sau Inregistrare

• 35 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Leu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   yvonne_ni2006 

• voglio restare cosi
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 06

Scris 02 October 2006 - 04:56 AM

sa vorbim si despre lei..:yahoo: ;sa nu scrieti din carti sau reviste;sa vorbiti din propriile voastre experiente :yes:..asa ca va astept!
0

#2 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 02 October 2006 - 05:09 AM

deci... din proprie experienta: cu exceptia faptului ca sunt cam prea orgoliosi, e o zodie superrrrrrrr !!! :yahoo: merita incercati :yes:
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 02 October 2006 - 08:10 AM

Majoritatea barbatilor lei sunt egoisti, autosuficienti, egocentrici, cred ca totul li se cuvine, lenesi. Dar plini de farmec, de altfel. La distractie primii, la munca ultimii.
1

#4 Utilizator offline   MissEla 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 08 October 2006 - 11:22 PM

Mdaaa.....leii 8) ......Doamne cita bataie de cap! Nu stiu sincer ce sa mai cred despre astrologia aceasta, dar in fine, pot sa spun ca eu sunt gemeni, el eventual leu si ne intelegem atita timp cit suntem imreuna. Stiu ca suna ciudat dar asa e. Mie nu-mi ajunge atentie din partea lui si as vrea sa-mi spuna ca ma iubeste sau cel putin ca ma place.... nu stiu... Prietena mea cea mai buna e la fel leu si mi-a dat un sfat sa nu-l presez la acest capitol deoarece ei nu isi exprima sentimentele... foarte rar o sa auzi un leu rostind aceste cuvinte frumoase ce parctic inmoaie orice fata.
Invat sa ma deprind si sa accept aceasta calitate a lor....
Ce imi place la nebunie la el e faptul ca putem sa vorbim la telefon ore intregi.... SUPER TARE!

Am mai observat ca le plac mult companiile.... prietenii.....deci si aici ne impacam...eu nu ma dau in laturi de la petreceri..sunt PRIMA!

Gelosi la maxim! :)

Vor sa fie in centrul atentie.... dar am observat ca sint foarte mindri atunci cind partenera lor e reuseste sa captiveze mai multa atentie in anturaj decit ei! Deci pentru Barbatii-lei, repet, BARBATII-LEI e ok!

Domnisoarele insa nu.... conteaza doar ele..si atit! PUNCT! :derisive:
0

#5 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 07 November 2006 - 02:31 PM

Eu sunt leu - dupa zodiac. Recunosc ca un leu nu scapa usor de cultul personalitatii si de tendinta de a acapara atentia si de a conduce. Poate sunt si lei care sunt mai retrasi si accepta si locul doi! Insa sunt generos si ma daruiesc pana la moarte cand e vorba de iubire. Nu sunt gelos. Sunt rational si nu ma las prada instinctelor. Si se mai pot spune multe...
0

#6 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 11 November 2006 - 01:30 PM

Leii? Sunt fabulosi! Buni de privit, incitatat , admirat. prezenta lor si felul de-a fi te provoaca sa arunci in arena proprii tai Lei.
Sa nu uitam ca intr-o astrograma sunt toate zodiile si ca indiferent de zodia in care ne-am nascut putem avea in Leu o planeta si o anumita trasatura ssu calitate sa se manifeste leonin si al noi.

Ca Varsator - semnul opus Leului - mi s-a intamplat o data (singru aocazie cand am intalnit un Leu) sa raman la propriu tintuita locului cand Leul a intrat pe usa. Stiti, oamenii astia, cand nu sunt alterati, au o aura pe masura personalitatii lor de mare. Aproape ca o vezi. Asa mi s-a intamplat. Parca era tot o lumina. Si o porvocare. Eu am reactionat mai viu decat ceilalti dar toata lumea a notat prezenta.
Iubesc sa fie ascultati - de aceea urmaresc sa aiba un mesaj care anima, inspira, incita, incanta. Nu sunt saltimbanci dar au umor sanatos. Stiu sa atraga atentia. Nu se lasa ignorati - sau devin opresori daca li se face asta. In schimb pot accepta o critica politicoasa. Au nobleze. Nu trebuie sa le fie starnit egoul si nici alterata stima de sine - in geneal e o crima, dar ei sunt definiti prin imrpesia de sine foarte puternica si ar fi ca si cand ai deconecta pe cineva de la tubul de oxigen.
Accepta sa fie admirati indirect - pt partenera/ul lor, casa lor, slujba lor. O iau foarte personal. Ca si critica.
Nu coteaza cat sunt de inalti sau frumosi - ei par inalti si frumosi oricum, din atitudine, prestanta,tinuta.
Tipul care m-a pironit locului stia poezii si asta m-a rapus. In general sunt buni filologi, literati, naratori, actori. Si asta contribuei mutl la fascinanta lor. Le pasa de oameni. Au nevoei de oameni - altfel de unde public si papa pt ego? De aceea sunt si geenrosi pt ca se intoarce inzecit prin recunostinta. Complimentele nu sunt niciodata de ajuns si nici prea grosolane uneori pt a le accepta.
Libertatea ii onoreaza. Ei nu pot trai in lanturi. Si nici nu vor spune des te iubesc. Ei cuceresc mereu te iubescul. Sunt loiali, mai ales nepresati. Lucreaza bine pe cont propriu. Si saraci isi pastreaza maretia. Pot cadea isna in autofascinatie si devin nerezonabil. Sunt extrem de usor de ranit in amorul propriu. Si in geenral e solicitant sa stai cu ei in casa. Dar sunt minunati ca prieteni. pot cunaoste depresii negre de toto dinc are ies greu pt ca au derenta la ceea ce simt. Sunt definiti prin inima, prin spirit. SI tot ce este uman ii atinge. pot fi marii vagabonzi sau marii lorzi - ei raman regali oricum. Nu rpe asunt egali cu ceilalti sau daca sunt raman la o oarecare distanta respirabila... Nu prea dau sentimentul ca s-au amesetcat cu ceilalti...
0

