Am si eu un amarat de site personal, si l-am inscris aici acum cateva zile. Baietii zic ca acest site nou ajuta mult la cresterea rank-ului in motoarele de cautare.Asa sa fie? Verificati si voi daca aveti chef. Free Seo Directory
Pagina 1 din 1
www.Free-SEO-directory.com Un director web care va ajuta in optimizarea site-urilor.
Scris 29 October 2006 - 09:41 AM
Si site-ul tau care ziceai ca e???
Mie imi miroase a reclama mascata.
Mie imi miroase a reclama mascata.
Scris 29 October 2006 - 04:20 PM
stau cateodata ca batranii in prisma casei si ma gandesc : "oare vine sfarsitul lumii ? ".exceptand aceasta cugetare a mea ce poti zice sa zici de un director care are pe primul loc la top 10 un site de genul : "Mp3 Pizda - Your Free Music Source " ??? mie nu-mi inspira de loc incredere asa ca n-am sa-mi propun site-ul in el.cat despre : "cresterea rank-ului in motoarele de cautare" ,asa o fi (
) ), numai dupa ce are el cu ce sa creasca.Pr=0 nu prea cred ca ajuta
Scris 09 November 2006 - 09:33 PM
Citeaza
stau cateodata ca batranii in prisma casei si ma gandesc : "oare vine sfarsitul lumii ? ".exceptand aceasta cugetare a mea ce poti zice sa zici de un director care are pe primul loc la top 10 un site de genul : "Mp3 Pizda - Your Free Music Source " ??? mie nu-mi inspira de loc incredere asa ca n-am sa-mi propun site-ul in el.cat despre : "cresterea rank-ului in motoarele de cautare" ,asa o fi ( smile.gif) ), numai dupa ce are el cu ce sa creasca.Pr=0 nu prea cred ca ajuta
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
FifaG14 |
maymlc | 0 | 2.755 |
|
www.tuning-logan.ro
Tuning pentru logan |
Alexandru POP | 0 | 8.460 |