sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O calcificare in segmentul VII ficat! o calcificare ovalara 9/11mm Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andrei Cristian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 05 October 2006 - 05:06 PM

Doamne ajuta!

Ieri am efectuat un control tomografic si s-a descoperit la ficat - segmentul VII - o calcificare ovalara 9/11mm; in rest aspect CT normal;
Inainte mi-au dat sa beau doua pahare de "ceva" mentolat iar dupa tomografie mi-au spus ca nu mai trebuie sa-mi faca injectia cu substanta de contrast.

Voiam sa stiu:
- cum se talmaceste descoperirea de la ficat si daca e ceva grav sau poate sa devina grav cu timpul?

- si ce tratament se recomanda sau ce nu trebuie sa mananc?
- nu am voie sa fac efort?

Va multumesc mult! si sunt convins ca Dumnezeu are sa va rasplateasca osteneala! :spiteful:
0

#2 Utilizator offline   Wahaha 

• Aspiranta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 05

Scris 05 October 2006 - 05:24 PM

5959
0

#3 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 05 October 2006 - 05:53 PM

Probabil ai un calcul la vezicula biliara. Nu e grav. S-ar putea sa fie nevoie sa te operezi.
0

#4 Utilizator offline   Andrei Cristian 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 05-October 06

Scris 05 October 2006 - 07:17 PM

Vezi postareaGabriel Paduraru, la Oct 5 2006, 06:53 PM, a spus:

Probabil ai un calcul la vezicula biliara. Nu e grav. S-ar putea sa fie nevoie sa te operezi.

Mi-au spus ca nu am calculi nici la bila si nici la rinichi ci s-ar putea sa fie ceva congenital - zic ei.
Isi poate schimba dimensiunile?
Of :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   nicoletaimb 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 08 October 2006 - 12:55 PM

Si mie mi s-a gasit o calcificare la ficat, prin examen RMN. Ce-i de facut???
0

#6 Utilizator offline   peronet 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 22 October 2006 - 06:53 PM

Buna ! Eu iti recomand un supliment alimentar HepaReg
-capsule-
HepaReg este un supliment alimentar, un complex de 9 vitamine, 4 minerale, metionină şi inozitol, conceput pentru a asigura buna funcţionare a organismului. Metionina şi inozitolul mobilizează grăsimile din organism, protejând în acest fel ficatul şi arterele. HepaReg ajută la refacere celulei hepatice.
Ce rol au substanţele active din produsul HepaReg?

Inozitol: îmbunătăţeşte oxigenarea celulei, ajutând metabolismul ei, intervine în metabolismul colesterolului şi a altor lipide, are efect benefic asupra sănătăţii părului

Metionina: intervine în metabolismul carbohidraţilor, fierului şi lipidelor prin activarea unor enzime, ajută la formarea substanţelor antioxidante.

Vitamina A: este importantă pentru ochi, mucoase, dinţi, gingii, piele şi păr

Vitamina D3: reglează metabolismul calciului şi al fosforului, contribuind la dezvoltarea sistemului osos şi a dinţilor

Vitamina E: importantă pentru sistemul muscular şi buna funcţionare a celulei, antioxidant

Vitamina C: importantă pentru sistemul imunitar, măreşte absorbţia fierului în organism, antioxidant

Vitamina PP: element indispensabil din constituţia unor enzime respiratorii

Vitamina B1: importantă în metabolismul glucidelor şi buna funcţionare a sistemului nervos

Vitamina B6: importantă în metabolismul aminoacizilor şi formarea proteinelor

Vitamina B12: intervine în metbolismul lipidelor

Vitamina B2: intervine în metabolismul energetic

Zinc: activează diverse enzime şi contribuie la creşterea imunităţii organismului

Mangan: activează diverse enzime, intervine în metabolismul glucidic, lipidic

Cupru: activează enzime cu rol în dezvoltarea sistemului osos

Selen: îmbunătăţeşte sistemul imunitar, antioxidant
Mod de administrare: ca supliment alimentar, o capsulă pe zi, in timpul mesei principale.
ent alimentar ;

eu recomand ;
HepaReg
-capsule-
HepaReg este un supliment alimentar, un complex de 9 vitamine, 4 minerale, metionină şi inozitol, conceput pentru a asigura buna funcţionare a organismului. Metionina şi inozitolul mobilizează grăsimile din organism, protejând în acest fel ficatul şi arterele. HepaReg ajută la refacere celulei hepatice.
Ce rol au substanţele active din produsul HepaReg?

Inozitol: îmbunătăţeşte oxigenarea celulei, ajutând metabolismul ei, intervine în metabolismul colesterolului şi a altor lipide, are efect benefic asupra sănătăţii părului

Metionina: intervine în metabolismul carbohidraţilor, fierului şi lipidelor prin activarea unor enzime, ajută la formarea substanţelor antioxidante.

Vitamina A: este importantă pentru ochi, mucoase, dinţi, gingii, piele şi păr

Vitamina D3: reglează metabolismul calciului şi al fosforului, contribuind la dezvoltarea sistemului osos şi a dinţilor

Vitamina E: importantă pentru sistemul muscular şi buna funcţionare a celulei, antioxidant

Vitamina C: importantă pentru sistemul imunitar, măreşte absorbţia fierului în organism, antioxidant

Vitamina PP: element indispensabil din constituţia unor enzime respiratorii

Vitamina B1: importantă în metabolismul glucidelor şi buna funcţionare a sistemului nervos

Vitamina B6: importantă în metabolismul aminoacizilor şi formarea proteinelor

Vitamina B12: intervine în metbolismul lipidelor

Vitamina B2: intervine în metabolismul energetic

Zinc: activează diverse enzime şi contribuie la creşterea imunităţii organismului

Mangan: activează diverse enzime, intervine în metabolismul glucidic, lipidic

Cupru: activează enzime cu rol în dezvoltarea sistemului osos

Selen: îmbunătăţeşte sistemul imunitar, antioxidant
Mod de administrare: ca supliment alimentar, o capsulă pe zi, in timpul mesei principale.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi replicarea virusului
....replicarea virusului in Germania
DanaM  3 5.019
Hot Topic (New) Hepatita B?