Leu
Scris 21 November 2010 - 03:38 PM
ehei da asta e leul cum ii zice in zodiac termenului , are conjunctiile si toate legaturile intre astre prost aspectate ... el in esenta lui leul are o vointa extrordinara, e un prieten loial si un dusman cinstit ...
am cunoscut si eu recent o leoaica de care mi-e cam sila zau asa, o prefacuta si o ipocrita si o lingusitoare nevoie mare
am cunoscut si eu recent o leoaica de care mi-e cam sila zau asa, o prefacuta si o ipocrita si o lingusitoare nevoie mare
Scris 01 December 2010 - 10:23 PM
Bagherra, la Nov 21 2010, 12:59 PM, a spus:
Wai,lasati-ma cu "leii"!
Superficiali,egocentristi,laudarosi,ipocriti...numai poleiala e de ei.N-au nici o calitate in afara faptului ca sunt optimisti pina la bravura ceea ce le face bine si lor si anturajului.Nici pe patul de moarte un "leu" nu recunoaste ca e bolnav.
Eu ai recomand drept companie depresivilor ca ultimii,ies din depresie fie,numai ca sa-i sugrume pe primii.
Le place birfa.Unde-s femei frumoase si birfa multa acolo sunt si "leii".
Ceea ce pare bunatate e in realitate,ipocrizie.("Vai,tu nu deranjezi niciodata" ca dupa ce inchid telefonul :"asta,e o persoana bravissima,e moarta fara mine dar,cum dracu' face ca ma deranjeaza mereu numai cind sunt la masa!")
Nu sunt dusmanosi.Dau cu bita tare si pe loc...Considera ca daca te insulta,te jignesc sau iti aplica o "sfinta"corectie e pentru binele tau.
Eu ai recomand drept companie depresivilor ca ultimii,ies din depresie fie,numai ca sa-i sugrume pe primii.
Le place birfa.Unde-s femei frumoase si birfa multa acolo sunt si "leii".
Ceea ce pare bunatate e in realitate,ipocrizie.("Vai,tu nu deranjezi niciodata" ca dupa ce inchid telefonul :"asta,e o persoana bravissima,e moarta fara mine dar,cum dracu' face ca ma deranjeaza mereu numai cind sunt la masa!")
Nu sunt dusmanosi.Dau cu bita tare si pe loc...Considera ca daca te insulta,te jignesc sau iti aplica o "sfinta"corectie e pentru binele tau.
nu cred. daca ar fi sa judecam cinstit foarte multi dintre noi avem momente de ipocrizie, de lauda, de superficialitate. asta nu tine de zodie.
sunt de acord ca nu sunt razbunatori dar e mai bine sa nu mizezi pe asta.
Scris 01 December 2010 - 11:21 PM
pai faza cu masa...mi se intampla foarte des sa fiu sunat de un prieten cand sunt la masa 
dar nu sunt razbunator,nici prefacut,nici modest,nici superficial...sunt laudaros (mai mult in gluma o fac),sunt deobicei sincer chiar daca imi expun partile negative,cand ma laud incerc sa ii fac pe ceilalti sa inteleaga ca ma laud,sunt ambitios,sunt emotiv,cand ma enervez vai de cel care m-a enervat,il termin ori psihologic ori fizic...sunt leu
dar nu sunt razbunator,nici prefacut,nici modest,nici superficial...sunt laudaros (mai mult in gluma o fac),sunt deobicei sincer chiar daca imi expun partile negative,cand ma laud incerc sa ii fac pe ceilalti sa inteleaga ca ma laud,sunt ambitios,sunt emotiv,cand ma enervez vai de cel care m-a enervat,il termin ori psihologic ori fizic...sunt leu
Scris 16 December 2010 - 03:28 PM
salutare!...mia luat ceva timp sa citesc p aici...
leu sunt.,si tocmai caracterului vreau sa imi spun si eu parerea pentru k tb sa conteze nu-i asa?..recunosc dar nu ma laud cu nimik...ba mai mult atatea caracteristici "bune" cum le ziceti voi ne fac sa dam deseori cu capul...tocmai din prea multa "oglinda"...
am avut parte de a fi pus pe un piedestal prin calitatile mele de leu...si nu odata ci de fiecare data...si nu prea mam ales cu nimik....
tot ce e spus de bine poate fi interpretat si pe dos si invers...eu zic k aici este cheia oamenilor, in evolutia lor atat individuala cat si ca cea familiala...
cand un "leu"/persoana isi recunoaste partile negative ale caracterului sau...coroborat cu cele pozitive..are toate sansele sa fie cel mai tare...noi, leii in general ttraim in iluzie, in ideea unei false imagini create pentru ca asa ne place noua sa credem despre noi...k suntem cei mai cei...in tot ceea ce facem si interprindem..nu e chiar asa...nu demult aveam o vorba..."mai bun ca mine nu gasesti si mai rau nici nu ai nevoie"...asa ma unge pe suflet vorba asta..dar stop...e din nou o imagine falsa...si ca sa inchei conform zodiei trebuie sa spun ceva ce "cred" a fi adevarat....
