Daca vedeti o bataie pe strada interveniti?
Scris 02 December 2004 - 11:09 PM
Cred ca va dati seama ca in putine randuri au fost persoane care au ntervenit.
Voi ce ati face?
Scris 02 December 2004 - 11:18 PM
Acum, pentru o fata e destul de riscant sa intervina intr-o astfel de confruntare pentru ca sa-ar putea sa iasa cam "sifonata"... insa nu-i inteleg pe cei care ar putea sa intervina, dar n-o fac... e o problema destul de delicata, pentru ca romanul se gandeste ca ce sa caute el acolo, daca aia au chef sa-si rupa picioarele, n-au decat...
In concluzie, daca este vorba despre o fiinta neajutorata, cu siguranta as interveni, fara sa tin cont de posibilele consecinte... pana acum n-am fost decat o data pusa intr-o astfel de situatie... insa daca este vorba de doi tipi spre exemplu, care se bat pentru cine stie ce, n-au decat sa se ciomageasca pana obosesc...
Scris 02 December 2004 - 11:28 PM
Scris 03 December 2004 - 12:15 AM
Scris 03 December 2004 - 08:58 AM
Mama mea a patit-o odata in Ploiesti, a vazut un baiat care o batea pe prietena lui zdravan, mama mea a intervenit si astefel ia revenit si ei un pumn in gura de i-a rupt buza in doua
Scris 03 December 2004 - 09:41 AM
:winca: :winca: :winca:
A doua zi hotul a fost eliberat pentru a fi cercetat in libertate, si tot atunci, seara, tipul a luat o bataie de la respectivul si de la niste prieteni de-ai lui de a stat 2 sau 3 saptamani internat in spital.
Scris 03 December 2004 - 11:51 AM
"- Dar ce faci domnule? Te vad destul de bine imbracat. De ce bagi mana in buzunarul altuia? Nu iti este rusine?"
In secunda imediat urmatoare sa-a trezit cu un pum in nas de la respectivul, care i-a mai si spus:
"Data viitoare inchide ochii daca te mustra constiinta curva dracului. Sau ti-i scot eu ca sa nu mai vezi."Va inchipuiti ca nimeni nu a spus nici passss :socca: :?: :!: Ei uite ca nimeni nu a reactionat. Respectivul a coborat bine-merçi din tramvai si sa-a facut nevazut.
Acum......eu una nu as interveni direct. As suna politia. Oricum nu cred ca asta ar ajuta prea mult.
Scris 03 December 2004 - 12:49 PM
Scris 03 December 2004 - 12:58 PM
.....dar ce poti sa le ceri unor badarani? Unii dintre ei DACA au MACAR clasele primare facute.
Scris 03 December 2004 - 05:15 PM
tata a sarit odata in ajutorul unei femei careia i se furase mobilul si n-a patit nimic.
oricum,cateodata ai noroc,alta data nu ai...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Banul, blestemul omenirii? A ajuns el instrument de manipulare? | Alethia | 1 | 3.203 |
|
test dureaza ? min,depinde cat de inteligenti sunt
de ce a murit julieta? |
buzzy | 4 | 4.925 |
|
petreceri cu tematica | ane | 5 | 9.644 |
|
Craciun fericit tuturor!
Pentru bufnitele forumiste dedicatie speciala! |
Alethia | 1 | 3.844 |
|
Mândria Poporului Acvatic | Ovidiu Bufnila | 1 | 2.512 |