Sari la conținut
Forum Roportal
tib_jmk

Vechiul si noul

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cred ca toata ideea este sa intrii in contact cu oameni. Sa nu stai in fatza unui televizor rece si impartial, ci sa traiesti un sentiment alaturi (si aproape) de cei care vor sa-l transmita prin intermediul unui mesaj. este altceva. Televizorul si computerul au devenit deja un inlocuitor pentru intalnirea directa cu omul. In curand vom sta 3 oameni in aceeasi apartament si va trebui sa ne trimitem mailuri ca sa comunicam. Penibil, binenteles. Prin asta dauneaza aceste mijloace moderne de comunicare (foarte eficiente de altfel). Nu mai vorbesc de lenea si delasarea care vin odata cu butonarea la nesfarsit a telecomenzii. Acum depinde fiecare ce cauta... Ca o concluzie, love u guys si va recomand foarte calduros sa dam o tura pe la spectacole. :photo:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

k...........sunt total de acord........fara frecat menta in pijamale.......so.....ceva propuneri???????? :good: chiar mie dor de un spectacol.....adevarat!!!!!!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincera sa fiu as prefera ca cei care nu stiu sa aprecieze cum trebuie un spectacol bun sa stea acasa in fata TV-ului...pentru ca este foarte greu sa urmaresti o piesa fara sa fii deranjat de oameni care vin la teatru ca sa aiba de unde pleca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×