sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copilul indragostit de parinte? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Deanna Rulescu 

• quicksand
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 21 March 2008 - 04:34 PM

Vezi postareayvonne_ni2006, la Sep 28 2006, 06:36 PM, a spus:

intr-o emisiune,l-am auzit pe doctorul Cristian Andrei,spunand ceva de genul asta:"copilul se indragosteste de unul din parinte..fetita va vrea sa se marite cu tatal ei,baiatul vrea sa fie pupat de tata pe gura etc"..
eu una nu am avut aceste trairi..si mai spunea ca un bebelus traieste si un sentiment erotic cand este alaptat..mai spunea ca baietii si fetele,incepand cu varsta de 6 luni,daca nu sunt supraveghiati se pot rani atunci cand incearca sa se zgamaie pe la sex,ca ei de curiozitate isi testeaza corpul..
ce parere aveti?asa au facut si copii vostri?sau credeti ca este adevarat ce spune doctorul?comentati propriile experiente

e foarte posibil , cine-stie ce ciudatenii mai ascunde subconstientul nostru.Eu de exemplu raman absolut socata de visele pe care le pot avea uneori
0

#22 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 22 March 2008 - 01:19 AM

Citeaza

Pai si povestile? Eu din povesti stiam de casatorie, cu printi si printese...

Si eu... dar nu i-am dat atata importanta. Stiu ca aceste povesti le impresioneaza pe fetite, in general, si de aceea ele vad, cel putin la varsta aia, casatoria ca un eveniment extrem de important, sacru; insa casatoria n-a fost niciodata scopul meu in viata; defapt, daca stau sa ma gandesc, ma speria, si inca ma sperie ;). Don't ask, nu stiu de ce boala sufar.

Vezi postareaAnne Lilly, la Mar 21 2008, 08:59 AM, a spus:

Tu ziceai ca ai 18 ani si ca ai lipsit la lectia despre inconstient?
Trecand peste toata "filozofia" care are cere f mult timp pentru a fi comentata, o ma refer doar de ultima fraza. In principiu, parintele de sex opus ii spune copilului cum sa faca, iar parintele de acelasi sex ii arata cum sa faca. Dar e interesant de ce crezi tu ca ar fi trebuit sa fii indragostit de tata, si nu de mama. :scooter: Dar nu te gandi prea mult la asta.

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. In fine, nu ma confunda cu un homosexual sau ceva. Sunt o tipa :cheers:

Aceasta postare a fost editata de Scythe: 22 March 2008 - 01:22 AM

0

#23 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 22 March 2008 - 10:03 AM

Vezi postareaScythe, la Mar 22 2008, 02:19 AM, a spus:

Si eu... dar nu i-am dat atata importanta. Stiu ca aceste povesti le impresioneaza pe fetite, in general, si de aceea ele vad, cel putin la varsta aia, casatoria ca un eveniment extrem de important, sacru; insa casatoria n-a fost niciodata scopul meu in viata; defapt, daca stau sa ma gandesc, ma speria, si inca ma sperie :airkiss:. Don't ask, nu stiu de ce boala sufar.

In copilarie nu eram constiente de cate probleme poate implica casatoria, pe atunci totul parea simplu...
0

#24 Utilizator offline   Lily/Anne 

• Givenchy-Ange Ou Demon
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-February 08

Scris 22 March 2008 - 06:21 PM

Vezi postareaScythe, la Mar 22 2008, 01:19 AM, a spus:

Nu prea inteleg ce vrei sa spui. In fine, nu ma confunda cu un homosexual sau ceva. Sunt o tipa :airkiss:

Ieri imi explica un copil ca de tai creierul la mijloc curge apa, si de il tai undeva lateral curge sange. La mine, acum, cred ca sunt din ambele categorii. Niciodata nu m-am gandit la tine ca la o fata... scuze :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Anne Lilly: 22 March 2008 - 06:53 PM

0

#25 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 18 January 2009 - 11:40 AM

Las' ca-l stiu eu pe un nene atat de obsedat de maica-sa....
Of offffffffff mama mama
M-ai crescut cu paine si cu zeamaaaaaa.......
0

#26 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 19 January 2009 - 01:56 PM

intr-o emisiune,l-am auzit pe doctorul Cristian Andrei,spunand ceva de genul asta:"copilul se indragosteste de unul din parinte..fetita va vrea sa se marite cu tatal ei,baiatul vrea sa fie pupat de tata pe gura etc"..
ce parere aveti?asa au facut si copii vostri?sau credeti ca este adevarat ce spune doctorul?comentati propriile experiente

Iubita, in primul rand teveul cu marea majoritate a emisiunilor e pt dezinformare (cu exceptiile de rigoare, desigur).Deci, cum nu tot ce zboara se mananca, la fel, nu tot ce e pe micul ecran e si adevaral, aplicabil, palbabil, sanatos, etc.
Sfatul meu sincer ar fi ca, referitor la cresterea copiilor sa nu te bazezi pe informatii stupide si eronate, ci sa pui mana sa achizitonezi carti (mai mult in alte limbi straine pe care le poti descifra) decat cele in ro. Si in ro eu am o lista destul de generoasa de carti sanatoase care, cumulate, pot sa iti imbogateasca simtitor statutul de mama si sa te determine sa iti cresti copilul intr-un mod sanatos.

