Bagherra, la Jan 18 2008, 11:58 PM, a spus:

Tu,ai citit topicul de la inceput?
Broasca aia...ce treaba are cu...instalatiile?

bagherra, relax. l-am citit. si eu pot sa-ti susur maine suav la ureche o povestire despre o broasca transformata in print. si uite asa broasca are raie si printul instalatie...si iata legatura.
zau, daca aveam 13,2 ani si 2 carti (de joc) la activ, poate credeam respectiva aberatie, dar asa...
Polywaterul,e o realitate...negata de multi, cu un anumit scop.Numai ca adevaratul polywater nu stie sa-l produca nimeni; decit cei doi rusi...
polywater e o pseudo-descoperire.
S-a obtinut ...si se obtine polywater...dar,nu identic cu cel produs de ei.
Se screm toti,inclusiv americanii...au obtinut ceva...apropiat...dar,nu polywater.
.............
Eu,pina la gasirea formulei autentice,as face crescatorie de broaste raioase!

americanii se confruntau la un moment dat cu o invazie de broaste raioase...care aproape ca distrusesera ecosistemul din zona. ma intreb de ce? prea multe pietre de apa ?
macar daca ar fi spus si ei ca "o specie pana de curand necunoscuta de broasca din amazonia bla-bla-bla", nu "o broasca raioasa"...ca broaste raioase avem si noi cu carul !
ia du-te pe balta, prinde un broscan si vezi ce secreta prin piele. dupa care vii si ne impartasesti in continuare lucruri de-astea de "sa sparie gandul" de ele, k ?