sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Polywater Secretul broastei raioase si al pietrei de apa Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 20 January 2008 - 12:42 AM

Vezi postareaBagherra, la Jan 18 2008, 04:05 AM, a spus:

Prin descoperirea elixirului vietii,omul devine nemuritor.Cunosti vreun caz? :blink:

Rofl! :o: Regret dar se pare ca omul nu a fost proiectat ca nemuritor...
Nemurire sub forma fizica (corp)!? Pina si muntii se erodeaza in timp asa ca fiti seriosi...
Sufletul/spiritul poate fi nemuritor, dar corpul nu prea...

Va dau niste date: 122 de ani - atit a trait cel mai batrin om de pe Pamint (dovedit clar cu documente)- o femeie bineinteles (cine maninca zilele barbatilor?).
Un copac din familia pinului (Pinus Balfurianae) a trait in jur de 5000 de ani - cea mai batrina planta.
Cel mai batrin animal - o scoica (Arctica Islandica) a trait in jur de 400 de ani - cel mai batrin animal.
O balena (Balena Mysticetus) a trait 210-240 de ani - cel mai batrin mamifer.
0

#22 Utilizator offline   koffemaker 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 20 January 2008 - 02:36 AM

Vezi postareaflorianb, la Jan 20 2008, 12:42 AM, a spus:

Rofl! :) Regret dar se pare ca omul nu a fost proiectat ca nemuritor...
Nemurire sub forma fizica (corp)!? Pina si muntii se erodeaza in timp asa ca fiti seriosi...

Va dau niste date: 122 de ani - atit a trait cel mai batrin om de pe Pamint (dovedit clar cu documente)- o femeie bineinteles (cine maninca zilele barbatilor?).
Un copac din familia pinului (Pinus Balfurianae) a trait in jur de 5000 de ani - cea mai batrina planta.
Cel mai batrin animal - o scoica (Arctica Islandica) a trait in jur de 400 de ani - cel mai batrin animal.

vreau sa fiu Pinus Balfurinaeeeee!!!! :blink: :o:
0

#23 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 21 January 2008 - 11:03 AM

Vezi postareaotilia*, la Jan 18 2008, 03:38 PM, a spus:

:bye:
asa vad o tenta de rea intentie in postarile tale...stau sa vad unde ti-e iubirea de care tot vorbesti...de multe ori am impresia ca vii si arunci cu piatra doar pentru ati satisface nevoia de a te baga in seama.
Daca ai ceva de spus la obiect ,spune...dar cand vii cu ironii ieftine e de-a dreptul jenant.
Ma vad pusa in situatia de a te ignora(sincer imi pare rau...mai ales ca nu avem nicio disputa personala)dar nu-mi place sa vad aere de atotcunoscator si siguranta cu care afirmi ca adevarul il cunosti numai tu(adevarul nu-l cunoaste nimeni inca).

Scuze domnilor!

poate ca iubirea trece de nivelul declarativ si ajunge la nivelul in care nu doresti ca niste copii ai Domnului sa creada ca vreo apa e datatoare de nemurire si astfel sa se afle in eroare de drum cand de fapt numai iubirea divina face asta ...

eram foarte la obiect numai ca tu erai pe alt nivel ...cu siguranta mai ridicat
.
citeaza fraza in care eu am afirmat ca as cunoaste Adevarul ...

Aceasta postare a fost editata de ellla: 21 January 2008 - 11:04 AM

0

#24 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 21 January 2008 - 05:08 PM

Vezi postareaBagherra, la Jan 18 2008, 11:58 PM, a spus:

:bye: Tu,ai citit topicul de la inceput? :D
Broasca aia...ce treaba are cu...instalatiile? :king:

bagherra, relax. l-am citit. si eu pot sa-ti susur maine suav la ureche o povestire despre o broasca transformata in print. si uite asa broasca are raie si printul instalatie...si iata legatura.
zau, daca aveam 13,2 ani si 2 carti (de joc) la activ, poate credeam respectiva aberatie, dar asa...

Polywaterul,e o realitate...negata de multi, cu un anumit scop.Numai ca adevaratul polywater nu stie sa-l produca nimeni; decit cei doi rusi...

polywater e o pseudo-descoperire.