eu una nu am avut aceste trairi..

nici eu :lol:

si mai spunea ca un bebelus traieste si un sentiment erotic cand este alaptat..

mda, erotic :lol: , alt termen mai potrivit nici ca se putea
dar de o puternica legatura mama-copil nu se vorbeste, de anticorpii transmisi prin colostru (doar-nu atat prin laptele ce survine ulterior), de sentimentele de manie, furie, bucurie, tristete pe care le simte mama in momentul alapatrii si care se transmit copilului prin alapatarea in sine, de mizeriile ingerate de mama (fum de tigara, cafea , alcool) de astea nimic, doar ca ii transmiti copilul erotism :acute:

mai spunea ca baietii si fetele,incepand cu varsta de 6 luni,daca nu sunt supraveghiati se pot rani atunci cand incearca sa se zgamaie pe la sex,

Pai normal ca se pot rani. daca le lasi jucarii neconforme cu varsta lor, daca nu te uiti la ei ce fac cand fac.
dar o intrebare: ce cauta un copil gol cu jucarii in mana? cu siguranta o rata de plastic sau un maimutoi de apa nu poate fi bagat nici in penis nici in pasarica :P
frate, sunteti de belea, romanul e camapion la 'incuiere'...

nu mai stiu de la ce varste e curios copilul in privinta organelor genitale, DAR...e BINE sa se lase copilul sa se exploreze singur, fara a-i trezi sentimentul de rusine, de nu e voie, sa nu afisezi in fata copilului grimase de genul: scarba, repulsie, manie, indignare. Ci trebuie sa privesti totul ca pe ceva firesc. E firesc ca un copil mic sa vrea sa stie, la fel cum isi studiaza degetele in primele cateva luni si se mai si sperie de ele, si organele genitale. CU siguranta nu-si va face penisul prastie (il va durea suficient ca s aii dea drumul la timp :yes:) si nici pasarica 'cos de gunoi' in care s abage de toate, deci: fii rezonabili, dragi parinti, descoperirea organelor genitale e un prim pas extrem de important in cunoasterea partilor corpului de catre copil. Asa cum e firesc sa stie care e gura, care e buricul, asa e firesc sa stie ce are intre picioare si mai tarziu si la ce foloseste :o: .
0

#27 Utilizator offline   LYDYA.... 

• LYDYA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 20 January 2009 - 06:16 AM

eu una nu am avut aceste trairi..si mai spunea ca un bebelus traieste si un sentiment erotic cand este alaptat..mai spunea ca baietii si fetele,incepand cu varsta de 6 luni,daca nu sunt supraveghiati se pot rani atunci cand incearca sa se zgamaie pe la sex,ca ei de curiozitate isi testeaza corpul..

eu stiam ca baiatul vrea sa fie pupat de mama...nu de tata :spiteful: ....astea sunt cazuri extrem de rare...nemaiauzite...cred ca doctorul s-a exprimat gresit..poate a vrut sa spuna ca fata se ataseaza mai mult de tata, deoarece are nevoie de protectie iar baiatul de mama, deoarece are nevoie de comunicare si de sfaturi...!
0

#28 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 20 January 2009 - 10:28 AM

Vezi postareaLYDYA...., la Jan 20 2009, 06:16 AM, a spus:

eu stiam ca baiatul vrea sa fie pupat de mama...nu de tata :spiteful: ....

Copilul, indif de sex, vrea sa fie pupat si dragalit de AMANDOI parintii, daca ei exista pe langa copil.
Dragostea manifetstat de fiecre dintre parinti este unica si irepetabila.
Astazi iti manifesti dragostea intr-un fel, peste o ora in alt fel. E si firesc sa fie asa, pt ca noi, cu totii, suntem intr-o continua schimbare.
Si, cu atat mai mult, modalitatea de exprimare a dragostei de catre o femeie difera foarte mult de cea a unui barbat, ambii fiind in calitate de mama, respectiv tata.

Vezi postareaLYDYA...., la Jan 20 2009, 06:16 AM, a spus:

..poate a vrut sa spuna ca fata se ataseaza mai mult de tata, deoarece are nevoie de protectie iar baiatul de mama, deoarece are nevoie de comunicare si de sfaturi...!

In general se spune ca odorul se ataseaza si comunica mai bine cu parintele de sex opus, dar asta nu este o regula.
O buna comunicare nu este conditionata de sexul parintelui, respectiv al copilului. Daca stii sa comunici, comunici si cu peretii.Daca nu stii sa comunici, copilul iti va da semne si totodata te va 'ghida' spre o comunicare mai buna, dar daca tu, ca si parinte esti orb si surd, vei ramane in vechile tipare.
A fi parinte presupune o restructurare radicala a propriei personalitati si o adaptare la tot ce presupune skimbare la secunda. A real challenge!

Aceasta postare a fost editata de nicnic3: 20 January 2009 - 10:41 AM

0

#29 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 20 January 2009 - 10:43 AM

Va recomand sa cititi Dezgolita de Lola Beccaria..mi se facuse parul maciuca si nu am reusit sa citesc mai mult de jumatate din carte. O copila de 8 ani era amorezata de tac-su..de prietenul tatalui..
0

#30 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 20 January 2009 - 12:15 PM

si ce concluzie ai tras din carte ?? nu mai faci copii huh ??
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic