De 14 ani, de cand a ramas vaduva, locuiesc cu mama. A venit sora anul asta ca vrea partea ei, adica jumatate din casa.
Pretentii aberante, tinand cont de faptul ca mama nu merita asa ceva
I s-au oferit mai multe alternative, casa fiind destul de mare, iar curtea si gradina au 3500 mp. N-a fost de acord, asa ca mama s-a hotarat sa-i cumpere o casa, lucru pe care il va face chiar maine.
Acum, sora vrea ca actul de vanzare cumparare sa fie facut pe numele ei, spunand ca nu va mai revendica casa in care locuim noi, dar astea sunt doar vorbe... Mama, ca s-o impace a zis DA, dar ii fac si lu' sor'ta acte pe casa asta, maine. Ea a zis ca nu e nevoie, sa stea linistita ca nu va mai veni niciodata cu vreo pretentie.
Eu nu vreau nici un fel de act pana dupa decesul mamei. E munca ei de-o viata si nu vreau sa se simta musafir in propria casa.
Intrebarea mea este:
Ce ar trebui sa faca mama, ce acte, ca sora sa nu mai revendice aceasta proprietate???
Raspunsurile de genul: "sa nu-i faca acte", nu merg pentru ca nu se poate comunica deschis pe tema asta. Sora mea are un foarte dezvoltat simt al proprietatii.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis