unde? cum?
Scris 27 September 2006 - 04:16 PM
de atunci simt ca trebuie sa o gasesc, dar unde sa caut, cum si cine sau ce ma poate ajuta?
Scris 27 September 2006 - 04:45 PM
Poti fi mai explicit(a)?
Scris 27 September 2006 - 06:29 PM
Scris 28 September 2006 - 08:47 AM
oare???, la Sep 27 2006, 05:16 PM, a spus:
de atunci simt ca trebuie sa o gasesc, dar unde sa caut, cum si cine sau ce ma poate ajuta?
Persoana pe care o cauti poate fi mult mai aproape decat crezi!
Eu am patit anul trecut, prin decembrie o faza asemanatoare! Am vazut o poza cu cineva, pe care credeam ca am mai vazut si mi-am zis ca trebuie sa dau de persoana respectiva! Dupa aproximativ trei luni, uitasem poza prin calculator si dau de aceeasi persoana pe net! In sfarsit, ii cer o adresa de mail si comunicam si azi dupa ce a trebuit sa treaca ceva timp ca sa gasesc acea persoana!
Asa ca, asteapta! Daca va trebui sa apara, va aparea!
Scris 28 September 2006 - 12:38 PM
din pacate nu imi permit nici sa astept, nici sa sper ca ma va gasi ea. simt ca EU trebuie sa fac ceva in sensul asta. m-am gindit la mai multe solutii, sociale, tehnologice si paranormale. in final ramane una singura, ultima categorie...dar cum?
Scris 28 September 2006 - 12:57 PM
Scris 28 September 2006 - 01:01 PM
cei cu adevarat buni sunt retrasi si nu ajungi la ei decat prin cunostinte, recomandari (cred).
plus ca ceea ce pentru mine e important pentru un clarvazator poate fi neinsemnat, superficial si sa nu vrea sa ma primeasca.
si nu ma intereseaza saa aflu viitorul !!!
Scris 28 September 2006 - 01:06 PM
oare???, la Sep 28 2006, 02:01 PM, a spus:
Dar stii ca acea persoana vrea sa intre inc ontact cu tine? Pentru ca daca nu atunci faci un abuz. Gandindu-te la ea din perspectiva a ceea ce vrei tu este o violare a spatiului ei energetic. Mia intai ar fi trebuit sa ai acordul ei.
Si cand ne gandim intens la cineva si cand vrem sa visam acea persoana de fapt o invocam prin conectare ala campul ei energetic. Ar trebui sa avem un acord in prealabil. Aici e de discutat...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ratiune, iubire ... polaritati... cauze efecte | ellla | 5 | 2.374 |
|
Everyone is a time traveller
...noua mea carte.... |
XXII | 49 | 8.873 |
|
Cum sa invatam sa 'stim' cine suntem! |