sau Inregistrare

• 34 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Leu Evaluare topic: - - - - -

#331 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 17 January 2012 - 08:00 PM

ai un leu tare grijuliu :P
1

#332 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 17 January 2012 - 08:02 PM

Vezi postareasamsara, la 17 January 2012 - 08:00 PM, a spus:

ai un leu tare grijuliu :P

cred ca da...dar parca e prea... :roll:
0

#333 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 January 2012 - 12:28 PM

hm ... cica si eu is cam cicalitoare ca si leoaica, nu stiu :lol: nu ma vad
0

#334 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 18 January 2012 - 12:36 PM

Bai leilor, l-ati luat si pe Alexandru Macedon, la voi. Invatasem ca e in fecioara, si a fost cel mai mare comandant militar al tuturor timpurilor. Si nu era sadic sau rau. Era uman. deci caracteristici din fecioara.
Sa nu spuneti ca si Zelea Codreanu, ca am vazut, tot fecior era. :flowers:
0

#335 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 January 2012 - 12:39 PM

Da' stai asa .. cine o zis ca suntem rai?
0

#336 Utilizator offline   Praf_de_stele 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-February 12

Scris 09 February 2012 - 01:28 AM

eu cred ca leii sunt sensibili si de multe ori lasa prea mult dela ei sa intri in gratia unui leu e cam greu datorita faptului este cu narav ce acopera defapt sensibilitatea le place adevarul si dreptatea si simte daca este mintit uraste minciuna dar nu zice pe fata acest lucru adica daca il minti te lasa sa vorbesti cat vrei dar el stie ca il minti tace si diplomatic se indeparteaza de tine nu te uraste dar isi va folosi naravul inpotriva ta si tu singur vei zice e rau si egoist defapt el nu are nimic a face cu tine si sunt multe alte calitati dar tac fiindca e bine pentru noi leii sa fim protejati bine inteles ca si ceilalti din celelalte zodii au calitati totusi un lucru este cert omul nu traieste numai dupa astre e o diferenta intre astral si ancestral a crede in dumnezeu se anuleaza zodia a fi ateu sau zis crestin traiesti dupa zodie tot dumnezeu a facut si zodia celor douasprezece firi lumesti era necesar toate zodiile au calitati si defecte e inportant din ce fel de oameni te nasti si de ce? simplu daca sunt credinciosi e normal o vei duce bine insa daca nu e mai greu pentru tine firesc parul face pere si marul mere insa poti deveni tu insasi credincios si atunci zodia e amintire aceste lucruri despre zodii pleaca de la perso egipteni de la magii de alta data cu asta se ocupau mai studiati punetiva o intrebare isus sfintii au trait dupa legea zodiilor dar celui ce se inbolnaveste ii este scris sa se inbolnaveasca nu cred vrei sa fii drept vei fi drept vrei sa minti minti dumnezeu a lasat libera constiinta si puterea de a decide cum vrei sa fii sigur ca de la astre ai influente pozitive si negative calitati si defecte insa cel ce iubeste pe dumnezeu are influenta de la dumnezeu cine insa iubeste minciuna nas vrea sa fiu in pielea lui tu alegi cum vrei sa fii indiferent de zodie iubindul si crezand in dumnezeu influentele negative ala zodiei se anuleaza insa cele pozitive se intensifica in timp va las sa complectati mai departe ar mai fi multe de spus dar ma opresc aci
0

#337 Utilizator offline   romania inedit 

• Curios
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 09 February 2012 - 01:39 AM

Vezi postareaPraf_de_stele, la 09 February 2012 - 01:28 AM, a spus:

eu cred ca leii sunt sensibili si de multe ori lasa prea mult dela ei sa intri in gratia unui leu e cam greu datorita faptului este cu narav ce acopera defapt sensibilitatea le place adevarul si dreptatea si simte daca este mintit uraste minciuna dar nu zice pe fata acest lucru adica daca il minti te lasa sa vorbesti cat vrei dar el stie ca il minti tace si diplomatic se indeparteaza de tine nu te uraste dar isi va folosi naravul inpotriva ta si tu singur vei zice e rau si egoist defapt el nu are nimic a face cu tine si sunt multe alte calitati dar tac fiindca e bine pentru noi leii sa fim protejati bine inteles ca si ceilalti din celelalte zodii au calitati totusi un lucru este cert omul nu traieste numai dupa astre e o diferenta intre astral si ancestral a crede in dumnezeu se anuleaza zodia a fi ateu sau zis crestin traiesti dupa zodie tot dumnezeu a facut si zodia celor douasprezece firi lumesti era necesar toate zodiile au calitati si defecte e inportant din ce fel de oameni te nasti si de ce? simplu daca sunt credinciosi e normal o vei duce bine insa daca nu e mai greu pentru tine firesc parul face pere si marul mere insa poti deveni tu insasi credincios si atunci zodia e amintire aceste lucruri despre zodii pleaca de la perso egipteni de la magii de alta data cu asta se ocupau mai studiati punetiva o intrebare isus sfintii au trait dupa legea zodiilor dar celui ce se inbolnaveste ii este scris sa se inbolnaveasca nu cred vrei sa fii drept vei fi drept vrei sa minti minti dumnezeu a lasat libera constiinta si puterea de a decide cum vrei sa fii sigur ca de la astre ai influente pozitive si negative calitati si defecte insa cel ce iubeste pe dumnezeu are influenta de la dumnezeu cine insa iubeste minciuna nas vrea sa fiu in pielea lui tu alegi cum vrei sa fii indiferent de zodie iubindul si crezand in dumnezeu influentele negative ala zodiei se anuleaza insa cele pozitive se intensifica in timp va las sa complectati mai departe ar mai fi multe de spus dar ma opresc aci

Unde au disparut semnele de punctuatie ? :stars:

Aceasta postare a fost editata de romania inedit: 09 February 2012 - 01:39 AM

0

#338 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 09 February 2012 - 01:56 AM

:rot: E super topicul asta.
0

Reclama