sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Polywater Secretul broastei raioase si al pietrei de apa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 01 October 2006 - 10:07 PM

Cind alchimistii isi petreceau vietile cautind secretul pietrei filozofale si experimentind la nesfirsit,majoritatea oamenilor rationali,contemporani cu ei,ai priveau cu mila si nedisimulat dispret.
Astazi,daca la suprafata atitudinea lor e aceeasi,in subtreranele marilor puteri cautarile sunt mai febrile ca oricind.
Doi savanti rusi,Boris Deriagin si Nikolai Fedakin,incalzind apa distilata,timp de 18 ore,in niste tuburi capilare cu presiune redusa,au reusit sa obtina un soi de apa solida,polimerizata,cu aspect de plexiglas,care nu fierbe decit la 600'C si ingheata la -40' C.
Aceasta descoperire a fost botezata polywater sau piatra de apa si de atunci secretul ei face obiectul unor aprige lupte de culise intre marile puteri.
Nu as fi crezut aceasta daca,dupa ani de zile de la citirea unui articol despre acest subiect,nu as fi incercat zilele acestea sa aflu mai multe pe net;dar,surpriza!
Ori nu mi se permitea accesul pe diverse site-uri gasite,fara parola....ori gaseam site-uri ce prezentau denaturat sau pueril subiectul ca si cum aceasta descoperire ar fi fost o pacaleala de 1 aprilie!
Pietrele de apa sunt opaline,vag transparente si de dimensiuni minuscule,maxim un milimetru diametru.
Daca se pune o astfel de piatra intr-un litru de apa radioactiva,ea absoarbe complect toata radioactivitatea si se produce prin simpla ei prezenta o purificare completa a apei.Piatra nu se consuma si culmea,nu se iradiaza ea insasi.
Gindind numai la aceasta calitate a ei,pe timpul unui razboi nuclear,se intelege interesul pe care-l trezeste in rindul marilor puteri. :yes:
Alchimistii,erau preocupati de ritualurile din cartile lor de magie dar putini s-au intrebat de ce pe coperta era desenata invariabil o broasca riioasa?Secretul acestui animal,numit fosila vie,este si el legat de piatra de apa.Broasca riioasa produce prin porii pielii sale, minuscule pietre de apa cu care apoi se poate hrani,traind intr-o stare letargica,chiar mai mult de...10 ani!
Iata ca apa de piatra este suficienta pentru mentinerea vietii,doar prin ea insasi!Se intelege de ce mii de generatii au cautat-o numind-o apa nemuririi.
Voi,stiti mai mult despre acest subiect ? :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 01 October 2006 - 10:12 PM

0

#2 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 08 October 2006 - 04:24 PM

Cei doi chimisti rusi,absolventi ai Universitatii din Leningrad,se cunosteau din studentie cind frecventau impreuna un curs neoficial de parapsihologie,tinut de un misterios profesor ce se prezenta sub pseudonimul Mihail Antanarov care,sustinea ca a fost elevul lui Uspenski si ca detine toate secretele acestuia.
Antarov spunea ca inainte de a se retrage in India,marele initiat,ai lasase mostenire un manual ciudat si o harta desenata pe o piele de bivol,cu ajutorul carora dupa 20 de ani,el gasise locul in care se gasea ingropat un cufar imens plin cu documente.Cei doi chimisti,deveniti ucenicii lui Antanarov dupa care,dupa doi ani de lucru in comun,acesta dispare fara urma dupa ce le lasa mostenire laboratorul sau din orasul Danilov,aflat la N-E de Moscova.
Dupa 15 ani de cercetari asidue,cei doi chimisti reusesc sa obtina citeva zeci de miligrame de apa solida.
Se spune ca notitele lor incomplete si pe alocuri indescifrabile nu le-au permis sa obtina mai mult.Oare? :doh:
Manuscrisele lui Uspenski au disparut odata cu Antanarov.Cind cei doi chimisti si-au anuntat descoperirea,in anul 1962,lumea stiintifica a luat foc!
Dupa prezentarile facute in cadrul conferintelor de catre cei doi rusi,in numeroase laboratoare din lume isi face aparitia incepind cu anul 1970 numeroase tipuri din uluitoarea apa dintre care una fierbe abia la 12000 grade celsius!Agentii care investigheaza cazul au facut numeroase cursuri de parapsihologie si studiaza in paralel vechile manuscrise ale alchimistilor dar inversunarea lor e inca, zadarnica.
Anual,sute de milioane de dolari sunt investiti in cercetare dar zadarnic! :blink: De ce?
Pentru ca numai cele 272 de pietre produse de cei doi rusi ,dupa indicatiile lui Uspenski au proprietatile despre care am vorbit;celelalte,desi au forma,rezistenta si densitatea 40,nu au decit intrebuintari tehnice!
Miracole,nu produc! O:)
0

