Limba Rusa teme combinate
Scris 25 December 2006 - 10:26 AM
puiu.t, la Dec 25 2006, 01:19 AM, a spus:
vad bine?....felicitari
Si eu ziceam ca vad bine si n-am aprins lumina. Mi-am adus aminte ca a trecut ziua si n-am gustat nimic alcoolic.
De fericire am uitat, dar nici altadata nu beau aproape nimic. Scot sticla de Grand Marnier, torn intr-un pahar cam 50 de grame sau mai putin, pun sticla la loc si cand ma intorc dau o plama paharului !!! .... pe intuneric ... si toata masa e plina ... si ma oftic ca aveam de curatat si totul de spalat cu mana, repede sa iasa pata !!! si mi s-a dus cheful de baut ceva in Ajun.
Craciun Fericit !!!
Scris 25 December 2006 - 11:40 AM
Cum invatam rusa daca nu avem la dispozitie tastatura ruseasca? Trebuie instalat & stuff. Dirtyangel, lighthammer, Margo, cred ca ar fi profesori mai buni
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 25 December 2006 - 11:41 AM
Scris 05 January 2007 - 07:04 PM
Ce instalat, hermana ? Cu două click-uri īn Control Panel, īţi poţi folosi tastatura asta pentru limba rusă.
Cum se spune la : ****** īn voi de porci fascişti şi imperialişti ce sunteţi ! Lenin rules ! pe limba rusă, dom' profesor ?
Cum se spune la : ****** īn voi de porci fascişti şi imperialişti ce sunteţi ! Lenin rules ! pe limba rusă, dom' profesor ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Liceul Mihai Vitazu
o intrebare |
Sonia.Cristina | 2 | 1.297 |
|
Diploma din America cat o postliceala din Romania | Sorin21sua | 6 | 2.756 |
|
Lumi fantastice ! | Angel_Of_Night | 3 | 3.032 |
|
CODECS
a urmat cineva cursurile? |
lavvinya | 3 | 3.196 |
|
Cursuri si certificari internationale pentru computer (ECDL) si limbi straine (Cambridge, TOEFL)
Sa facem distinctia dintre o certificare ADEVARATA si un FAKE |
SergiuV | 6 | 7.087 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS