heidy2006, la Oct 3 2006, 04:20 PM, a spus:
Vai, vai, vai, ce flatata ma simt! Creste inima in mine numa cand imi vad numele aici! Hai, mai scrie, mai scrie, nu cumva sa ratezi ceva! Apoi sa verifici topicul "Sex anal" si sa vii sa postezi si raspunsul meu + miile de mesaje pe care le-ai postat la adresa mea pe alte topicuri, ok? Multumesc anticipat.

Faci parte din randul acelor oameni care vor sa-si faca popularitate cu orice pret? Chiar si atunci cand cineva ii face de cacao? Te simti flatata, tu crezi ce spui sau pana si simturile te inseala, nu doar creierul? Cu acest mesaj n-ai facut altceva decat sa scazi si mai mult si asta nu doar in ochii mei, ai sa vezi mai incolo! Sunt multi oameni, multe fete care nu te suporta, daca ma vei intreba, am sa-ti dau exemple. In rest.. poate ai dreptate, ti-am dat cam multa atentie, desi din partea mea asta nu insemna nici macar un Buna-Ziua. Dar daca la tine conteaza si niste jigniri numai de dragul de a vb cineva si despre tine, inseamna c-ai ajuns rau. Incearca sa duci si tu o viata mai variata.

Daca n-ar mai exista roportal, cu ce ti-ai mai umple timpul si viata?