ce vor barbatii de la femei? .................. ce? :)
Scris 25 September 2006 - 02:25 PM
in general sau in particular ... asteptam cu interes sa va exprimati, barbati
Scris 25 September 2006 - 03:42 PM
sa inteelg ca nu avem nici o sansa sa va satisfacem si sa va facem fericiti?
atunci pentru ce sa ne mai chinuim????????????????
atunci pentru ce sa ne mai chinuim????????????????
Scris 25 September 2006 - 03:52 PM
păi ce poate un bărbat să facă cu o femeie şă să nu poată face cu un bărbat?
Cam asta vreau eu de la femei!
E important de menţionat (zic eu imp. dar poate nu e) că oamenii pt a avea o relaţie amicală, de agreare, trebuie să aibă nişte valori comune.
Cred că o întrebare mai bună este... ce nu vor bărbaţii de la femei?
tre să vă spun o chestie .. apropo de maturitatea femeilor.... mi s+a dat recent o pereche de papuci pt că eram numai cu aprox 1-2 cm mai înalt ca ea. Chestia e că dacă mă duc mâine şi o întâmpin la volanul unui A8 .. (pe care nu îl am) cu siguranţă va trece peste acest defect pe care îl va considera minor. Culmea e că tipa nu e tocmai o blondă care în afară de un trum superb nu are altceva... ba dimpotrivă, e grăsuţă şi scrie poezii....
Concluzia:
1 Knd suntem puşi în faţa realităţii... toate principiile la care aderăm doar de faţadă se năruie precum un castel de nisip spălat de apă!
2 Moralitatea şi Profunzimea.... Valorile ăştia e bune dacă nu avem noi de suferit. Altminteri chiar şi cel mai sfânt om e un drac!
Cam asta vreau eu de la femei!
E important de menţionat (zic eu imp. dar poate nu e) că oamenii pt a avea o relaţie amicală, de agreare, trebuie să aibă nişte valori comune.
Cred că o întrebare mai bună este... ce nu vor bărbaţii de la femei?
tre să vă spun o chestie .. apropo de maturitatea femeilor.... mi s+a dat recent o pereche de papuci pt că eram numai cu aprox 1-2 cm mai înalt ca ea. Chestia e că dacă mă duc mâine şi o întâmpin la volanul unui A8 .. (pe care nu îl am) cu siguranţă va trece peste acest defect pe care îl va considera minor. Culmea e că tipa nu e tocmai o blondă care în afară de un trum superb nu are altceva... ba dimpotrivă, e grăsuţă şi scrie poezii....
Concluzia:
1 Knd suntem puşi în faţa realităţii... toate principiile la care aderăm doar de faţadă se năruie precum un castel de nisip spălat de apă!
2 Moralitatea şi Profunzimea.... Valorile ăştia e bune dacă nu avem noi de suferit. Altminteri chiar şi cel mai sfânt om e un drac!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ne mutam impreuna? | mița | 31 | 9.189 |
|
Mihaela Radulescu vs Andreea Marin
acceptare sau dragoste, intre fosta si actuala? |
GinGin | 29 | 5.713 |
|
Disputa despre egoism,iubire si supravietuire