atunci cand leii isi recunosc caracterul suficient de mult incat sa accepte ca sunt egalii, normali,modesti,simpli...DA ATUNCI E CEA MAI TARE ZODIE...pana atunci e doar o simpla iluzie, sau ce vrem sa vedem in oglinda , aia care ne place noua sa fim...sa stam...
leu sunt.,si tocmai caracterului vreau sa imi spun si eu parerea pentru k tb sa conteze nu-i asa?..recunosc dar nu ma laud cu nimik...ba mai mult atatea caracteristici "bune" cum le ziceti voi ne fac sa dam deseori cu capul...tocmai din prea multa "oglinda"...
am avut parte de a fi pus pe un piedestal prin calitatile mele de leu...si nu odata ci de fiecare data...si nu prea mam ales cu nimik....
tot ce e spus de bine poate fi interpretat si pe dos si invers...eu zic k aici este cheia oamenilor, in evolutia lor atat individuala cat si ca cea familiala...
cand un "leu"/persoana isi recunoaste partile negative ale caracterului sau...coroborat cu cele pozitive..are toate sansele sa fie cel mai tare...noi, leii in general ttraim in iluzie, in ideea unei false imagini create pentru ca asa ne place noua sa credem despre noi...k suntem cei mai cei...in tot ceea ce facem si interprindem..nu e chiar asa...nu demult aveam o vorba..."mai bun ca mine nu gasesti si mai rau nici nu ai nevoie"...asa ma unge pe suflet vorba asta..dar stop...e din nou o imagine falsa...si ca sa inchei conform zodiei trebuie sa spun ceva ce "cred" a fi adevarat....
atunci cand leii isi recunosc caracterul suficient de mult incat sa accepte ca sunt egalii, normali,modesti,simpli...DA ATUNCI E CEA MAI TARE ZODIE...pana atunci e doar o simpla iluzie, sau ce vrem sa vedem in oglinda , aia care ne place noua sa fim...sa stam...
Scris 07 January 2011 - 10:52 PM
Primul decan (23 iulie – 2 august)
Ezitant, problematic, suspicios, vanitos, pierde din dinamismul său printr-o optică prea cuminte. Putin acrit, nu va străluci, dar nici nu va avea situatii precare, ci dimpotrivă, se va orândui temeinic. Paradoxal, are o gândire rafinată si totul îi merge mai bine cu un strop de frenezie pus în ceea ce întreprinde. Dealtfel, el e un idealist incurabil si asta îl va propulsa mereu înainte.
23 iulie: Decis, franc si direct, nu se încurcă în măruntisuri.
24 iulie: Temerar si siret, are mari calităti sportive, ceea ce-l va face poate cunoscut.
25 iulie: Impulsiv, fără perseverentă, existentă imprevizibilă.
26 iulie: Indecis, căsnicie frământată, pierderi, indolentă. Îi place iubirea.
27 iulie: Gust pentru tergiversare, activitate sustinută, prudentă si răbdare.
28 iulie: Reflexe rapide, tact, se foloseste de altii.
29 iulie: Idem.
30 iulie: Fire bătăioasă, imprudentă, agresivă: pierderi pe linia de sosire.
1 august: Generos, alturist, milos; faimos, adesea.
2 august: Planuri, ambitii, succese, faimă, decădere.
Al doilea decan (3 august – 12 august)
O fire dreaptă, impresionată de solemnităti si autoritară, orgolioasă, dar cu simtul măsurii, ceea ce-o determină să-si impună un autocontrol eficient. Alturist, nativul e fericit si foarte senin adesea. Rational, limpede, solid, calm, scânteietor si plin de naturalete, convinge lesne pe ceilalti de adevărurile proprii. Initial revolutionar, va deveni în timp oportunist.
3 august: Blândete, tărie, drum fără obstacole. Se va bucura de protectie.
4 august: Carieră cenusie, dar stabilă.
5 august: Situatie materială bună, căsnicie îmbelsugată. Are mare trecere la copii.
6 august: Fire îndărătnică, impresionabilă – dar nu prea mult – se conservă printr-o operă stabilă.
7 august: Nesigurantă materială, prea putin dinamism.
8 august: Încrezător în fortele proprii, mândru, are multi prieteni buni.
9 august: Situatie mediocră; conciliant; sănătate proastă.
10 august: Răzbătător, călătorii lungi.
11 august: Pasiune pentru studiu. Reusite numeroase.
12 august: Caracter amabil si rezervat, aparent dur.
Al treilea decan (13 august – 22 august)
Existentă agitată, fire de luptător, muncitor entuziast, dar si dând dovadă de excese si de exagerări. Nativul e plin de strălucire, ambitios, energic si risipitor.
