Copilul indragostit de parinte?
Scris 28 September 2006 - 06:36 PM
eu una nu am avut aceste trairi..si mai spunea ca un bebelus traieste si un sentiment erotic cand este alaptat..mai spunea ca baietii si fetele,incepand cu varsta de 6 luni,daca nu sunt supraveghiati se pot rani atunci cand incearca sa se zgamaie pe la sex,ca ei de curiozitate isi testeaza corpul..
ce parere aveti?asa au facut si copii vostri?sau credeti ca este adevarat ce spune doctorul?comentati propriile experiente
Scris 29 September 2006 - 06:40 AM
Scris 30 September 2006 - 11:46 AM
In general, fiecare copil se indragosteste de unul din parinti
Scris 30 September 2006 - 03:27 PM
mi se pare o tampenie... bineinteles ca-mi iubesc parintii, dar nu in sensul ca as vrea sa ma casatoresc cu unul din ei...
cat despre faptul ca bebelusii se excita... nu cred... adica.. fiti seriosi... ma gandesc "cei care au afirmat acest lucru s-au gandit la ce tampenii spun?"
Scris 30 September 2006 - 06:20 PM
adyna_supergirl, la Sep 30 2006, 03:27 PM, a spus:
mi se pare o tampenie... bineinteles ca-mi iubesc parintii, dar nu in sensul ca as vrea sa ma casatoresc cu unul din ei...
cat despre faptul ca bebelusii se excita... nu cred... adica.. fiti seriosi... ma gandesc "cei care au afirmat acest lucru s-au gandit la ce tampenii spun?"
Pe vremea cand eram indragostita de tatal meu aveam vreo 4 sau 5 ani. Si afla ca fiecare copil are un idol in unul din parinti.
Scris 30 September 2006 - 09:34 PM
Scris 07 October 2006 - 11:11 PM
yvonne_ni2006, la Sep 28 2006, 07:36 PM, a spus:
eu una nu am avut aceste trairi..si mai spunea ca un bebelus traieste si un sentiment erotic cand este alaptat..mai spunea ca baietii si fetele,incepand cu varsta de 6 luni,daca nu sunt supraveghiati se pot rani atunci cand incearca sa se zgamaie pe la sex,ca ei de curiozitate isi testeaza corpul..
ce parere aveti?asa au facut si copii vostri?sau credeti ca este adevarat ce spune doctorul?comentati propriile experiente
Este posibil, dar teoria e teorie, iar in realitate posibilitatile genetice sunt nelimitate
Scris 07 October 2006 - 11:22 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
evaluare aptitudini si indrumare de secialitate |
Artstation | 1 | 1.034 |
|
Copilul nimanui | yvonne_ni2006 | 17 | 5.901 |
|
cum iti lauzi copilul | **Lux** | 10 | 1.962 |