#3 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 January 2007 - 04:11 AM

:) Nu va place subiectul? Daca va spun ca aveti ocazia sa obtineti 1000 de franci de aur,va tenteaza? Asadar...
Apa polimerizata produce si pamintul...
In curtea manastirii din Arles se afla un sarcofag zis"Sfintul mormint al corpurilor sfinte" care are o proprietate minunata:produce apa ca o fintina.
S-a crezut ca aceasta apa cu puteri magice si vindecatoare provine de la un izvor care tisneste din stinca chiar in spatele peretilor de piatra dar cind in anul 1794 relicvele au fost scoase din mormintul lor,apa a incetat sa mai curga,pentru prima oara timp de 6 luni.
Republicanii din Allobroges s-au grabit si au pus osemintele la loc si apa a reinceput sa curga.
Calugarii manastirii,povestesc ca in anul 1911,acelasi Uspenski,vizitind acel loc,a spus:
"Iata un lacas cu adevarat sfint care clipa de clipa ne arata cum se produce apa vie!"
El,a depus la notariatul din localitate suma de o mie de franci de aur destinati primului intelept care va dezlega misterul :P dar pina azi,nimeni nu s-a prezentat pentru a ridica acesti bani! :D
Referitor la acest mormint,Fedakin,nota:"Alambicul pe care l-am construit este facut dupa modelul celui din Arles,unde,natura insasi produce neincetat apa de piatra!"
Minunea acestei ape este ca dupa ce se prelinge pe marmura rece a mormintului,devine intai gelatinoasa apoi,in citeva minute,se pietrifica!
Ei,dezlegati misterul si incasati cei o mie de franci de aur? :D
0

#4 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 25 January 2007 - 09:52 AM

ne place subiectul..eu n ustiam nimic despre asta pana acum ...aflasem doar de monoxidul de aur care intinereste corpul uman ... cica asta ar fi secretul ascuns in Bucegi si de aici atata secret
0

#5 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 January 2007 - 02:55 PM

Secret? Care...ca aurul,intinereste ?
Pai,asta se stieeeee...hat,dinainte de Edgar Cayse cu bateriile lui.Aurul,deja se foloseste in medicina...Ce ar mai fi de ascuns?
Poate,altceva....dar ce? :crazy:
0

#6 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 January 2007 - 03:22 PM

:crazy: fumeie, monoxidul de aur ... e o mica diferenta de formula chimica desi nu o stiu

ma bucur ca tu stiai de atat vreme, eu nu stiam si am aflat si v-am spus na
0

#7 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 January 2007 - 05:20 PM

Vezi postareaellla, la Jan 25 2007, 05:22 PM, a spus:

:huh: fumeie, monoxidul de aur ... e o mica diferenta de formula chimica desi nu o stiu

ma bucur ca tu stiai de atat vreme, eu nu stiam si am aflat si v-am spus na

Fumeie...vorbesc serios...si stiu ce spun...documenteaza-te...si ai sa vezi ca nu mint!:roll:"Radiacul"si multe altele au fost construite dupa indicatiile lui.
Nu dezvolt subiectul ca e offtopic dar,daca nu exista,chiar voi deschide un topic despre asta... :crazy:
0

