sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Asasinarea unor politicieni romani ce consecinte credeti ca va avea? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 03 October 2006 - 05:37 PM

... Stiu ca e o mare nebunie ce zic eu acum. Cu toate astea, incercati sa-mi raspundeti la intrebare.
0

#2 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 03 October 2006 - 05:50 PM

nici o consecinta pt ca sunt destui retardati la fel gata sa le ia locu
0

#3 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 05 October 2006 - 08:13 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Oct 3 2006, 05:50 PM, a spus:

nici o consecinta pt ca sunt destui retardati la fel gata sa le ia locu

Asa este, sunt f multi retardati, dar ma gandesc ca oricat de infecti ar fi, mai intai de toate se vor gandi sa-si apere pielea in fatza unor nebuni ca cei care l-au asasinat pe Dl. X sau Y. Prin urmare, cred ca unele actiuni extreme ar avea ceva consecinte dar temporar! Odata cu trecerea unei perioade de timp de la ultimul politician corupt impuscat in cap, clasa politica va uita incet-incet acel caz si... va prinde iar gherutze... Dar asemenea actiuni extreme, pe cat posibil, trebuie facute tot temporar. :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 06 October 2006 - 05:24 AM

Hm. Temăde casă: nu suntem singura ţară īn care populaţia are un dinte īmpotriva politicienilor. Spre exemplu īn Ungaria premierul e īntr-o poziţie foarte delicată. De asemenea, cānd Polonia a aderat la UE, cāteva luni au tot schimbat la guverne, pānă s-au plictisit. De ei ce zici, trebuiau şi ei să-şi omoare politicienii? Chelea politica, bre!

mānca-m-ar politicienii! am propus şi eu violenţe, da' tu ştii unde e o limită trasată de bunul simţ? Probabil că nu. Ai ucide tu cu māna ta? La fel, probabil că nu. Dar e aşa miştoo să stăm la gura forumului făcānd planuri aberante şi măreţe, nu?
0

#5 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 06 October 2006 - 10:27 AM

Vezi postareadaemon, la Oct 6 2006, 05:24 AM, a spus:

Hm. Temăde casă: nu suntem singura ţară īn care populaţia are un dinte īmpotriva politicienilor. Spre exemplu īn Ungaria premierul e īntr-o poziţie foarte delicată. De asemenea, cānd Polonia a aderat la UE, cāteva luni au tot schimbat la guverne, pānă s-au plictisit. De ei ce zici, trebuiau şi ei să-şi omoare politicienii? Chelea politica, bre!

mānca-m-ar politicienii! am propus şi eu violenţe, da' tu ştii unde e o limită trasată de bunul simţ? Probabil că nu. Ai ucide tu cu māna ta? La fel, probabil că nu. Dar e aşa miştoo să stăm la gura forumului făcānd planuri aberante şi măreţe, nu?

Bine... Daca te-ai intalni cu politicianul pe care il urasti cel mai mult pe o strada pustie, noaptea sa zicem, tu ai avea o arma la tine (sau nu) dar ai fi sigur ca nu te-ar vedea ninemi daca l-ai... ai profita de ocazie? Valabil si pt ceilalti forumisti.
0

#6 Utilizator offline   Tristan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 06 October 2006 - 11:01 AM

E-x-plorer tata de acum esti in vizorul anumitor servicii,ca un potential pericol :stars:
0

#7 Utilizator offline   e-X-plorer 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 06 October 2006 - 12:10 PM

Vezi postareaTristan, la Oct 6 2006, 11:01 AM, a spus:

E-x-plorer tata de acum esti in vizorul anumitor servicii,ca un potential pericol :)

:) :) N-am mai ras demult pe forumul asta.
0

#8 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 06 October 2006 - 02:45 PM

Topicul asta nu ma face deloc sa zambesc. X plorer, dincolo de glumele si mistourile pe care le putem face pe un forum, se ascund probleme de simtire a democratiei cu toate atributele ei. Parerea ta nu starneste critici pt ca e "cu motz", ci pentru ca e aberanta intr-un sistem democratic, bazat pe libertate si toleranta. Esti tanar si ar trebui sa iti asumi mai mult ca altii aceste valori. Mai gandeste-te :)
0

#9 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 06 October 2006 - 04:18 PM

Vezi postareae-X-plorer, la Oct 6 2006, 11:27 AM, a spus:

Bine... Daca te-ai intalni cu politicianul pe care il urasti cel mai mult pe o strada pustie, noaptea sa zicem, tu ai avea o arma la tine (sau nu) dar ai fi sigur ca nu te-ar vedea ninemi daca l-ai... ai profita de ocazie? Valabil si pt ceilalti forumisti.

Poate. In fact, l-as lega, i-as tine o predica si apoi l-as bate. Uciderea e o tampenie. Mai calculeaza.
0

#10 Utilizator offline   Observ 

• Moca
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 06 October 2006 - 04:51 PM

Cred ca ce vroia sa sublinieze explorer era:
Ipotetic vorbind, cum ar fi Romania fara cativa dintre parazitii care s-au aciuat sus in fruncea tarii.
Sincer nu cred ca ar fi o Romanie mai buna, sau mai curata... sau mai altfel. In fond cei de acolo sunt reflexia majoritatii. Ei ne reprezinta cel mai bine... noi am ales asta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Al cui presedinte este Basescu ??? Maru  28 9.212
Topic inchis Chestionar:    SONDAJ DE OPINIE
BASESCU. DA sau NU - la REFERENDUM.
CONSTANTIN*  36 9.192
Topic inchis Problema Islamica
Se implinesc 5 ani de la atentatul de la WTC
dilan  23 8.225
Topic inchis Insulta suprema
ziarist irakian si-a scos pantofii si i-a aruncat spre capul lui Bush
Lion79  73 16.049
Topic inchis Atasamente Becali:Viitorul Presedinte!
:-))))
girl_  127 18.443