ce vor barbatii de la femei? .................. ce? :)
Scris 26 September 2006 - 07:44 PM
Prima data m-am uitat daca topicul e deschis de o femeie ori de un barbat...
Barbatii vor sa zburde in astral.... Pai, nu rideti! Nu l-ati vazut pe Bivolaru? Urit, enervant, aparent nebun, statea pe un tron in timp ce zeci de tinere goale dansau in jurul sau.... Si toate pentru contopirea cu absolutul! Pai atunci asta vor barbatii! Absolutul!
Poate e psiholog de profesie!
Daca promiti sa nu faci chelie, sa nu te scobesti intre dinti la tv, sa nu iti creasca burtica gen Piedone, atunci, si ea va promite solemn ca nu se va ingrasa, ca nu se va uriti, ca nu.....
p.s. Tu o vrei impaita, nu-i asa?....
Barbatii vor sa zburde in astral.... Pai, nu rideti! Nu l-ati vazut pe Bivolaru? Urit, enervant, aparent nebun, statea pe un tron in timp ce zeci de tinere goale dansau in jurul sau.... Si toate pentru contopirea cu absolutul! Pai atunci asta vor barbatii! Absolutul!
taranus, la Sep 25 2006, 04:59 PM, a spus:
Sigur nu esti un barbat?...pt. ca gandesti ca unul...
Poate e psiholog de profesie!
laurent-III-rd, la Sep 26 2006, 07:01 PM, a spus:
adevarat ,eu as vrea numai pe jumatate din ce ai scris,dar as vrea ....sa ramina frumoasa ca in ziua cind am cunoscut-o,la fel de slaba si de inteligenta!
P.S. cu pipaitu' ,ramine valabil ?
Numai ca nu am gasit-o.
(astept oferte
)
P.S. cu pipaitu' ,ramine valabil ?
Numai ca nu am gasit-o.
(astept oferte
Daca promiti sa nu faci chelie, sa nu te scobesti intre dinti la tv, sa nu iti creasca burtica gen Piedone, atunci, si ea va promite solemn ca nu se va ingrasa, ca nu se va uriti, ca nu.....
p.s. Tu o vrei impaita, nu-i asa?....
Aceasta postare a fost editata de zina apelor: 26 September 2006 - 07:47 PM
Scris 26 September 2006 - 08:37 PM
Hmmm, si eu m-am intrebat mult timp asta...si am ajuns la o concluzie: ma vor pe mine
Scris 27 September 2006 - 10:11 AM
Din cate vad nu prea stiu femeile ce vor barbatii de la ele. De aceea e plina lumea de parasite. Si, oricum, cate femei pot oferi ce vor barbatii? De aceea barbatii se multumesc cu putin!
Scris 27 September 2006 - 10:37 AM
thunami, la Sep 27 2006, 11:11 AM, a spus:
Din cate vad nu prea stiu femeile ce vor barbatii de la ele. De aceea e plina lumea de parasite. Si, oricum, cate femei pot oferi ce vor barbatii? De aceea barbatii se multumesc cu putin!
zi-ne tu...ca sa invatam si sa ne indreptam greselile...ca de-aia am deschis topicul, sa ma luminez
Scris 27 September 2006 - 08:20 PM
Raspunsul se gaseste in fiecare femeie in parte : Ne dorim ceea ce nu va place voua , sau nu va face placere ( si aici nu ma refer numai la sex )
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
unde preferati sa fiti agatat/agatata si cum? | manuela86 | 53 | 9.763 |
|
Dragoste de la distanta
E ciudat dar distanta uneori te face sa tii mult mai mult la pers resp |
cristy_05 | 47 | 14.679 |
|
scorpie, incerc sa inteleg un leu :| | Baba Cloanta | 35 | 7.500 |