#8 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 November 2007 - 02:47 AM

http://www.damaideparte.ro/index.php/apa-u...lui-omenesc/33/ :kisses:
0

#9 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 November 2007 - 09:17 AM

deci tre sa facem rost de tuburi capilare cu presiune redusa ... :kisses:
0

#10 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 17 January 2008 - 06:33 AM

Vezi postareabagherra, la Oct 1 2006, 10:07 PM, a spus:

Cind alchimistii isi petreceau vietile cautind secretul pietrei filozofale si experimentind la nesfirsit,majoritatea oamenilor rationali,contemporani cu ei,ai priveau cu mila si nedisimulat dispret.
Astazi,daca la suprafata atitudinea lor e aceeasi,in subtreranele marilor puteri cautarile sunt mai febrile ca oricind.
Doi savanti rusi,Boris Deriagin si Nikolai Fedakin,incalzind apa distilata,timp de 18 ore,in niste tuburi capilare cu presiune redusa,au reusit sa obtina un soi de apa solida,polimerizata,cu aspect de plexiglas,care nu fierbe decit la 600'C si ingheata la -40' C.
Aceasta descoperire a fost botezata polywater sau piatra de apa si de atunci secretul ei face obiectul unor aprige lupte de culise intre marile puteri.
Nu as fi crezut aceasta daca,dupa ani de zile de la citirea unui articol despre acest subiect,nu as fi incercat zilele acestea sa aflu mai multe pe net;dar,surpriza!
Ori nu mi se permitea accesul pe diverse site-uri gasite,fara parola....ori gaseam site-uri ce prezentau denaturat sau pueril subiectul ca si cum aceasta descoperire ar fi fost o pacaleala de 1 aprilie!
Pietrele de apa sunt opaline,vag transparente si de dimensiuni minuscule,maxim un milimetru diametru.
Daca se pune o astfel de piatra intr-un litru de apa radioactiva,ea absoarbe complect toata radioactivitatea si se produce prin simpla ei prezenta o purificare completa a apei.Piatra nu se consuma si culmea,nu se iradiaza ea insasi.
Gindind numai la aceasta calitate a ei,pe timpul unui razboi nuclear,se intelege interesul pe care-l trezeste in rindul marilor puteri. :)
Alchimistii,erau preocupati de ritualurile din cartile lor de magie dar putini s-au intrebat de ce pe coperta era desenata invariabil o broasca riioasa?Secretul acestui animal,numit fosila vie,este si el legat de piatra de apa.Broasca riioasa produce prin porii pielii sale, minuscule pietre de apa cu care apoi se poate hrani,traind intr-o stare letargica,chiar mai mult de...10 ani!
Iata ca apa de piatra este suficienta pentru mentinerea vietii,doar prin ea insasi!Se intelege de ce mii de generatii au cautat-o numind-o apa nemuririi.
Voi,stiti mai mult despre acest subiect ? :crazy:

Pacat ca a "adormit"...subiectul asta...dar...ca si Phoenixul....se renaste...;)

O sa zic atat cat mi se permite de "ratiunea intuitionala"...dar sper ca va ajuta pe cineva...

In primul rand ... aceasta "PolyWater" este o forma inferioara a "elixirului" ce reprezinta... unul dintre cele mai ravnite si bine ascunse "secrete" ale alchimistilor adevarati ... si este cunoscut in "analele alchimiei" ca si Elixirul Vietii ... sau Dizolvantul Universal ...
Cand se vorbeste despre "dizolvant"...se vorbeste despre capacitatea acestei "substante" de a dizolva/dezintegra in elementele naturale constituente...absolut orice substanta ne-naturala...sau orice substanta ce ... printr-o succesiune de "denaturari electro-magnetice"...fie ele sintetice sau "naturale"... a devenit "sintetica"...

