anna_roxana, la Oct 7 2006, 06:25 PM, a spus:
eu cand ma plictiseam la ore incepeam sa desenez pe ultima pagina a caietului sau jucam fazan prin biletele cu alti colegi care se plictiseau... dar aveam o prietena care era ,,asul'' clasei si in pauze imi facea rezumatul orei de curs. erau metode mai bune de alungat plictiseala, decat sa fac galagie si sa ma cert cu profii.
cum a zis si anca/maria incearca sa rezisti tentatiei de a te certa cu profesorii, ai rabdare sa ajungi la facultate... acolo e un mediu total diferit de liceu, sunt persoane care stiu cand e distractie si cand e sesiune...BAFTA si.... fii cuminte!
Am mai spus,ca nu sunt astea de mine,desenatul,fazanul,cititul unei carti....nu sunt acel gen,.....noi cand ne jucam,aruncam cu sticle in cls,cu bancile,cosul de gunoi,cu galetile cu apa,baloane cu apa in timpul orei,s-au sa aruncam in prof cu hartie cu saliva prin teava de la pix,...astea sunt de noi....tocmai d-aia v-am zis ac vreau ceva bine gandit care sa ma puna pe ganduri.Anca .....mai baga tu d-alea,mai bine gandite pt astfel de elevi.
Aceasta postare a fost editata de Shur'tugal: 09 October 2006 - 05:44 PM