S-a obtinut ...si se obtine polywater...dar,nu identic cu cel produs de ei.
Se screm toti,inclusiv americanii...au obtinut ceva...apropiat...dar,nu polywater.
.............
Eu,pina la gasirea formulei autentice,as face crescatorie de broaste raioase! :)

americanii se confruntau la un moment dat cu o invazie de broaste raioase...care aproape ca distrusesera ecosistemul din zona. ma intreb de ce? prea multe pietre de apa ? 8)

macar daca ar fi spus si ei ca "o specie pana de curand necunoscuta de broasca din amazonia bla-bla-bla", nu "o broasca raioasa"...ca broaste raioase avem si noi cu carul !
ia du-te pe balta, prinde un broscan si vezi ce secreta prin piele. dupa care vii si ne impartasesti in continuare lucruri de-astea de "sa sparie gandul" de ele, k ? :)
0

#25 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 22 January 2008 - 12:50 AM

Vezi postareaflorianb, la Jan 20 2008, 02:42 AM, a spus:

Rofl! -_- Regret dar se pare ca omul nu a fost proiectat ca nemuritor...

:doh: ... :crazy: ....mda! :cheer:
Femeile,nu maninca zilele barbatilor;ei,si le maninca singuri atunci cind femeia,drept "multumire" pentru "iubirea" ce i-o dovedeste barbatul,ai pune blidul in fata si-l indeamna:"maninca...mincati-ai zilele!" :o:
In privinta nemuririi,nu te grabi;s-a prezis ca omul,va descoperi gena nemuririi. :P
Din rai,am fost izgoniti nu pentru ca am mincat din pomu' laudat...al cunoasterii... :P ci,pentru ca lui "tata"i-a fost frica sa nu cumva sa mincam si din pomu' vietii si sa devenim asemenea ..."lor!" :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 22 January 2008 - 01:02 AM

0

#26 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 January 2008 - 05:18 PM

Vezi postareaBagherra, la Jan 22 2008, 12:50 AM, a spus:

In privinta nemuririi,nu te grabi;s-a prezis ca omul,va descoperi gena nemuririi. :doh:

Credeam ca am fost inteles destul de clar...
Trebuie inteleasa diferenta intre suflet si corp, intre spirit si materie.
Cam toate religiile sint de acord cu nemurirea sufletului dupa moarte.
In ce priveste corpul fizic...
Exemplele pe care le-am dat sint o dovada ca materia organica nu e nemuritoare, chiar si cea mai longeviva planta tot moare, chiar daca traieste 5000 de ani - si e facut din lemn, nu din carne!
Repet, pina si muntii se erodeaza in timp - si sint facuti din piatra!
Stelele se sting in timp - si sint facute din energie pura!
Mai terminati cu nemurirea prost inteleasa! :doh:
0

#27 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 22 January 2008 - 08:29 PM

True.....materia biologica este "muritoare"....sau mai bine zis....respecta ciclurile mici ale dimensiunii a 3-a....
Dar....

Cand zicem "nemuritor"....ne referim la perspectiva omului....ce in loc de 90 de ani.....traieste 300 de ani......900....sau 2000...etc....si nu la "blocarea in dimensiunea a 3-a"....
Ar fi de-a dreptul stupid sa ramai in dimensiunea a 3-a forever.... :doh:
Orice "prelungire" a vietii....atunci cand este direct proportionala cu "sensul clar al unei vieti"...reprezinta o incununare a ceea ce se numeste "pasi spre perfectionarea corpului fizic"....deoarece.....corpul fizic , pana nu este perfectionat genetic si energetic...nu este al nostru.......ci este al mamei Pamant...
Idealul este acela de a-l perfectiona....pentru ca prin asta sa devina al nostru....si astfel....sa ne eliberam de karma grilei planetare....
Pana cand nu este perfectionat....corpul fizic ne "trage" in jos....si ne introduce in karma planetara....
0

#28 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 January 2008 - 09:32 PM

Vezi postareaInfinitus, la Jan 22 2008, 08:29 PM, a spus:

True.....materia biologica este "muritoare"....sau mai bine zis....respecta ciclurile mici ale dimensiunii a 3-a....
Dar....
Cand zicem "nemuritor"....ne referim la perspectiva omului....ce in loc de 90 de ani.....traieste 300 de ani......900....sau 2000...etc....si nu la "blocarea in dimensiunea a 3-a"....

