sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sfaturi pt elevii galagiosi....eu chiar am nevoie,help! Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-September 06

Scris 05 October 2006 - 09:15 PM

Vezi postareadaemon, la Oct 5 2006, 10:05 PM, a spus:

ca sa putem continua discutia cum trebe, hai sa vedem: care e rolul scolii, dupa parerea ta? si al profesorului? dar al elevului? serios, fara bascalie.

Mey...voi sunteti copaci,nu de alta.....stiu mey ca la scoala mergem sa invatam ceva,cultura mami ei,,,,stiu astea,deja ma aburiti........dc sunteti/ati fost sfinti la ore,treaba voastra....eu vreau sfaturi de la cei destept mey,ca eu parca daia v-am pus acest topic...ca sunt proasta nu????...hai voi destepti..dati-mi cu firma in cap.....sa va vad. :stars:
0

#22 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 05 October 2006 - 10:01 PM

Multa sanatate . :stars:
0

#23 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 06 October 2006 - 08:46 PM

Crezi ca noi toti, cand am fost in scoala, nu ne'am fi dorit sa imbinam distractia cu invatatura? Ba da, dar asa ceva nu o sa vedem prea curand. Asta e. Vrei scoala, trebuie sa te supui regulilor. dimineata trage adanc aer in piept si impune'ti sa stai linistita chiar daca mori de plictiseala. Si mai incearca sa faci ceva : o distinctie clara intre SCOALA si DISTRACTIE.

Si inca ceva: daca vorbesti cu profesorii asa cum vorbesti cu noi acum, ma mir ca mai esti inca scoala, fara suparare
0

#24 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 06 October 2006 - 09:44 PM

poi... ei incearca sa-ti spuna ca atitudinea asta nu e buna, si c-ar trebui schimbata :kiss: e singurul sfat pe care l-ai primit pana acuma, si l-ai ignorat :doh:

by the way, tu ori ma ocolesti pe mess, ori mi-am luat ignore. e mai bine asa. n-are sens sa discut cu tine :doh:
0

#25 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-September 06

Scris 07 October 2006 - 05:25 PM

Vezi postareagarcica, la Oct 3 2006, 10:39 PM, a spus:

Eu am o prob cam mare la scoala,nu prea pot sta cuminte mai deloc la ore,mereu fac galagie si ma iau de prof.....asta e al 5-lea liceu in care m-am mutat,si acum sunt intr-a 11-a si acum ma pot exmatricula ca nu ami sunt 10 ani obligatoriu,dar eu ma plictisesc la ore,ca am unii prof care vin sa-si faca doar meseria,preda vreo 5 pagini si pleaca,si se mai intreaba "de ce vb mai mult la pereti",pai dc nu stie sa ne atraga spre acea materie,dar nici nu vrea,si mai mult ne face in tot felul,si noi ca sa-l enervam ii facem ora varza.......eu ma maturizez greu si mi-e cam greu sa ma cumintesc asa deodata la acest liceu,ca deja la primul consiliu mi s-a spus ca v-or cere exmatricularea mea,la cate le-am facut prof la ore,inca din prima zi in acest liceu am fost al director de 2 ori.Deci vreau un sfat de nota 10 de la voi,poate gasiti si spuneti aia cu SPITALUL 9 ma asteapta :inlove: ,vb f serios am nevoie de niste sfaturi de la voi,va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu cand ma plictiseam la ore incepeam sa desenez pe ultima pagina a caietului sau jucam fazan prin biletele cu alti colegi care se plictiseau... dar aveam o prietena care era ,,asul'' clasei si in pauze imi facea rezumatul orei de curs. erau metode mai bune de alungat plictiseala, decat sa fac galagie si sa ma cert cu profii.
cum a zis si anca/maria incearca sa rezisti tentatiei de a te certa cu profesorii, ai rabdare sa ajungi la facultate... acolo e un mediu total diferit de liceu, sunt persoane care stiu cand e distractie si cand e sesiune...BAFTA si.... fii cuminte!
0

#26 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 October 2006 - 06:06 PM

Vezi postareaanna_roxana, la Oct 7 2006, 06:25 PM, a spus:

eu cand ma plictiseam la ore incepeam sa desenez pe ultima pagina a caietului sau jucam fazan prin biletele cu alti colegi care se plictiseau... dar aveam o prietena care era ,,asul'' clasei si in pauze imi facea rezumatul orei de curs. erau metode mai bune de alungat plictiseala, decat sa fac galagie si sa ma cert cu profii.
cum a zis si anca/maria incearca sa rezisti tentatiei de a te certa cu profesorii, ai rabdare sa ajungi la facultate... acolo e un mediu total diferit de liceu, sunt persoane care stiu cand e distractie si cand e sesiune...BAFTA si.... fii cuminte!

