Pagina 1 din 1
Varsaturi numai cu sange
Scris 05 October 2006 - 03:26 PM
va rog frumos stie cineva ce inseamna sa ai varsaturi numai cu sange,s-a petrecut azi pt prima data si nu vrea sa mearga la octor ,ma rugat sa cumpar ceaiuri pt asa ceva,eu crea ca are ulcer,acum il doare si stomacul.astept raspuns,va multumesc
Scris 05 October 2006 - 03:33 PM
Dute cu el urgent la doctor ca sigur are ulcer si poate perfora si atunci e mai grav.Asa a patit si tatal meu si a ajuns in stare grava la spital cu tensiune 6,si ulcer perforat si la operat de urgenta.Nu-i da nici un medicament ca-i poate face mai rau.
Scris 16 October 2006 - 03:54 PM
cunosc bine cazuistica
se pare ca-i vb de un ulcer, daca se asociaza cu arsuri in zona sternului, a stomacului.
iata ce se poate intampla din pacate: poate perfora stomacul si revarsa interiorul lui in abdomen. daca nu se intervine de urgenta (max 8 ore) peritonita asteapta la colt si finalul e ...colea
decat sa se ajunga la perforare...e de preferat orice alta metoda de tratament...din pacate am patit si eu cam la fel si am ajuns la cutit. nu-i fain deloc
suna la urgenta sa vb in privat sa-l inspaimante. barbatii devin miei daca stii cum sa-i...momesti
nu neglija deloc asistenta medicala...in final il vei pierde
se pare ca-i vb de un ulcer, daca se asociaza cu arsuri in zona sternului, a stomacului.
iata ce se poate intampla din pacate: poate perfora stomacul si revarsa interiorul lui in abdomen. daca nu se intervine de urgenta (max 8 ore) peritonita asteapta la colt si finalul e ...colea
decat sa se ajunga la perforare...e de preferat orice alta metoda de tratament...din pacate am patit si eu cam la fel si am ajuns la cutit. nu-i fain deloc
suna la urgenta sa vb in privat sa-l inspaimante. barbatii devin miei daca stii cum sa-i...momesti
nu neglija deloc asistenta medicala...in final il vei pierde
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 16 October 2006 - 03:56 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Oncosuport | 4 | 1.338 |
|
Glomerulonefrita cronica