Daca am cunoaste cu adevarat ... Natura ... ne-am da seama de faptul ca ea nu poate exista decat atunci cand elementele din care este formata ... ( Natura fiind "simfonia" acestor elemente ) ... sunt nealterate de nici un fel de factori "ne-naturali" sau aflati in dizarmonie cu "elementele"...

Se aplica acelasi principiu al Karmei ... prin care se intelege ca tot ceea ce exista ... , ... exista in Virtutea unui Echilibru ... care daca este alterat/modificat ... se cauzeaza efectul re-echilibrarii ...

Efectul de re-echilibrare este direct-proportional cu Cauza de dez-echilibrare...

Astfel...Vremurile in care traim...sunt o evidenta a acestui lucru...
Umanitatea care in ultimele secole s-a indreptat cu pasi rapizi (influentata fiind de forte "negre") spre alterarea Echilibrului Natural ... se afla in pragul suferintei ( suferinta ce este constientizata in functie de sincronicitatea fiecaruia ) si in pragul determinarii finale a unei "explozii naturale" de reechilibrare ... proces ce s-a profetit ca fiind Apocalipsa ...

Aceasta "apocalipsa" nu este ceva "natural" in sensul ca ea trebuie sa se intample ca un ciclu natural ... ci este ceva "sintetic" ... creat prin amplificarea dezechilibrului pe care Umanitatea ca si rasa suverana a acestei planete ... il poate genera in functie de Liberul Arbitru Colectiv ...

Odata cu instaurarea "sintetica" a "erei industriale" s-a creat baza "solida" prin care Umanitatea si-a crescut puterea de influentare a Naturii ...
Aceasta "putere" ca in toate celelalte cazuri ... poate fi folosita in Bine/Respectarea Echilibrului sau in Rau/Dezechilibrarea Echilibrului...

Dupa cum vedem...ea a fost folosita la "maxim" in sensul Rau...si din aceasta cauza ... Natura care este parte din Umanitate ... este cea care sufera adevaratele consecinte ... deoarece oamenii sunt prea orbi (roboti creati prin manipulare ) pentru a constientiza propria suferinta ...

Bagati de seama "defrisarile masive ale Padurilor" ... "omorarea speciilor de animale , pasari si pesti " ... "calcarea in picioare a mediului natural prin construirea de metropole , orase etc" ... " epuizarea resurselor naturale generate de consumul exagerat de petrol , gaze naturale si hidrocarburi etc" ... "intoxicarea mediului ambiant prin Radioactivitate si Electro-Magnetism folosit aiurea" ... "Stricarea raurilor si fluviilor prin fortarea lor de a curge ne-natural" ... "Degenerarea atmosferei terestre prin proasta intrebuintare a tuturor celor de mai sus"... si cate si mai cate...

De ce am "deviat" atat de mult de la sensul topicului?...Tocmai pentru ca cine nu intelege cele scrise mai sus ... prin experimentarea emotiilor ce au produs aceasta constientizare... nu poate accesa cunoasterea acestui Elixir al Vietii ...
Daca in Constiinta noastra nu "dizolvam" gandirea impura creata sintetic de catre Sistemul in care ne-am nascut si am crescut...nu putem pune mana pe acest Elixir al Sanatatii si Puterii.

Acest Elixir reprezinta de fapt "condensarea" naturala a apei prin adaugarea de electroni pentru fiecare molecula de H2O...in ceva ce are un grad de puritate atat de mare...incat orice lucru sintetic intra in contact cu el...se dizolva in elementele naturale din care este format ... INSTANTANEU...

Din acest motiv ... asa cum scrie mai sus in topic ... daca aceste "pietre de apa" sunt puse in ceva radioactiv ... radioactivitatea se "evapora" fara urma ...
Pentru ca "radioactivitatea artificiala"... fiind un dezechilibru al anumitor componente atomice ... se dizolva in partile sale naturale ... si devine de "nereperat" ...

Acest lucru este valabil pentru "polywater" ... ce este inferioara cu mult Elixirului ...