13 august: Impulsiv, imprudent, se bazează mult pe prieteni.
14 august: Rol social sters, înflăcărare, aptitudini artistice.
15 august: Rolul de lider îl prinde foarte bine. Stie să se impună, dar are multe probleme si necazuri afective.
16 august: Gândire limpede si organizată, rezultatele nu sunt pe măsura demersurilor sale.
17 august: Privire sigură si cuprinzătoare, abilitate, dar si complicatii, griji.
18 august: Munceste din greu, se teme de jumătătile de măsură, stie să se impună în fata celorlalti.
19 august: Un luptător de o îndărătnicie rară.
20 august: Sumbru, doreste o existentă calmă.
21 august: Se impune fără constrângeri, e senin, vesel, întemeietor de dinastie.
22 august: Cult al prieteniei, trebuie însă să fie atent în alegerea prietenilor.
Ezitant, problematic, suspicios, vanitos, pierde din dinamismul său printr-o optică prea cuminte. Putin acrit, nu va străluci, dar nici nu va avea situatii precare, ci dimpotrivă, se va orândui temeinic. Paradoxal, are o gândire rafinată si totul îi merge mai bine cu un strop de frenezie pus în ceea ce întreprinde. Dealtfel, el e un idealist incurabil si asta îl va propulsa mereu înainte.
23 iulie: Decis, franc si direct, nu se încurcă în măruntisuri.
24 iulie: Temerar si siret, are mari calităti sportive, ceea ce-l va face poate cunoscut.
25 iulie: Impulsiv, fără perseverentă, existentă imprevizibilă.
26 iulie: Indecis, căsnicie frământată, pierderi, indolentă. Îi place iubirea.
27 iulie: Gust pentru tergiversare, activitate sustinută, prudentă si răbdare.
28 iulie: Reflexe rapide, tact, se foloseste de altii.
29 iulie: Idem.
30 iulie: Fire bătăioasă, imprudentă, agresivă: pierderi pe linia de sosire.
1 august: Generos, alturist, milos; faimos, adesea.
2 august: Planuri, ambitii, succese, faimă, decădere.
Al doilea decan (3 august – 12 august)
O fire dreaptă, impresionată de solemnităti si autoritară, orgolioasă, dar cu simtul măsurii, ceea ce-o determină să-si impună un autocontrol eficient. Alturist, nativul e fericit si foarte senin adesea. Rational, limpede, solid, calm, scânteietor si plin de naturalete, convinge lesne pe ceilalti de adevărurile proprii. Initial revolutionar, va deveni în timp oportunist.
3 august: Blândete, tărie, drum fără obstacole. Se va bucura de protectie.
4 august: Carieră cenusie, dar stabilă.
5 august: Situatie materială bună, căsnicie îmbelsugată. Are mare trecere la copii.
6 august: Fire îndărătnică, impresionabilă – dar nu prea mult – se conservă printr-o operă stabilă.
7 august: Nesigurantă materială, prea putin dinamism.
8 august: Încrezător în fortele proprii, mândru, are multi prieteni buni.
9 august: Situatie mediocră; conciliant; sănătate proastă.
10 august: Răzbătător, călătorii lungi.
11 august: Pasiune pentru studiu. Reusite numeroase.
12 august: Caracter amabil si rezervat, aparent dur.
Al treilea decan (13 august – 22 august)
Existentă agitată, fire de luptător, muncitor entuziast, dar si dând dovadă de excese si de exagerări. Nativul e plin de strălucire, ambitios, energic si risipitor.
13 august: Impulsiv, imprudent, se bazează mult pe prieteni.
14 august: Rol social sters, înflăcărare, aptitudini artistice.
15 august: Rolul de lider îl prinde foarte bine. Stie să se impună, dar are multe probleme si necazuri afective.
16 august: Gândire limpede si organizată, rezultatele nu sunt pe măsura demersurilor sale.
17 august: Privire sigură si cuprinzătoare, abilitate, dar si complicatii, griji.
18 august: Munceste din greu, se teme de jumătătile de măsură, stie să se impună în fata celorlalti.
19 august: Un luptător de o îndărătnicie rară.
20 august: Sumbru, doreste o existentă calmă.
21 august: Se impune fără constrângeri, e senin, vesel, întemeietor de dinastie.
22 august: Cult al prieteniei, trebuie însă să fie atent în alegerea prietenilor.
Scris 06 July 2011 - 03:35 PM
imi plac zodiile puternice dar nu atat de puternice pentru ca eu tre' sa conduc intotdeauna
Scris 14 July 2011 - 04:13 PM
am cunoscut odata un Leu frumos .. asa de frumos e ... si inaccesibil
Scris 14 July 2011 - 04:45 PM
Amarena .. scopul scuza mijloacele la Lei . am mai intalnit unu .... in Galati ... daca nu m-a frecat ala la icre .. Deci ori te ignora complet ori sunt f insistenti
Contact
Facebook
Twitter
RSS