sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Daca vedeti o bataie pe strada interveniti? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   kosfunny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 06

Scris 03 May 2006 - 03:13 PM

Vezi postareaheidy_2006, la May 3 2006, 04:11 PM, a spus:

Poate ca as interveni, am fost pusa in situatia asta de cateva ori si am intervenit. O data s-a intamplat in tramvai, un tip ii scotocea unei fete prin buzunar ca sa ii ia portofelul si eu eram chiar langa el..i-am dat un cot ca semn sa stie ca il vad si s-a oprit, iar la prima statie a coborat. :cry:
O data eram pe strada si era destul de noapte, iar un barbat dadea intr-o femeie, am tipat la el si am amenintat ca o sa chem politia daca nu o lasa in pace...a lasat-o in pace cat am trecut eu, dar nu mai stiu pe urma daca a mai dat in ea sa nu. :cry:
:o: Poftim ? :o:

Sa stii ca esti o fata norocoasa! In ambele cazuri!
0

#22 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 04 May 2006 - 11:49 PM

Vezi postarearoportal, la Dec 3 2004, 12:09 AM, a spus:

Am vazut astazi un reportaj pe Pro Tv in care s-a simulat o bataie pentru a vedea daca intervine cineva pentru calmarea spiritelor.
Cred ca va dati seama ca in putine randuri au fost persoane care au ntervenit.
Voi ce ati face?

Depinde. O data m-am bagat si tot eu am iesit rau, pentru ca l-am "accidentat" pe unul din indivizi...Asta implica riscuri si raspunderi, nu ma mir ca nu se baga nimeni pentru niste necunoscuti, macar eu am facut-o atunci pentru un coleg si prieten. In mod obisnuit evit astfel de situatii. Este cel mai bine.
0

#23 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 05 May 2006 - 12:07 PM

Am vazut odata o tipa batuta de unul. Am chemat politia (era o patrula in zona). L-au prins si culmea: fata plina de sange stiga ca a cazut si ca el nu a batut-o. I-au dat drumul si dupa ce a plecat patrula a batut-o in continuare. Mi-am cumparat floricele si o bere si m-am uitat la 'meci'. Si striga lumea: "da-i ca-i place!"
0

#24 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 05 May 2006 - 02:19 PM

Mai bine stau in banca mea!
0

#25 Utilizator offline   stop_my_breathing 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-May 06

Scris 29 June 2006 - 02:32 AM

eu stau si ma uit.intervin daca in bataie e cineva la care tin
0

#26 Utilizator offline   Alethia 

• Nimfa a padurii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-June 06

Scris 29 June 2006 - 11:26 AM

Faza cu camera ascunsa. Recomand si voua.
0

#27 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 05 July 2006 - 11:31 AM

eu cu doza mea de inconstienta ma intervenit mereu. am sa mai intervin...pana o iau prima oara :spiteful:
0

#28 Utilizator offline   petru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-March 06

Scris 12 August 2006 - 01:34 AM

Vezi postarearoportal, la Dec 3 2004, 12:09 AM, a spus:

Am vazut astazi un reportaj pe Pro Tv in care s-a simulat o bataie pentru a vedea daca intervine cineva pentru calmarea spiritelor.
Cred ca va dati seama ca in putine randuri au fost persoane care au ntervenit.
Voi ce ati face?

Din spirit civic avem datoria sa intervenim. Femeile cu tipete, barbatii cu actiune. E trist ca sunt multe pareri contra acestui spirit civic. Nu ne convine cand suntem abuzati, dar nu facem mare lucru cand suntem in afara cauzei. M-am implicat si ma voi implica in cazuri de abuz. Chiar e strigator la cer ca 20 de oameni sa se uite cand trei il cotonogesc pe unul sigur, fiecare gandindu-se sa se protejeze. Sau cand o femeie e luata "cu japca" din mijlocul orasului de niste infierbantati sexual sau financiar. Sau cand un talhar sparge casa unui vecin de scara la doua noaptea si nici un vecin nu iese din casa. E o "chestie" specific romaneasca.
0

#29 Utilizator offline   condors 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 06

Scris 12 August 2006 - 07:07 AM

Vezi postareapetru, la Aug 12 2006, 02:34 AM, a spus:

Sau cand un talhar sparge casa unui vecin de scara la doua noaptea si nici un vecin nu iese din casa.

Adevarul e ca, cu sistemul nostru juridic e cam riscant sa intervii sa-l opresti pe bataus\infractor. Te poate da foarte lejer in judecata pentru vatamare. "Tu" o faci pe bunul samaritean si te trezesti cu o frumusete de proces si mai platesti si despagubiri "victimei".
0

#30 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 12 August 2006 - 02:17 PM

Vezi postareacondors, la Aug 12 2006, 08:07 AM, a spus:

Adevarul e ca, cu sistemul nostru juridic e cam riscant sa intervii sa-l opresti pe bataus\infractor. Te poate da foarte lejer in judecata pentru vatamare. "Tu" o faci pe bunul samaritean si te trezesti cu o frumusete de proces si mai platesti si despagubiri "victimei".

Din pacate asa e!
Anul trecut la intrarea in liceu au venit niste insi inarmati cu bate de baseball si l-au batut pe unul...va dati seama ca nimeni dintre noi nu a putut interveni si pentru astfel de cazuri exista politie.

Si pe strada nu poti interveni intr-o incaierare ca cei doi s-ar putea sa-si descarce tot naduful pe tine. Singura sansa de a linisti lucrurile - sa fii autoritar iar cuvintele tale sa-l readuca la realitate.

Simt civic? corect...atunci cand esti in stare! dar daca esti un sfrijit cu ochelari ce faci? sunt oameni si oameni!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis SA NE CUNOASTEM
De cine ne este frica?
puiu.t  76 14.220
Replici noi Atasamente reamenajare apartament 2 camere
devizul mult prea mare
JJJ  17 6.047
Topic inchis Atasamente Fetele noastre
Instantanee pe strada, acasa ;) NUMAI fete si neaparat frumoase !
Ynamicul#789  24 6.705
Topic inchis facilitatile studentilor pt infiintarea de firme brigittealitta  1 3.936
Topic inchis Imagini cool:)
Imagini pt site...
rety-s  3 6.231