#7 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 29 November 2006 - 09:10 AM

Din ceea ce am citit, carti sau horoscoape de pe net, alte surse, DAR mai ales experienta proprie, femeia Leu e autoritara si are veleitati de sef, familista daca e deja angajata intro astfel de relatie si sturlubatica, chiar posesiva, daca inca mai cauta...In profesiune, suporta greu seful dar suporta usor sefia!!!
E eleganta mereu, uneori frumoasa, maiestuoasa, foloseste parfumuri cere ii sporesc aerul de regina si straluceste, chiar daca nu isi da prea mult silinta. Dar isi cam da silinta si reuseste astfel!
Leul- femeie, usor despotic si usor agresiv, e mai cald sufleteste decat multe zodii aparent prietenoase si binevoitoare.
Citit si intro oarecare masura, constatat! :D

Subscriu la ceea ce a scris Qusay: Iubesc libertatea, nu pot trai in lanturi, libertatea ma onoreaza, am o aura pe masura unei mari personalitati, nu suport prea usor critica...dar mi-o asum daca e pertinenta, sunt generoasa si nu ma deranjeaza deloc complimentele, chiar daca ma revansez inzecit pentru fiecare serviciu ce mi se face. Sunt generoasa, cine ma cunoaste stie aceasta!!! :P
Si dupa cum puteti constata, departe de mine modestia, in ciuda faptului ca ma straduiesc sa fiu mai modesta in atitudine si sa nu ies in evidenta cu nimic, chiar am scris la un topic o calitate prsonala:"modestia"...as vrea, dar, nu-mi prea reuseste. Am inceput sa studiez astrologia...! :good:

Aceasta postare a fost editata de Ydeea: 29 November 2006 - 09:22 AM

0

#8 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 December 2006 - 11:11 AM

Vezi postareaangryChair, la Oct 2 2006, 05:09 AM, a spus:

deci... din proprie experienta: cu exceptia faptului ca sunt cam prea orgoliosi, e o zodie superrrrrrrr !!! :stars: merita incercati :(

Asa este, e o zodie super!!! :stars:
0

#9 Utilizator offline   Go!!! 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 December 2006 - 10:30 AM

Haideti sa scriem personalitati nascute in zodia LEU

1. Robert Redford - actor,, producator, regizor, nascut in 1936, august, 18.
...continuati, sunt foarte multi, nu doar din sfera artistica!!!
0

#10 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 28 December 2006 - 12:56 PM

Vezi postareaAmarena, la Oct 2 2006, 10:10 AM, a spus:

Majoritatea barbatilor lei sunt egoisti, autosuficienti, egocentrici, cred ca totul li se cuvine, lenesi. Dar plini de farmec, de altfel. La distractie primii, la munca ultimii.

wrong...muncesc, dar nu ca nebunii ci au si ei o limita, am un coleg care e leu si a ajuns "sus" prin munca

Vezi postareaYdeea, la Dec 20 2006, 12:30 PM, a spus:

Armstrong

eu sunt leoaica....si afirm ca ma port conform caracteristicilor zodiei...nu am stiut insa pana acum ca leii au asa o aura care impune respect, desi am observat ca eu mereu sunt in centrul atentiei oriunde m-as duce (aproape mereu :P)
ce nu pricep la mine cat si la altii e faptul ca nu prea ne exprimam sentimentele...sincer chiar nu pot ;)...o fi din cauza orgoliului?
si eu sunt foarte generoasa, atunci cand am ;) si fara sa am nevoie sa primesc ceva in schimb....dar nu suport sa fiu dezamagita
Ydeea, si eu incerc de ceva vreme sa fiu mai modesta....dar daca nu mere, nu mere ;)
si ce-mi mai place la zodia asta, inclusiv la mine e faptul ca nu avem "dusmani", sau daca exista nu au nici o putere...sunt intimidati de farmecul leilor 8)
spunea cineva ca sunt buni intr-ale actoriei, literaturii, poeziei etc....nu ma defineste nici una (putin actoria) mie imi place matematica, chimia, tot ce tine de real
altcineva zicea ca leoaicele sunt severe...pai nu stiu de ce, dar e adevarat :beee:

Vezi postareaYdeea, la Dec 20 2006, 12:30 PM, a spus:

2. Napoleon Bonaparte. nascut pe 17 august...stiti cine a fost, nu? :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 35 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse