 October 2006 - 05:09 PM

Draga mea, la 15 ani baietii se definesc prin multi multi hormoni :) Iar unul care se desparte de o fata ca i-au spus prietenii ca ea nu are sani, mai are de crescut la minte :) Ai putina rabdare, sunteti la o varsta mai "agitata", dar o sa treaca. Si eu am sanii micuti si am aproape dublul varstei tale :) , dar nu m-a lasat pana acum nici un barbat din cauza asta :(
0

#7 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 06 October 2006 - 05:36 PM

Vezi postareaBroscuta_Fermecata, la Oct 6 2006, 06:09 PM, a spus:

Draga mea, la 15 ani baietii se definesc prin multi multi hormoni :) Iar unul care se desparte de o fata ca i-au spus prietenii ca ea nu are sani, mai are de crescut la minte :) Ai putina rabdare, sunteti la o varsta mai "agitata", dar o sa treaca. Si eu am sanii micuti si am aproape dublul varstei tale :) , dar nu m-a lasat pana acum nici un barbat din cauza asta :(

Asta nu-nseamna ca tre' sa-ti gasesti unu' de 40 acu'. :(
Lasand gluma la o parte, sa stii ca-ti poti pune corpu'n valoare printr-o imbracaminte bine aleasa, prin accesorii, bijuterii etc.
Daca ai niste picioare frumoase si-un posterior bine conturat, incearca sa atragi atentia asupra punctelor tari din tine.
No, dar ai totusi 15 ani, asta nu-nseamna ca tre' sa fii o bomba sexy, ai rabdare si anumite parti din trupul tau vor evolua.
Si-n mod cert acum te judeci prea aspru, sunt sigura ca esti o fetita frumoasa si-o sa devii o femeie pe masura.
Linisteste-te!
0

#8 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 06 October 2006 - 06:52 PM

Ai prefera sa te iubeasca cineva pentru sanii tai?De ce crezi ca daca ai avea sani mai mari ai avea si prieten?
0

#9 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 06 October 2006 - 06:57 PM

esti importanta tu...(.sanii pot fi sau pot fi inlocuiti )mai ales azi...sincer, insa la 15 ani nu aveam asemenea probleme existentiale....dar io's nascuta in alta era...
0

#10 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 06 October 2006 - 07:04 PM

Scumpa Mareea, aveam o prietena frumoasa foc, isteata, inalta, masuri de manechin, fistrata din cauza sanilor. Atat era de complexata incat a fost imediat cucerita de barbatul care i-a dat atentie apreciindu-i in special lipsa unui bust mare. S-a aruncat in relatie... Apoi a aflat ca tipul era putin pervers, atras fiind de fetele foarte tinere, tocmai de alea fara forme ostentative. Daca pastreziin subconstient teama asta pana la urma vei gasi pe cineva care sa te placa pentru ce ai si maia les ce n-ai. Dar s-ar putea sa nu-ti fie pe plac motivele... Asa ca lasa teama, poart-te natural. Nu toate fetele ies cu baieti de la 15 ani. Apoi, tu ai prieteni si fete si baieti, lucru care ar trebui sa te linisteasca. eu cred mai curand ca firea ta independeta si mintea deschisa i-ar putea face pe baieti sa ezite. Si daca te placi cu adevarat atunci transmite asta celor din jur (cu adevarat, fara sa te gandesti in secret - cand o sa mi se intample si mie sa ies cu un tip) si vei atrage acel baiat care e mai putin impresionat de marimea sanilor si mai mutl de cea a inimii sau mintii. Sau de picioarele tale sau parul tau... Altfel stii ce se va intampla? Vei fi pana la urma cu un tip care-ti place, vei continua sa te framanti pt ce nu ai si vei suspecta ca orice tipa cu cupa B->C ii poate atrage privirile. Adica si dupa ce ai gasit omul ptoblema tot ramane. Stai linistita! Si amuza-te de viata, traieste frumos si din plin!
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Inchiriez
Apartament pentru nevoile de moment....
Simplu_X  57 9.382
Replici noi nu stiu cum sai spun k o plac mihai79  17 10.297
Topic inchis De ce femeile inseala baietii care merita intradevar iubiti? cristy_05  15 10.636
Topic inchis Praf Esses es percipi  6 2.494
Topic inchis Sunt indragostita ! Strut  42 4.092