Asasinarea unor politicieni romani ce consecinte credeti ca va avea?
Scris 03 October 2006 - 05:37 PM
Scris 03 October 2006 - 05:50 PM
Scris 05 October 2006 - 08:13 PM
DarkBringer, la Oct 3 2006, 05:50 PM, a spus:
Asa este, sunt f multi retardati, dar ma gandesc ca oricat de infecti ar fi, mai intai de toate se vor gandi sa-si apere pielea in fatza unor nebuni ca cei care l-au asasinat pe Dl. X sau Y. Prin urmare, cred ca unele actiuni extreme ar avea ceva consecinte dar temporar! Odata cu trecerea unei perioade de timp de la ultimul politician corupt impuscat in cap, clasa politica va uita incet-incet acel caz si... va prinde iar gherutze... Dar asemenea actiuni extreme, pe cat posibil, trebuie facute tot temporar.
Scris 06 October 2006 - 05:24 AM
mānca-m-ar politicienii! am propus şi eu violenţe, da' tu ştii unde e o limită trasată de bunul simţ? Probabil că nu. Ai ucide tu cu māna ta? La fel, probabil că nu. Dar e aşa miştoo să stăm la gura forumului făcānd planuri aberante şi măreţe, nu?
Scris 06 October 2006 - 10:27 AM
daemon, la Oct 6 2006, 05:24 AM, a spus:
mānca-m-ar politicienii! am propus şi eu violenţe, da' tu ştii unde e o limită trasată de bunul simţ? Probabil că nu. Ai ucide tu cu māna ta? La fel, probabil că nu. Dar e aşa miştoo să stăm la gura forumului făcānd planuri aberante şi măreţe, nu?
Bine... Daca te-ai intalni cu politicianul pe care il urasti cel mai mult pe o strada pustie, noaptea sa zicem, tu ai avea o arma la tine (sau nu) dar ai fi sigur ca nu te-ar vedea ninemi daca l-ai... ai profita de ocazie? Valabil si pt ceilalti forumisti.
Scris 06 October 2006 - 11:01 AM
Scris 06 October 2006 - 02:45 PM
Scris 06 October 2006 - 04:18 PM
e-X-plorer, la Oct 6 2006, 11:27 AM, a spus:
Poate. In fact, l-as lega, i-as tine o predica si apoi l-as bate. Uciderea e o tampenie. Mai calculeaza.
Scris 06 October 2006 - 04:51 PM
Ipotetic vorbind, cum ar fi Romania fara cativa dintre parazitii care s-au aciuat sus in fruncea tarii.
Sincer nu cred ca ar fi o Romanie mai buna, sau mai curata... sau mai altfel. In fond cei de acolo sunt reflexia majoritatii. Ei ne reprezinta cel mai bine... noi am ales asta.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Al cui presedinte este Basescu ??? | Maru | 28 | 9.212 |
|
Chestionar:
SONDAJ DE OPINIE
BASESCU. DA sau NU - la REFERENDUM. |
CONSTANTIN* | 36 | 9.192 |
|