Daca e muiere..puteti sa va luati adio
Avril Lavigne topic combinat
Scris 22 July 2008 - 10:53 AM
Tipa asta e betiva.
Nu v-ati dat seama ca e chilita in "Girlfriend"???
Ce orbi sunteti!
Nu v-ati dat seama ca e chilita in "Girlfriend"???
Ce orbi sunteti!
Scris 22 July 2008 - 11:35 AM
Nu o critic, nu o sustin, dar are cateva melodii foarte bune care ii plac foarte mult!
Scris 23 July 2008 - 08:16 PM
Together, Take me away, Losing Grip, Innocence...etc....sunt melodii pe care le ador !
O iubesc pe Avril !
^ Al naibii de faine pozele !
O iubesc pe Avril !
^ Al naibii de faine pozele !
Scris 07 May 2011 - 04:01 PM
O placeam cand eram mai mica, pe atunci stilul ei era original, si melodiile ei de la inceput au avut ceva succes in randul tinerilor. Acum am alte gusturi muzicale, si nu prea i-am mai dat vreo importanta, si cu toate astea, oricum nu mai e pe val, vremea ei a trecut.
Scris 15 June 2011 - 08:55 AM
din cate am observat nu stie cand sa se opreasca. cand eram si eu prin generala inceput de liceu, mi se parea ok si chiar avea melodii bune. dar acuma deja nu mai este la varsta in care sa se mai copilareasca asa. mai bine ar incerca o schimbare, altfel nu stiu cat mai supravietuieste.
Scris 02 July 2011 - 01:40 PM
Imi placea de ea , dar acum cu noul ei stil ... mdeah , macar e frumoasa
Scris 20 August 2011 - 05:24 PM
cre' că oricine se apucă de ascultat rock, începe mai întâi cu avril lavigne sau cu limbi'în'park.
eu aveam vreo 8 ani când începusem să ascult avril şi eram fană ... încă îmi mai plac melodiile alea vechi, de dinainte să se relanseze. în 2007, când a lansat girlfriend , se făcuse pitzi şi nu mai era avril cea de altă dată. acum nici nu ştiu dacă mai cântă sau nu, dar muzica ei a ajuns de rahat, sincer.
eu aveam vreo 8 ani când începusem să ascult avril şi eram fană ... încă îmi mai plac melodiile alea vechi, de dinainte să se relanseze. în 2007, când a lansat girlfriend , se făcuse pitzi şi nu mai era avril cea de altă dată. acum nici nu ştiu dacă mai cântă sau nu, dar muzica ei a ajuns de rahat, sincer.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
un fenomen?? |
uituca | 202 | 48.910 |
|
Fergie!
Ce parere avet despre ea??? |
anna_leoaica95 | 24 | 6.494 |
|