Alte "secrete" ale alchimiei ... sunt metalele monoatomice ... sau aurul alchimic , argintul alchimic , cuprul alchimic etc...

Toate au in comun SUPERCONDUCTIVITATEA ELECTROMAGNETISMULUI ( in plan 3d ) si "LUMINII" (in plan 4d)!

Aplicatiile acestor "metale exotice" sunt numeroase ...

Apa este si ea un "superconductor electro-magnetic"...Din aceasta cauza ea sta la baza Vietii...
Viata Bilogica nu reprezinta decat COMBINATIA NATURALA A APEI SI ELECTRICITATII!!!

A.D.N.-ul este format din APA ( H2O ) + Prana/Forta VItala/Orgon
Forma geometrica a APEI este ICOSAEDRUL
Forma geometrica a PRANEI este DODECAEDRUL

Masaru Emoto si studiul sau...evidentiaza proprietatea apei de a FI STRUCTURATA sau NE-STRUCTURATA in functie de Influenta mediului electro-magnetic...
In poze se poate observa foarte bine ca atunci cand Apa este Structurata/in echilibru ... are Forma clara de ICOSAEDRU...

Apa care curge la robinet , este Apa ce a fost "transportata" prin tevi ( cu multa presiune ), ceea ce face ca Apa sa devina NESTRUCTURATA din cauza faptului ca electronii exteriori sunt "distrusi"...deci o apa...pot zice...ne-apa...deoarece nu mai respecta necesitatea detinerii unei structuri de Icosaedru pentru a permite transferul electromagnetic echilibrat si natural!

Ceea ce am zis mai sus este necesar ... pentru a intelege ceea ce inseamna PolyWater...

Apa "normala" ... este formata din 2H+O=H2O

Daca se exercita o anumita presiune electrica...se obtine Apa Ionizata...care are o formula chimica de H20 + 1 Electron pe fiecare molecula de apa...

Aceasta "Apa Ionizata" se vrea a fi numita Apa Vie...in comparatie cu Apa Moarta...care este apa "de-ionizata"...

Obtinerea ei se face usor...si ea este foarte benefica pentru corpul uman...mai jos o sa scriu de ce....

Dar aceasta Apa Ionizata este doar inceputul...

Urmatorul pas este formula H20 + 2 electroni...

cu cat se creste mai mult "ionizarea" apei cu atat mai mult se creste capacitatea ei de a oferi superconductivitatea Fortei Viatale...

Un experiment simplu...schitat de catre Viktor Schauberger...evidentiaza faptul ca Apa de Izvor natural creata prin filtrarea ei in scoarta terestra...( nu cea provenita de la izvoarele ce se afla la suprafata...in sensul ca apa cazuta prin ploaie ... care este in mare parte "acida"...este imediat colectata la gura unei deschideri apropiata de locul unde apa a fost asimilata de solul terestru ... vede-ti diagrama de pe sticla de Izvorul Alb - Dorna ...in care se vede clar ca apa lor "de izvor" este de fapt apa acida din ploaie...luata imediat dintr-un "izvor superficial"...ca de aia Dorna este o compania Coca-Cola) ... are un grad mare de "ionizare"... si din ea poate fi extras curent electric!!!

Fisier atasat  electric_water.JPG (67.64K)
Number of downloads: 31

Fisier atasat  wcspringsdiagram.gif (17.67K)
Number of downloads: 22

Apa plina de energie...emana electricitate...si corect "utilizata"...apa stansa intr-o configuratie poate fi folosita ca si "baterie"/"generator" de curent electric...

Si acest lucru este valabil pentru Apa ionizata in grad de 1 electron...ganditi-va pentru 2 electroni...3 electroni...etc... :)

Un anumit maestru sufi din Turcia , Ayhan Aioc , a reusit sa obtina o Apa ionizata ce are formula de H20 + 3 elctroni.