Am mai spus,ca nu sunt astea de mine,desenatul,fazanul,cititul unei carti....nu sunt acel gen,.....noi cand ne jucam,aruncam cu sticle in cls,cu bancile,cosul de gunoi,cu galetile cu apa,baloane cu apa in timpul orei,s-au sa aruncam in prof cu hartie cu saliva prin teava de la pix,...astea sunt de noi....tocmai d-aia v-am zis ac vreau ceva bine gandit care sa ma puna pe ganduri.Anca .....mai baga tu d-alea,mai bine gandite pt astfel de elevi. :inlove: :lol2: :cry:

Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 09 October 2006 - 05:44 PM

0

#27 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 October 2006 - 06:08 PM

Vezi postareagarcica, la Oct 7 2006, 07:06 PM, a spus:

Am mai spus,ca nu sunt astea de mine,desenatul,fazanul,cititul unei carti....nu sunt acel gen,.....noi cand ne jucam,aruncam cu sticle in cls,cu bancile,cosul de gunoi,cu galetile cu apa,baloane cu apa in timpul orei,s-au sa aruncam in prof cu hartie cu saliva prin teava de la pix,...astea sunt de noi....tocmai d-aia v-am zis ac vreau ceva bine gandit care sa ma puna pe ganduri.Anca .....mai baga tu d-alea,mai bine gandite pt astfel de elevi. :inlove: :) :cry:
Scuze ,dar esti cam dus,am zis ca Anca gandeste mai matur ca voi,nu-mi spune tu mie ce inseamna matur,ca nu ai sanse,decat sanse d-alea de 3 lei bucata de la S.H. :doh: :lol2:

atunci sunteti o clasa de ,,dereglati'' care incercati sa atrageti atentia si nu stiti cum.... ma mir ca va suporta profesorii....
0

#28 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 October 2006 - 06:12 PM

Fataaaaaaaaaaaaaaaaaa....noi asa suntem,nu ne intereseaz sa atragem atentia unui prof care mai mult sta degeaba la catedra,vine isi preda lectia vreo 5 pagini si apoi pleaca......................nu suntem ca voi,in ziua de azi s-au schimbat mult lucrurile(s-au inversat),,.......din pacate numai exista respect,pt ca eu stiu ca treb sa fi respectat ca sa respect,dar mai intai treb sa te respecti pe tine............................... :cry: :inlove:
0

#29 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 October 2006 - 06:32 PM

atunci invata la ore si distreaza-te in pauze.
0

#30 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 07 October 2006 - 07:40 PM

OK.piua
Uite care este ideea,sa sti ca nu sintem profesori.
Din partea mea te poti comporta cum vrei tu la scoala .
Sa sti ca nici eu nu eram cuminte la ore si nici nu invatam bine,iar vis-a -vis de ce ai patit la scoala sa sti ca eu am patit mai rau.
Ce admir la tine ,este faptul ca doresti sa ti se dea un sfat,acum tu hotaresti ce anume vei face mai departe.
Stiu cit de rau este,sa fi tratata asa cum esti acum,si eu am fost ca tine,tu nu vezi ca nu se "inghesuie 'lumea sa iti dea sfaturi,de crezi ?
Pentru ca nu le pasa ,iar celor care le pasa se opresc si isi rup din timpul lor,ptr a-ti raspunde,sau alti care ar fi dorit sa iti dea un sfat nu au mai scris ,deoarece ar fi spus aceleasi lucruri ca si mine.
Sa fi iubita ...gagico. :inlove:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Inscris La Doua Facultati
La care sa raman ?
Dj RoSs  20 10.246
Topic inchis Ce faci cand maine ai examen si n-ai chef de invatat? mihaela...  19 14.486
Topic inchis Atasamente tocilarii!
hai sa radem de tocilari...
nepe_iuli  72 21.527
Topic inchis Sistemul de Invatamant din Washington SUA
Absolut Socant !!! Prostire Intentionata (VIDEO)
Schimbarea Perceptiei  6 7.470
Topic inchis Biblioteca Scolii Roportal Alethia  2 3.925