a fost asa dragut...la o luna, dupa o partida de amor, tinandu-ma in brate se chinuia sa zica: "te...", hi hi hi, "stii tu ce...", ha ha ha, "hai ma ca stii", " da' ce? crezi ca mi-e greu sa iti spun ca te...? aaaa, te iubesc?", " sa stii ca nu mi-e" hi hi hi...si asta e varianta scurta.
Te iubesc ....cum ti-a spus-o prima data?
Scris 28 September 2006 - 08:24 PM
Imi aduc aminte de primul "te iubesc" al fostului... (ca actualul inca nu mi-a zis
)
a fost asa dragut...la o luna, dupa o partida de amor, tinandu-ma in brate se chinuia sa zica: "te...", hi hi hi, "stii tu ce...", ha ha ha, "hai ma ca stii", " da' ce? crezi ca mi-e greu sa iti spun ca te...? aaaa, te iubesc?", " sa stii ca nu mi-e" hi hi hi...si asta e varianta scurta.
Scris 28 September 2006 - 09:03 PM
Am scos din el fara sa-mi dau seama ce va urma, numai la asta nu ma asteptam. Avea o zi mai proasta si l-am intrebat "care e problema ta?" si a venit raspunsul: "...ca te iubesc."
Scris 28 September 2006 - 09:09 PM
din nefericire "te iubesc" si-a pierdut esenta si valoarea infailibila... "te iubesc" a devenit un fel de "buna ziua".
Scris 28 September 2006 - 09:14 PM
Inca va mai misca aceste vorbe? Dupa parerea mea e mult mai bine sa ti se arate asta, sa te faca sa te simti iubit(a).Vorbele sunt doar vorbe!
Scris 28 September 2006 - 09:21 PM
"te iubesc!" ... o declaratie scurta si cuprinzatoare care starneste trairi si simturi nebanuite! o declaratie care a facut ca atatea cupluri sa se simta in al noulea cer!
Scris 28 September 2006 - 09:21 PM
Mi-e nu mi-a spus inca.....dar cind eu i-am declarat dragostea mea.....cu aceste dulci cuvinte te iubesc....m-a imbratisat si mi-a raspuns MULTUMESC!.... Sincer am ramas multumita!
Scris 28 September 2006 - 09:27 PM
Hai mah. Nu fiti carcotasi. Ca-s cele mai faine cuvinte pe care le spui/auzi vreodat`.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
de ce accepta fetele o relatie cu un barbat casatorit?
|
simplu | 857 | 86.130 |
|
Cum Iti Dai Seama ?
Cum iti dai seama daca o fata / baiat te place ? |
Maxell | 13 | 804 |
|
Relatia intre un barbat si doua femei | Simplu_X | 44 | 7.777 |
|
Iubim, dar cum?
Ce aport isi aduce ratiunea? |
Andruta* | 37 | 4.780 |