vă mulţumesc tuturor celor care aţi postat pe topicurile mele şi celor care a-ţi răspuns la provocările mele de pe alte ropicuri!
Consider acest topic īncheiat şi, prin urmare voi īndrăzni să postez concluziile: Sunt impresii personale provenite din ceea ce sa postat, din felul īn care s-a redactat un mesaj, şi din felul īn care s-a reacţionat.
CONCLUZII :
Luăm la mişto ceea ce alţii vor să fie luat īn serios şi luăm īn serios ceea ce e un mişto.
La fiecare Superficialitatea e la ea acasă. Cum e cazul Harma care printr-o descriere f scurtă a descris peste 50% dintre masculii care su dorit-o dar sunt convins că doar maxim 10% au prezentat real interes pt ea şi nu le-ar fi spus NU! (repet, din cei care chiar au avut ace privire către ea.)
Harma... scuze că te-am luat numai pe tine drept exemplu... mai asunt şi altele, dar mesajul cred că a fost priceput deja. Aşa că...
Īn ciuda defectelor pe care fiecare din noi le avem... dorim mai mult de la viaţă, dar nu suntem conştienţi că primim doar ceea ce merităm.
Deşi doar din dragoste profundă şi sinceră au ajuns oamenii să se sinucidă -īn trecut şi vor mai fi īn viitor- cu toate acestea sexul (o reală plăcere a vieţi, un act eliberator de stres şi fără efecte secundare grave )este trecut (de părinţi īn special) prin filtrul educaţiei ţīncilor la capitolul "interzis" (dacă se poate castitate veşnică).
Deşi suntem bāntuiţi de fantezi neīmplinite, vise spulberate, şi frustrări ori inhibiţii despre care nu am spus şi nici vom spune vreodată cuiva, cu toate aceste īpingem generaţiile următoare să repete erorile personale pt care bocim īn gānd.
"Dacă pozele ar vorbi, amintirile ar fi vii, Am ştii iar ce gāndeam knd eram copii.
Probabil poza ta din ramă ţi-ar şoptii... Ştii? Nu eşti ce-mi doream să fii!
...
Iartă-mă tată! Am călcat şi eu pe urmele tale īncă-odată."
Din păcate citatul nu este nici din Kant, nici din vreun manual de liceu... este de pe albumul unui Hip-Hoper pe care, dacă mi-aş fi ascultat părinţii, profesorii, şi alţi lupi moralişti ai neamului (lucru care de la 14 ani a īncetat să se mai īntāmple, treptat) Nu l-aş fi ştiut nici īn ziua de azi..
Vă urez : O viaţă bună, mai des decīt odată pe lună !
Sex-apell "Ca să īmi ia banii femeia face apel la sex apel..."
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Idolul femeilor
.. a fiecareia in parte, nu la gramada |
Amarena | 67 | 12.955 |
|
ma inselat...