Depresia
Scris 17 October 2006 - 08:25 AM
Scris 12 November 2006 - 12:31 AM
sa aud ca si altii au astfel de probleme.Cu prietenii n-ai ce face
poate sa te ajute sa sfarsesti mai repede...
Scris 12 November 2006 - 02:52 PM
Stiati ca in momentul in care o persoana fumeaza o tigara cu un pic de "maria" inauntru devine depresa? (in momentul in care trece efectul tigari, revine la normal... adica e din nou optimista)
Stiati ca persoanele deprese sunt sinceri cu ei insusi si ca optimistii sunt mari mincinosi?
Scris 13 November 2006 - 10:05 AM
Aceasta postare a fost editata de crptmnzc: 13 November 2006 - 10:17 AM
Scris 13 November 2006 - 10:16 AM
7-Angels, la Oct 7 2006, 01:14 AM, a spus:
Asta da gandire de om depresiv, cei care inca mai vad o luminita, mai au speranta si mai incearca sa iasa din starea de tristete, aceia mai au o firimitura de optimism in ele.
Si sper ca aici se face diferenta intre depresie si inchipuita depresie de care "sufera" unii (adica aia de genu, vai ce depresie am avut azi!).
Cum am iesit eu din mlastina mea?Pai, dupa e m-am afundat 1 an jumate in ea,si am ajuns ca o leguma, un zombie, o carpa......am decis, din inertie sa fac o schimbare, si am schimbat tot, loc, prieteni, scoala, felul in care aratam, ma comportam,m-am obligat sa fac lucruri noi.....si pana la urma am reusit. Asta a fost iesirea mea.Si consider ca fiecare trebuie sa isi gaseasca metoda lui, sa le incerce pe toate pana gaseste ce i se potriveste.Poate pt unul functioneaza muzica happy, sau pt altii un system of a down (personal, as alege manson sau mai bine firma!) sau sa fie ascultat de un preten(pt cei care au asa ceva), etc. Sper sa va gasiti calea.
Scris 14 November 2006 - 03:33 AM
Ce am vrut si de ce am parte...
Voiam o viata si uite...viata
Scris 15 November 2006 - 09:46 PM
Un profesionist vede altfel aceste lucruri, exista toto felul de depresii, tot felul de motive dar cel mai important este sa poti cere ajutor, sa poti merge la cineva, sa poti vorbi despre asta nu doar pe forum unde nu te vede nimeni. Statul la calculator insingureaza, scrisul pe forum iti da impresia ca esti ceea ce vrei sa pari, e usor sa dai sfaturi celorlalti, cel mai greu e sa incepi sa-ti rezolvi propriile probleme. Sa dai bani pentru asta, sa nu te amagesti ca esti bine, ca trece, ca de maine vei fii optimist.
Scris 19 November 2006 - 09:57 PM
n-as putea trai asa...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
specimen rar... | Replica mea | 42 | 5.725 |
|
Oamenii dificili | Drifter. | 20 | 7.961 |
|
Oameni superficiali | Mona6662 | 32 | 5.677 |