Macromedia Fireworks vs Adobe Photoshop
Scris 27 September 2006 - 05:01 PM
(in mod normal , fireworksul ar trebui sa aiba ce are photoshopul plus inca pe deasupra, ca am inteles ca a fuzionat adobul cu nu stiu mai cine)
Scris 27 September 2006 - 08:07 PM
Arcadia2006, la Sep 27 2006, 06:01 PM, a spus:
(in mod normal , fireworksul ar trebui sa aiba ce are photoshopul plus inca pe deasupra, ca am inteles ca a fuzionat adobul cu nu stiu mai cine)
Firmele sunt firme şi produsele sunt produse, fie ele şi software.
Adobe a achiziţionat Macromedia şi distribuie gratuit īn prezent şi Macromedia Flashplayer, dar pentru fiecare produs ex-Macromedia ar trebui să vezi chiar pe site la Adobe cum stau lucrurile.
http://www.adobe.com/aboutadobe/pressroom/...sMacromedia.pdf
Ca idee, dacă Adobe a achiziţionat Macromedia, produsele de la Adobe vor prevala īn continuare pe piaţă, nu invers.
Aceasta postare a fost editata de harald: 27 September 2006 - 08:08 PM
Scris 28 September 2006 - 09:52 AM
harald, la Sep 27 2006, 09:07 PM, a spus:
Adobe a achiziţionat Macromedia şi distribuie gratuit īn prezent şi Macromedia Flashplayer, dar pentru fiecare produs ex-Macromedia ar trebui să vezi chiar pe site la Adobe cum stau lucrurile.
http://www.adobe.com/aboutadobe/pressroom/...sMacromedia.pdf
Ca idee, dacă Adobe a achiziţionat Macromedia, produsele de la Adobe vor prevala īn continuare pe piaţă, nu invers.
Mersi mult, m-am luminat.
Am crezut ca Macromedia a "inghitit" Adobul...
Deci mai bine continui cu photoshopul...
?
Marlboro, la Sep 28 2006, 10:19 AM, a spus:
Adica? Stii mai multe? Spune-ne si noua!
Scris 28 September 2006 - 10:18 AM
Photoshop e numarul 1 in creatie si retusare, acuma nustiu daca poate fi comparat cu fireworkws.
Daca are poate un concurent as zice Paint Shop pro, desi e departe...
ceea ce stiu de fireworks, da, pregateste imaginile dar doar in context web, mai degraba template-uri web, rollover-uri, meniuri si alte asemenea chestii.
photoshop poate pregati si el webtemplates (e-mule e plin de asa ceva), dar prioritar este creatia grafica si developare poze digitale.
Scris 06 October 2006 - 12:28 AM
Marlboro, la Sep 28 2006, 09:18 AM, a spus:
Photoshop e numarul 1 in creatie si retusare, acuma nustiu daca poate fi comparat cu fireworkws.
Daca are poate un concurent as zice Paint Shop pro, desi e departe...
ceea ce stiu de fireworks, da, pregateste imaginile dar doar in context web, mai degraba template-uri web, rollover-uri, meniuri si alte asemenea chestii.
photoshop poate pregati si el webtemplates (e-mule e plin de asa ceva), dar prioritar este creatia grafica si developare poze digitale.
dar si in flash se fac templaturi nu numai photoshop
Scris 09 March 2007 - 08:01 PM
In ultima vreme, cand selectez o arie cu rectangular marchee(de fapt si cu celelalte marchee), imi apare apoi un mesaj, ca nu va fi vizibila nici o selectie, ca no more pixels have been selected than 50% parca.. cam asa ceva
Am reinstalat Photoshopul, l-am pus in alt drive, ca la un moment dat zicea ceva de sckrach si windows si am zis cine stie, sa il mut, dar imi face la fel...
E vreo optiune de schimbat pe undeva sau ce sa ii fac sa nu mai imi apara podoaba asta?
Scris 11 March 2007 - 11:27 AM
Arcadia2007, la Mar 9 2007, 08:01 PM, a spus:
mie mi-a dat o eroare asemanatoare cand m-am 'ratacit' printre layere. imi era activ unul in care intr-adevar nu avea ce sa selecteze. ai grija sa fii in 'stratul' care trebuie
Scris 14 March 2007 - 07:31 PM
Arcadia2006, la Sep 27 2006, 05:01 PM, a spus:
Deci Arcadia nush ce sa-ti zic , dar eu stiu ca mai bun este photoshop-ul.. invatz de la usor din ce in ce mai greu pana ajung WebDesigner ( asta vreau sa ajung ) . Dar fai cum vrei tu !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
program animatie | mnicoleta42 | 0 | 1.677 |
|
manual de utilizare autocad 2007 | sweet_butterfly_ella | 2 | 11.983 |
|
Caut un colaborator | ionutelectro | 0 | 1.714 |
|
|