Ttttt! Ori eu nu mai stiu limba romana ori adjectivul "nemuritor" nu are grade de comparatie (rofl)! Nu exista "mai nemuritor", "mai putin nemuritor", "foarte nemuritor" sau "cel mai nemuritor". Cind zici nemuritor n-ai cum sa intelegi altceva decit nemuritor (rofl)! Vorbiti oameni buni corect! Diferenta intre nemuritor si longeviv e foarte mare - infinita !(vezi DEX-ul)
Iar ma obligi sa iti spun ca exagerezi un pic! (sorry! :doh: )
Omul traieste 90-100 de ani acum! Pentru TINE a trai de 3 ori mai mult inseamna a trai 300 de ani. Dar pentru un om din antichitate care avea o speranta de viata medie de aprox. 30 de ani tu deja traiesti de 3 ori mai mult decit ei. Biblia care e scrisa in aceeasi perioada vorbeste despre vietile matusalemice ale patriarhilor si de reducerea duratei vietii de la 800 la 400 apoi la 200 apoi la 100.
Dupa mine aici e vorba de o traducere gresita, pentru ca omul in acea perioada traia cam 30 de ani si nu 100! Deci ar fi vorba de fapt nu de 8 x 100 de ani ci de 8 x 30 de ani (adica de opt ori durata medie de viata de atunci). Asta ar da cam 240 de ani durata maxima posibila de viata ptr. un om. Ceea ce coincide cu durata maxima de viata a unui mamifer (Balena Mysticetus) de 210-240 de ani. Iar noi sintem mamifere! Deci e posibil! Noi acum deja traim de 3-4 ori mai mult decit atunci (deci am fi echivalentul "asa-zisului" 400 de ani) si asta doar datorita progresului medicinii si civilizatiei (conditiilor de trai).
Pe de alta parte in exemplele mele de mai sus, exista o scoica ce traieste 400 de ani, dar asta e molusca, e un organism simplu, neevoluat, nu cred ca omul ar putea spera la asa ceva...
Iar chestia cu mii de ani ca copacu'...ar trebui sa fii de lemn (rofl).
Iar ma contrazic cu Infinitus! :doh:
0

#29 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 22 January 2008 - 11:16 PM

Vezi postareaflorianb, la Jan 22 2008, 09:32 PM, a spus:

Iar ma contrazic cu Infinitus! :cheer:

Ai fost tu...acum 8000 de ani....cu mintea/imaginatia de acum....si ai vazut ca ei traiau 30 de ani....

Pai apucate tu de tradus biblia...ca sa vezi ca descrierea istorica de acolo , corespunde cu descrierile istorice....din multeee alte culturi.....in care eraa multi cei ce , traiau sanatosi mult timp....

Asta cu...oamenii traiau pe atunci 30 de ani...e :cheer:

Si tu esti unul care crede...ca omul traia pe atunci in grote/pesteri....si isi tragea femeia de par...

Fisier atasat  mban857l.jpg (35.32K)
Number of downloads: 19

:wizard:

nu ai auzit si tu oleac...ceva despre Imperiul Rama....Imperiul Khem...Imperiul Atlant....Imperiul Etrusc(genetic)....etc...???

si lasa..obsesia...pentru dex....ca "nemuritor" e un termen "alchimic"...in sensul topicului...nu?

pura fabulatie a mintii proaste...nu?....

:hi:

Nu te contrazici cu mine....te contrazici cu partea din tine care cere adevarul...ca sa poata iesi la iveala in constientul personalitatii tale.... :P

Fisier atasat  CaveMan_Iraq.gif (12.84K)
Number of downloads: 16

:crazy:

Aceasta postare a fost editata de Infinitus: 22 January 2008 - 11:24 PM

0

#30 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 23 January 2008 - 09:26 PM

Daca am spus "nemuritor",atunci,e nemuritor...nu,"longeviv"! :doh:
Repet:printre multe alte evenimente viitoare,paranormalii lumii,au prezis "descoperirea genei nemuririi"! :ph34r:
Sic! :doh:
Si daca nemurirea tine de o gena,nu se mai pune problema uzurii...nu? :good:
Despre broaste..."invatati,invatati,invatati" :o: ...ca nu-s chiar de lepadat.
http://www.preferatele.com/docs/medicina/4...iologic-a22.php :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) misterele lumii
mistere,comentarii etc
Vallentine  67 26.171
Hot Topic (New) "personalitatea" viitorului
Introverted iNtuitive Thinking Perceiving
XXII  48 11.142
Hot Topic (New) Femeie vazuta utilizand telefonul mobil in 1928 (?) mița  58 5.550
Hot Topic (New) Ipoteza despre vraji si telepatie
Vrajile si prezentele pe care le simt unii sunt trucuri telepatice
Alexandru01  63 6.463
Hot Topic (New) numarul 23 AzulaFirePrincess  27 7.635