sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

antigen hbs nasterea si antigenul hbs Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   iulia.elena 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-October 06

Scris 03 October 2006 - 05:23 PM

buna am 22 de ani si am contactat acest virus de la 3 ani printr-un vaccin. la vremea respectiva am facut hepatita dupa care mi-am revenit complet. Virusul este undeva ascuns sunt o purtatoare pasiva, cel putin asa mi s-a spus . acum sunt insarcinta si am aflat ca nu voi putea naste normal si nici alapta. Voi face un test de incarcatura virusologica in luan a 7, acum am 6 luni ptr a lua o medicamentatie am inteles. dar eu as vrea sa stiu daca cineva cu antigen hbs a nascut normal si a alaptat si cum este copilu. eu nu am transmis nimanui din familia mea acest vius si nici sotului meu, iar analizele sunt bune. as vrea sa stiu o alta parere deca cea standard din carti . va multumesc
0

#2 Utilizator offline   juliana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 05

Scris 03 October 2006 - 07:42 PM

Hallo julia, elena.

Imi pare rau ca te confrunti cu aceasta problema mai ales ca nu este vorba doar despre tine ci mai mult despre copilul tau.
Ce pot eu sa-ti spun poate sti si tu deja. Virusul trece de la mama la copil in ultimele luni ale sarcinei şi asta se intimpla la ca. 5-12 procente. Dar cel mai des are loc contaminarea in timpul nasterii atunci sint cam 80% de copi contaminati. Contaminarea are loc citeodată şi prin laptele mamei. Dar depinde de concetratia de virusi ai mamei.
Copii mamelor purtatoare trebuie sa fie imediat dupa nastere vaccinaţi activ şi pasiv impotriva HBV-ului. Acest vaccin trebuie repetat dupa patru şi dupa şase săptămini. Daca copilul a fost vaccina este posibila şi alaptarea.
Ar trebui sa-ţi faci rost de Imunoglobulina necesara copilului tau la nastere pentru ca am auzit ca este cam greu de obţinut in Romania.
Eu va doresc numai bine la amindoi!
Juliana
www.hepatita-b.myforum.ro
0

#3 Utilizator offline   juliana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 05

Scris 06 October 2006 - 03:26 PM

Hallo Julia.Elena,
membrul pelikan a născut o fetită sănătoasă şi īn august mai avea o fiolă de Imunoglobulină
Uităte la subforumul Hepatita b la Hepatita b si sarcina
Numai bine Juliana
www.hepatita-b.myforum.ro
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Recomandare lectura Elia  1 4.151