sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Depresia Evaluare topic: - - - - -

#201 Utilizator offline   PourMoi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-July 10

Scris 11 October 2010 - 04:22 PM

Vezi postareaYoztybug, la Oct 8 2010, 08:00 PM, a spus:

starea ta se continua de destul de mult timp, incearca sa iei legatura cu un psiholog, vei iesi cu siguranta din stare.

detalii pe care le dai pe forum sunt destul de putine iar solutia trebuie sa o gasesti impreuna cu cineva care sa te sustina pana la capat in procesul tau de "vindecare"
0

#202 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 11 October 2010 - 08:56 PM

Sa nu va asteptati insa ca psihologul sa faca minuni din prima. Uneori nici dupa 10 sedinte nu se schimba nimic. In timp insa, ajuta, dar e nevoie de rabdare...
0

#203 Utilizator offline   PourMoi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-July 10

Scris 11 October 2010 - 09:58 PM

Vezi postareaAroundlove, la Oct 11 2010, 09:56 PM, a spus:

Sa nu va asteptati insa ca psihologul sa faca minuni din prima. Uneori nici dupa 10 sedinte nu se schimba nimic. In timp insa, ajuta, dar e nevoie de rabdare...

pentru ca el sa faca "minuni" este necesar ca si tu sa fii disponibil, sa fii dispus la a te schimba... dar tot in timp se face totul
0

#204 Utilizator offline   Yoztybug 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-January 10

Scris 11 October 2010 - 11:34 PM

va multumesc pentru sfaturi... timp...
0

#205 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 17 October 2010 - 03:13 PM

Vezi postareaYoztybug, la Oct 8 2010, 07:00 PM, a spus:

nu am mai postat de mult... sunt depresiv de... hmmm... cel putin 1 an si jumatate... am fost intre timp si internat cam... 5 saptamani... ma simt f naspa... asta e viata mea... e groaznica... sunt la pamant... Sanatate tuturor... cine are o solutie? am o situatie financiara precara... iau medicamente de aproape un an la greu... ajutati-ma va rog.

Incearca sa iti pui un pic de ordine in viata.Sa faci zilnic lucruri benefice pentru sanatatea ta:un pic de sport,alimentatie sanatoasa-nu e nevoie de un buget bogat,sa iti faci prieteni/prietene,sa eviti persoanele negativiste...Nu te descuraja.Viata nostra e o constructie de fiecare zi.Investeste in tine!
0

#206 Utilizator offline   Yoztybug 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 October 2010 - 12:05 PM

Vezi postarealorelai1907, la Oct 17 2010, 03:13 PM, a spus:

Incearca sa iti pui un pic de ordine in viata.Sa faci zilnic lucruri benefice pentru sanatatea ta:un pic de sport,alimentatie sanatoasa-nu e nevoie de un buget bogat,sa iti faci prieteni/prietene,sa eviti persoanele negativiste...Nu te descuraja.Viata nostra e o constructie de fiecare zi.Investeste in tine!

Multumesc pentru sfat... orice sfat este binevenit... chiar daca nu prea ma ajuta in situatia critica in care ma aflu... orice parere exprimata cu buna intentie este buna
0

#207 Utilizator offline   January 

• The Righteous Death Of Love
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 13 February 2011 - 05:26 PM

Nici nu mai stiu cum este sa razi pentru ca ti-e bine. Eu rad de necazul altuia si cel mai des ca sa creada ceilalti ca sunt bine.
1

#208 Utilizator offline   White_flag 

• Indragostitul
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 02 March 2011 - 07:40 PM

Am fost fericit ieri. Timp de o ora. Nu aveam curaj sa citesc sms-ul de la Ea... Dupa ce l-am citit, mi-a trecut. Am fost fericit pe anul asta, deci ar trebui sa fiu multumit.
0

#209 Utilizator offline   Yoztybug 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 August 2011 - 08:48 PM

Nu a mai postat nimeni pe aici de ceva vreme. Sunt cam in aceeasi situatie... cu depresia asta permanenta... in ultimul timp insa parca ma macina mai tare problema care o am cu transpiratia abundenta a palmelor, e groaznic cand trebuie sa dau mana cu lumea. O solutie aveti cumva? Numai bine!
0

#210 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 29 August 2011 - 07:45 PM

eu sufăr de depresie de-abea de anul ăsta. motivu' ? dragostea. m-am īndrăgostit de el, ne-am cuplat, m-a lăsat pe la īnceputu' anului, evident că vreo lună am fost praf, cu plāns īn fiecare zi, nesomn, lipsă de chef, etc. s-a īntors la mine, două luni jumate radiam şi trăiam pe roze, m-a lăsat şi de 4 luni jumătate sufăr de depresie nasoală rău de tot, cred că nu e zi īn care să nu bāzāi după el, şi nu pot merge mai departe, ori el, ori nimeni altcineva. e ciudat, da' e foarte cretină faza.
de fapt dacă stau să mă gāndesc şi acu' vreo 3 ani eram deprimată, eram grasă, mi se spunea lucru' ăsta īn faţă, băieţii făceau mişto de cum arătam, din satanistă nu eram scoasă, n-aveam niciun prieten, eram timidă şi făceam tot soiu' de prostii ca să atrag atenţia. acum am prieteni, de cānd am schimbat colectivu' clasei, da' īmi lipseşte dragostea.. foarte de rahat faza, oricum. :cry:
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Soacre dificile
pentru mamici
lllucci  11 2.506
Hot Topic (New) Atasamente Nimeni nu m-ar crede....
despre sansa si nesansa, despre corectitudine si coruptie....
zanapadurilor  49 12.905
Hot Topic (New) Cariera si boala jl_rona  53 6.358
Hot Topic (New) Am uitat oare ce inseamna "a fi om "? simplu  33 11.835
Hot Topic (New) Atasamente Recordul la plans Armina  101 16.921