Au fost date cateva demonstratii in fata unui grup de oameni de stiinta si oameni ai guvernului , in USA ...acum cativa ani...in care aceasta Apa Ionizata de grad 3 electroni...a fost folosita in diverse contexte...

De exemplu daca se lua un bazin cu radioactivitate mare...si multa mizerie-deseuri toxice....si se punea in el aceasta Apa...in cateva ore sau minute...in functie de cantitatea de Apa folosita...intreaga radioactivitate si toate deseurile toxice DISPAREAU!!!!!!!

Daca se lua Apa si se punea intr-un pahar...era suficienta...ca atunci cand se introducea cablul de alimentare a unei lampi electrice ( cu bec ) ... aceasta functiona la randament maxim!!! pe termen indefinit ( poate cateva saptamani...daca o lasau sa functioneze ).

si multe alte experimente...care toate au demonstrat porprietatea de SUPERCONDUCTIVITATE A APEI!....se vorbea pe atunci de APA CARE VA SCHIMBA LUMEA!

Dar cum bine stim...acest lucru nu a fost facut niciodata public...datorita faptului ca nu s-a dorit in nici un caz popularizarea ei de catre muistii de masoni care au participat la experimente...si din cauza faptului ca acest sufi...nu le-a permis celor pe care i-a trimis in America cu apa...sa dezvaluie secretele de obtinere a ei...decat patentarea apei produsa printr-o metoda secreta!

Halal Sufi si Halal Masoni...care combinati...au ingropat Secretul unei Vieti mai Bune!

Obtinerea Apei cu 3 elecroni in plus pentru fiecare molecula de H2O....reprezinta doar un pas...inspre obtinerea ELIXIRULUI VIETII!!!....si unul destul de inferior...!!!

Aceasta PolyWater...se afla pe traseul dintre APA IONIZATA + 3 electroni...si ELIXIRUL VIETII...!!!...

Deocamdata ajunge....dar voi continua cu evidentierea relatiei dintre Viata Biologica si Apa...

1)Matricea bio-electrica a ADN-ului este APA
2)Suntem 70% APA
3)APA este un superconductor

Inter-celular si Extra-celular suntem formati 100% dintr-un gel format din APA...si acest gel se aseamana foarte mult cu particularitatea polywater....de "gel"....

Celule au membrane formate din receptori si transmitatori dependenti 100% de Electro-Energie ... si acest lucru este valabil pentru hormoni , factorii de crestere , proteine kinetice si peptide , neurotransmitatori etc.
Celulele sunt cele care mentin existenta acestor transmitatori/receptori ai semnalelor electromagnetice...
Sanatatea celulelor este mentinuta de "puritatea/conductivitatea" apei intracelulare si extracelulare...

ADN-ul se bazeaza pe APA Structurata...dupa cum am spus mai sus...APA+PRANA/ELECTROMAGNETISM SUPERIOR...si este mentinut ACTIV...prin APA!
S-a demonstrat experimental...ca daca din ADN este extras un procent de 8% din APA Structurata...acesta in scurt timp se dezintegreaza....devenind "PRAF"!!!!!

Si este vorba doar de 8%!!!!!

Scuzati-mi schematica exprimarii....dar mi-a fost mai usor asa....

In ESENTA....CINE CUNOASTE SECRETELE APEI...CUNOASTE SECRETELE VIETII...si FOLOSIND APA...CONTROLEAZA VIATA!!!

continui in functie de "feedback-ul" topicului...

Aceasta postare a fost editata de Infinitus: 17 January 2008 - 06:52 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Nostradamus
profetii si viziuni
edy97  4 2.393
Hot Topic (New) Atasamente Suflet si spirit .. diferente si asemanari raduc  100 30.214
Hot Topic (New) Se poate ca prin intermediul viselor sa vedem viitorul? samoilaaa  140 14.175
Hot Topic (New) Atasamente Romania in plasa masoneriei mondiale
ROMANIA SPRE UN FALIMENT DIRIJAT !
Whispersss  159 11.480
Hot Topic (New) LHC- din nou dulgherul  48 6.145