sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Si am intrat in UE ..de parca nu se stia Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   tib_jmk 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-September 06

Scris 02 October 2006 - 01:08 AM

Fie ca esti un simplu taran (nu cu un sens injositor) sau un mare business man nu poti sa nu remarci ca UE-ul o sa iti schimbe viatza. Geografic sau nu, concluzia a fost luata si decizia anuntata.Parerea mea..va fi vai de noi. Nu vai de barosani..vai de muritorii de rand. Trist, ceea ce va impune Uniunea Economica va fi drastic : urmeaza valul de taxe si intrebarea este...cati vor iesi de sub el?

Aceasta postare a fost editata de tib_jmk: 02 October 2006 - 01:13 AM

#2 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 02 October 2006 - 03:51 AM

Vezi postareatib_jmk, la Oct 2 2006, 02:08 AM, a spus:

Fie ca esti un simplu taran (nu cu un sens injositor) sau un mare business man nu poti sa nu remarci ca UE-ul o sa iti schimbe viatza. Geografic sau nu, concluzia a fost luata si decizia anuntata.Parerea mea..va fi vai de noi. Nu vai de barosani..vai de muritorii de rand. Trist, ceea ce va impune Uniunea Economica va fi drastic : urmeaza valul de taxe si intrebarea este...cati vor iesi de sub el?

Toti.. :yahoo:

#3 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 02 October 2006 - 08:18 AM

Vezi postareatib_jmk, la Oct 2 2006, 01:08 AM, a spus:

ce atâta panica ? :yahoo:

#4 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 03 October 2006 - 08:06 AM

Vezi postareatib_jmk, la Oct 2 2006, 02:08 AM, a spus:

asa trebuia sa se intample! ... asa trebuie sa fie! ... asa se va intampla! ... :flowers:

#5 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 03 October 2006 - 04:43 PM

Vezi postareaMarlboro, la Oct 2 2006, 09:18 AM, a spus:

ce atâta panica ? :ok:

Nu se panicheaza nimeni, era o intrebare asa, mai mult retorica. Si o constatare mai mult decat trista. Doar atat.

#6 Utilizator offline   ingriyd 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-July 06

Scris 03 October 2006 - 05:07 PM

Vezi postareatib_jmk, la Oct 2 2006, 04:38 AM, a spus:

Intrarea in UE a fost anuntata si si cu totii stiam ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla si ca aceasta schimbare presupune costuri si un" pret" de platit .Sunt sigura ca vom trece si peste asta vezi modelul vecinilor(ungaria,doamne fereste sa trecem si noi prin ce-au trecut ei)sunt multe de zis dar ma limitez doar la IGNORANTA ,o parte din populatie s-a pus la adapost ca sa zic asa dar cei mai multi asteapta cu mainile in san.suntem un popor de IGNORANTI

#7 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 03 October 2006 - 05:17 PM

Vezi postareaingriyd, la Oct 3 2006, 05:07 PM, a spus:

Intrarea in UE a fost anuntata ...,
o parte din populatie s-a pus la adapost ca sa zic asa dar cei mai multi asteapta cu mainile in san.suntem un popor de IGNORANTI

Cum adica noi romanii care sintem leaganul a cel putin 2 civilizatii ? Si noi care l-am avut pe Titulescu, Eminescu, Maiorescu si altii ? Se poate ?

Noi nu avem nevoie de UE, ca ne descurcam si fara ei, ei vor doar sa ne inrobeasca si sa ne ia si ultima firimitura din ce mai avem. O sa plece toti si o sa ramina tara fara oameni. :ok:

Aceasta postare a fost editata de Ares444: 03 October 2006 - 05:26 PM

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 03 October 2006 - 05:23 PM

Vezi postareaAres444, la Oct 3 2006, 06:17 PM, a spus:

vor doar sa ne inrobeasca si sa ne ia si ultima firimitura din ce mai avem.

Daca o mai avem si pe aceea.

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 03 October 2006 - 05:28 PM

Vezi postareaAres444, la Oct 3 2006, 06:17 PM, a spus:

Cum adica noi romanii care sintem leaganul a cel putin 2 civilizatii ? Si noi care l-am avut pe Titulescu, Eminescu, Maiorescu si altii ? Se poate ? Noi nu avem nevoie de UE ca ne descurcam si fara ei, vor doar sa ne inrobeasca si sa ne ia si ultima firimitura din ce mai avem.

Serios...
Daaaa,ca noi sintem parintii literaturi si a culturi ... :yes:
Sa vezi ce ne saracesc aia .. :ok:

#10 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 05 October 2006 - 09:30 AM

Sincer vorbind unu cu unu fac doi :lol2:

Multa lume e panicata de nu stiu ce motive mai mult sau mai putin intemeiate ... e o schimbare totusi si parca una e sa te obisnuiesti sa ai curent 10h din 24h si alta e sa ai 24h/24h da sa n-ai cu ce-l plati ... sau sa iei de la gura sa platesti :cry: !! a fost si asta o schimbare nu !? fericita pentru unii, nefericita pentru altii ... oricum nu e schimbarea pentru care au murit oameni in '89.

Sa speram ca aceasta schimbare … odata cu intrarea in UE sa fie totusi una benefica pentru majoritate, adica pentru popor, si nu numai pentru "unii". ...

Oricum un lucru bun va fi … cel putin nu se va mai fura ca in codru ,… vor avea grija cei de la UE unde se duc banii lor. Daca de banii cetateniilor are cine sa se ocupe … si nu are cine fi tras la raspundere; are pe ce se cheltui fara a justifica in vre-un fel modu de ai cheltui ... sa speram ca odata in UE treburile vor fi mai "transparente" ca altfel nu se mai poate nene ... ce draq ... furi furi, se imbogatzesc unii ... da pana cand !? ... daca nu producem ceva si numai consumam unde draq ajungem !!??

... aa am uitat … ca exportam lemn brut si importam mobila … ;) pai treaba-i asta !? -- se imbogatzesc unii da altii mor de foame ! sau dau in cap sau fura sau pleaca vazand cu ochii ... adica se duc acolo in Italia sa produca mobila :o: :)

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis