Eu oricum va iubesc
Sper ca am fost indeajuns de transparent incat sa nu aveti intrebari pentru mine :) Nosing around...
Scris 05 October 2006 - 10:23 PM
Noh. Dati-i drumul, daca mai e ceva de intrebat.
Eu oricum va iubesc
Eu oricum va iubesc
Scris 06 October 2006 - 05:26 PM
mda... cum cadreaza topicul asta cu obsesia ta vag paranoica de a nu "follow the trend"?
Scris 06 October 2006 - 05:37 PM
ce-ai patit, ma?! te-a luat si pe tine de cap roportalu'? Invidios, stiu io
Scris 06 October 2006 - 06:56 PM
@Andra: n-am disparut niciunde. Mai cauta-ma, baby.
@Shur: subliniere: "daca mai e ceva de intrebat". Vad ca .. nu prea e. Therefore, e totuna daca e deschis sau nu.
@Amarena + Shurtulina: nu m-a luat nimic, febra sau ceva. Eram sooper-plictisit cand l-am deschis, si atat. Cu cat mai putina activitate p-aicea, cu atat mai bine.
@Shur: subliniere: "daca mai e ceva de intrebat". Vad ca .. nu prea e. Therefore, e totuna daca e deschis sau nu.
@Amarena + Shurtulina: nu m-a luat nimic, febra sau ceva. Eram sooper-plictisit cand l-am deschis, si atat. Cu cat mai putina activitate p-aicea, cu atat mai bine.
Scris 06 October 2006 - 06:59 PM
ntz. te eschivezi 
totuna sau nu totuna, activitate sau ne-activitate... fact is ca te-au mancat degetele sa il deschizi. de ce? pentru ca in mod evident a fost un trend (care de altfel a trecut cum bine se vede si pe topicurile similare). teoretic, nu ar fi trebuit ca tu sa urmezi trendul. so?
totuna sau nu totuna, activitate sau ne-activitate... fact is ca te-au mancat degetele sa il deschizi. de ce? pentru ca in mod evident a fost un trend (care de altfel a trecut cum bine se vede si pe topicurile similare). teoretic, nu ar fi trebuit ca tu sa urmezi trendul. so?
Scris 06 October 2006 - 09:31 PM
popularitatea subiectelor de genul asta e in descrestere vertiginoasa. as spune, ele cad in decrepitudine si uitare. nu mai e moda demult.
Scris 06 October 2006 - 11:54 PM
deci.... e "safe" sa urmezi moda atunci cand... nu mai e la moda?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce trebuie sa faci ca sa fii moderator?
Intrebare pentru roportal si moderatori |
Observ | 30 | 6.981 |
|
Intrebari pentru "moa"
Astept nelamuriri,sa le lamuresc :) |
Tristan | 104 | 18.122 |