visele, o lume paralela
Scris 01 October 2006 - 07:06 PM
Persoanele acestea ar trebui sa-si faca griji? Una dintre ele spunea ca i-a vorbit psihologului sau despre aceasta problema. Exista cu adevarat motive de ingrijorare, si care ar putea fi cauza unor astfel de intamplari?
Scris 15 October 2006 - 07:49 PM
Sfat pentru baiatul ala: eu zic ca sa-si vada de viata reala si de iubita din viata reala. Asta daca nu cumva sufletul lui transmigreaza sau isi retraieste in vis iubirea din viata anterioara.
Scris 15 October 2006 - 07:57 PM
1.visele ca si manifestari ale intamplarilor de peste zi
2.visele ca si mesaje din astral (dar care te pot pacali si sunt foarte greu de descifrat de aceea as ramane doar la varianta 1 pentru mai mult siguranta )
Scris 15 October 2006 - 08:12 PM
Si pictura de pe peretele din camera mea a fost inlocuita cu alta pictura, iar odata a venit mama mea si mi-a acoperit-o si chiar mi-a interzis s-o refac.(asta in vis, bineinteles) Si de multe ori mi se arde becul in camera, tot asa, ca sa nu fie la fel, si lumina zilei e total alta... e mult mai intuneric decat de obicei. Si daca e ceva lumina artificiala si aceea e foarte-foarte slaba si de o tenta verzulie intunecata.
E ciudat, nu stiu... Probabil e din cauza ca eu sunt mereu nemultumita de mine si de propria existenta, ca de multe ori imi doresc sa fi fost altcineva.
Aceasta postare a fost editata de 7-Angels: 15 October 2006 - 08:14 PM
Scris 16 October 2006 - 09:30 AM
7-Angels, la Oct 15 2006, 09:12 PM, a spus:
Si pictura de pe peretele din camera mea a fost inlocuita cu alta pictura, iar odata a venit mama mea si mi-a acoperit-o si chiar mi-a interzis s-o refac.(asta in vis, bineinteles) Si de multe ori mi se arde becul in camera, tot asa, ca sa nu fie la fel, si lumina zilei e total alta... e mult mai intuneric decat de obicei. Si daca e ceva lumina artificiala si aceea e foarte-foarte slaba si de o tenta verzulie intunecata.
E ciudat, nu stiu... Probabil e din cauza ca eu sunt mereu nemultumita de mine si de propria existenta, ca de multe ori imi doresc sa fi fost altcineva.
ai reusit sa ma faci sa nu inteleg nimic
Scris 16 October 2006 - 12:34 PM
master_mind, la Oct 15 2006, 09:57 PM, a spus:
1.visele ca si manifestari ale intamplarilor de peste zi
2.visele ca si mesaje din astral (dar care te pot pacali si sunt foarte greu de descifrat de aceea as ramane doar la varianta 1 pentru mai mult siguranta )
De acord cu tine in privinta celor doua variante, dar la a doua te contrazic putin. Persoanele care se apropie mult de interiorul lor si isi cunosc din ce in ce mai bine trupul si mintea pot face diferentele acestea. Eu am avut si am vise de genul asta, am invatat cat de cat sa mi le explic si ma ajuta destul de mult.
Scris 16 October 2006 - 08:41 PM
Broscuta_Fermecata, la Oct 16 2006, 01:34 PM, a spus:
tot din propria experienta iti zic ca sa cunosti viitor nu schimba cu nimic problema oricum se va intampla
Scris 17 October 2006 - 10:14 PM
Aceasta postare a fost editata de adriana10: 17 October 2006 - 10:16 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Hepatita A | danaclaudia | 2 | 7.370 |
|
am hepatita b ....de curind | genu | 0 | 2.759 |
|
am nevoie de SFATURI
HEPATITA E |
max | 3 | 7.082 |
|
Se transmite sau nu hepatita C prin contact sexual?
Important |
lucian_27 | 26 | 25.837 |
|
retete, diete, informatii despre alimente permise/nepermise etc. |
maxus | 63 | 109.742 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis