America Online a lansat azi un preview al unui nou browser Netscape care se bazează pe browserul open-source Firefox, dar care suportă de asemenea și motorul folosit de Microsoft Internet Explorer.
În timp ce utilizatorii actuali de Firefox trebuie saă folosească Internet Explorer când au o problemă cu un astfel de site, browserul Netscape de la AOL oferă o altă soluție. Dacă un site web nu se afișează corect în configurația standard bazată de Firefox, cu doar două clic-uri utilizatorul poate opta pentru afișarea paginii cu utilizarea motorului IE. Browserul oferă de asemenea opțiunea salvării preferințelor referitoare la motorul folosit pentru fiecare pagină web în parte.
Utilizatorul poate specifica pentru fiecare pagină web în parte dacă permite afișarea paginilor pop-up sau utilizarea coocaie-urilor, ori dacă browserul poate rula controalele ActiveX (în modul IE), JavaScript sau Java.
Sursa: Chip
Screensots
Pagina 1 din 1
Se lucreaza la un nou Netscape
Scris 02 December 2004 - 09:46 AM
EEEEEEE.... altfel.
Mi se pare total schimbat.
Tot ce ai amintit mai sus fac din Netscape un browser cu.... de toate.
Mi se pare total schimbat.
Tot ce ai amintit mai sus fac din Netscape un browser cu.... de toate.
Scris 02 December 2004 - 06:08 PM
foarte bine ... chair incepusem sa ma intreb cand avea sa apara un browser rapid si compatibil cu mai toate paginile...
sa fie oare acesta???
sa fie oare acesta???
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
IE7
Nu merge pe IE7 |
smartevents | 2 | 3.411 |
|
Primesc Eroare la imaginile de pe Net...
...un X rosu intr-un patrat alb(???) |
Trixi | 2 | 2.731 |
|
Va rog sa ma ajutati | BYdbYd | 1 | 1.084 |
|
Vulnerabilitati in Internet Exporer 6 | roportal | 9 | 11.051 |
|
Orice browser deschid acopera bara de start |
zolex | 0 | 1.005 |
Contact
Facebook
Twitter