sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Depresia Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 19 December 2006 - 12:49 AM

Inseamna ca eu sunt de vina ca n-am gasit solutia care trebuie si deci o caut pe cea care trebuie. Orice foaie are 2 pagini, orice problema are si cel putin o rezolvare corecta. E ca la scoala daca nu sti sa faci problema, sau daca iti da gresit, iti cauti un meditator. Poti apela la un psiholog, prieten, mama sau chiar la roportal, ca sa gasesti o solutie. Nimeni nu face o problema fara a avea vreo rezolvare. De multe ori problemele intaresc legaturile si prieteniile dintre oameni si te fac sa-ti deschizi sufletul. :crazy: Think about it.
0

#42 Utilizator offline   1950 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 04 January 2007 - 02:55 PM

ma simt daramat.nu stiu daca mai ajung la psiholog.sant la a 5-a depresie majora.cum sa fac sa-mi gasesc din nou echilibrul?
0

#43 Utilizator offline   tavi_ar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 04 January 2007 - 03:39 PM

Vezi postarea1950, la Jan 4 2007, 02:55 PM, a spus:

ma simt daramat.nu stiu daca mai ajung la psiholog.sant la a 5-a depresie majora.cum sa fac sa-mi gasesc din nou echilibrul?

Daca esti la a 5-a depresie majora, inseamna ca stii despre ce este vorba. Cum le-ai depasit pe cele anterioare, asa o sa treaca si asta. Depresia ta s-ar putea sa fie asociata cu anxietatea si starile de panica. Poate, acestea au fost primele si ele au dezvoltat depresia. Trebuie sa mergi si la un psihiatru, nu numai la psiholog. Uneori si "hapurile" ajuta sa devii functional, desi se spune ca acestea nu vindeca in totalitate. Reduc deficientele hormonale la nivelul chimiei creerului. In primul rand este vorba de serotonina. Lupta principala se da cu noi insine ! Sa descoperim cauzele, sa le inlaturam si ne vom vindeca ! La mine, tratamentul pe un an de zile cu "REMERON" asociat cu "SPITOMIN" si o benzo pt. insomnie, respectiv "ROHIPNOL", a fost benefic. Curaj, se poate ! :x :lol:
0

#44 Utilizator offline   1950 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 04 January 2007 - 07:39 PM

Multam,Tavi! Dar cum sa inlatur o cauza care e vie,frumoasa,vesela dar nu mai e a mea.nici macar un "la multi ani'nu mi-a trimis...iar pina in decembrie 06 eram "TOTUL" pt.ea acum si-n vietile viitoare...Of! CHIAR AM SA POT SA-MI RVIN SI DE DATA ASTA?
0

#45 Utilizator offline   tavi_ar 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 04 January 2007 - 08:48 PM

Vezi postarea1950, la Jan 4 2007, 07:39 PM, a spus:

Multam,Tavi! Dar cum sa inlatur o cauza care e vie,frumoasa,vesela dar nu mai e a mea.nici macar un "la multi ani'nu mi-a trimis...iar pina in decembrie 06 eram "TOTUL" pt.ea acum si-n vietile viitoare...Of! CHIAR AM SA POT SA-MI RVIN SI DE DATA ASTA?

Buna 1950 !
Sunt convins ca o sa treci peste hop si de data aceasta. Sa constientizei ca nu esti singurul, nici primul sau ultimul cu astfel de probleme sentimentale. Nu s-a terminat lumea. Daca relatia nu mai merge vei gasi cu siguranta alta. Eu dupa 30 de ani de casnicie mi-am dat seama, cam tarziu ce-i drept, ca prietenii la nevoie se cunosc. In loc sa ma sustina, desi este medic, dupa ce m-am imbolnavit sotia mi-a facut mai mult rau decat bine. Sustine si in prezent aberatia ca sunt un bolnav inchipuit. Numai noi stim prin ce trecem. M-am resemnat si am acceptat situatia ca atare. In lupta cu mine insami m-am redescoperit si am devenit impasibil, nu neaparat nesimtit, mult mai optimist si increzator in mine. Resemneaza-te, planifica-ti obiective pertinente in functie de fortele proprii, planifica-te pe tine insuti si vei invinge ! :P
0

#46 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 06 January 2007 - 02:18 PM

Depinde doar de VOI sa nu va lasati prada depresiei. Nimeni altcineva nu va poate ajuta daca nu vreti sa fiti ajutati.
0

#47 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 17 February 2008 - 06:57 PM

Vezi postareaNoir Désir, la Oct 1 2006, 12:21 AM, a spus:

cand eram mai mica, stresata cu examenele ,suparata cateodata o doctorita ma indopa cu pastile, ca zicea ca sunt depresiva...
depresia are niste consecinte mai grave decat ne inchipuim, daca ne mai si complacem in situatia aia...
este o afectiune greu de vindecat si declanseaza o schimbare biochimica in interiorul creierului, producand anumite molecule "silencer"
sunteti depresivi? ce faceti ca sa va "vindecati", sa iesiti din starea asta de depresie (practicati datu cu capu de pereti pe system of a down, ca mine? :pardon: )
cu antidepresivele nu sunt de acord pt ca ele numai activeaza un mecanism compensator alternativ, care, pe termen scurt, depaseste in importanta efectele moleculei ‘silencer’
stresul cronic declanseaza schimbari in cadrul creierului, depresia lasa o cicatrice biochimica pe creier asa ca nu e chiar de neglijat :doh:
nu ca eu as fi depresiva, dar din ce in ce mai multi oameni se confrunta cu depresia, in special tinerii ( am multi prieteni depresivi )

Cam asa ceva.. numa ca nu era muzica si aveam mai mult decat examenele pe capu meu.....
0

#48 Utilizator offline   astan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-March 08

Scris 03 March 2008 - 04:12 AM

Vezi postareaAnonymus Kline, la Feb 17 2008, 06:57 PM, a spus:

Cam asa ceva.. numa ca nu era muzica si aveam mai mult decat examenele pe capu meu.....

Depresie ? Nu am timp de asa ceva. Sunt prea ocupat cu munca. Si dupa ce termin serviciul ma ocup de unul din hobby-uri ... Citesc, ascult muzica, ma plimb, alerg, incerc sa invat cat mai multe lucruri ...
Asta referitor la persoanele singure si deprimate de pe forum. Singuratatea nu trebuie sa implice o depresie.
Celor care sufera de drepesie: cel mai bun remediu e sa ai cat mai multe activitati. Sa iti tii mintea ocupata si o sa vedeti ca nu o sa va mai treaca tot felul de ganduri negre prin ea.
0

#49 Utilizator offline   Ologu_Mintal 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-March 08

Scris 11 March 2008 - 03:51 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jan 6 2007, 02:18 PM, a spus:

Depinde doar de VOI sa nu va lasati prada depresiei. Nimeni altcineva nu va poate ajuta daca nu vreti sa fiti ajutati.

Prea tarziu pt mine :rtfm:
0

#50 Utilizator offline   red2shoes 

• red
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-November 06

Scris 11 March 2008 - 04:15 PM

Vezi postareaOlogu_Mintal, la Mar 11 2008, 03:51 PM, a spus:

Prea tarziu pt mine :rtfm:

cum adica ...esti ...ghost ? :)