Avril Lavigne topic combinat
Scris 05 April 2007 - 09:04 PM
Eu is fan Avril .. proiecte , poze , wallpaper , avatare etc .. lista poate continua .. insa prefer sa ma opresc aici
as umple pagini
Scris 07 April 2007 - 03:46 PM
cam cat de penibil poate fi cineva care turuie verzi si uscate despre un anumit gen de 'cantarete'... ca apoi sa apara dupa doi ani... ca reprezentanta a exact acelui gen?
Scris 13 April 2007 - 12:08 AM
mie imi place f mult cum canta Avril si a avut un start bun in cariera sa muzicala...asa ca ... no comment
Scris 13 April 2007 - 08:07 AM
Nu-mi place....
Ma enerveaza ca in loc sa-si faca ea macar piesele face cover-uri. Am ascultat unul parca si de la Guns N Roses, Knoking on heavens doors. Instrumentalul e acelasi dar vocea e pe langa.
Ma enerveaza ca in loc sa-si faca ea macar piesele face cover-uri. Am ascultat unul parca si de la Guns N Roses, Knoking on heavens doors. Instrumentalul e acelasi dar vocea e pe langa.
Scris 13 April 2007 - 11:44 AM
neuron, la Apr 13 2007, 09:07 AM, a spus:
Nu-mi place....
check your facts. si guns tot cover au facut. piesa e a lui nenea bob dylan
Scris 13 April 2007 - 01:53 PM
Am verificat si asa e. Le aveam pe amandoua in calc, dar am ascultat-o prima pe cea de la Guns si de aia credeam ca Guns a facut-o 
Imi place mai mult varianta lu Dylan, dar si cea de la Guns e reusita.
Oricum Avril Lavigne o canta cel mai urat.
Imi place mai mult varianta lu Dylan, dar si cea de la Guns e reusita.
Oricum Avril Lavigne o canta cel mai urat.
Scris 15 April 2007 - 06:38 PM
Nu sunt fana Avril si nu o sa fiu niciodata.....vocea e interesanta,versurile sunt haioase....o urasc....
Scris 15 April 2007 - 11:00 PM
neuron, la Apr 13 2007, 09:07 AM, a spus:
Nu-mi place....
Hey, trebuie să-i dăm ce-i al ei, e catchy, e trendy, e destul de rock la instrumental .. nu toţi încep cu Metallica sau alte nume mari
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Zale
pt. fani |
Ghetto-Dac | 0 | 2.222 |
|
Breaking Benjamin | samoilaaa | 2 | 1.682 |
|
Scooter | scooterfan | 4 | 8.291 |