Epilepsie
Scris 12 October 2011 - 10:14 PM
ASPERO s-a infiintat ca ONG in Septembrie 2011 pentru a da o voce legitima si puternica bolnavilor de EPILEPSIE si a va reda speranţa şi încrederea într-o “reala normalitate” a vieţii copilului dumneavoastră, total diferită de ceea ce din considerente psihice şi afective înseamnă pentru dumneavoastră în present normalitatea impusă de limitele bolii. Împreună vom învăţa să străbatem pas cu pas drumul greu al cunoaşterii EPILEPSIEI, să ne dovedim nouă şi celorlalţi că nu avem de ce să ne simţim ruşinaţi şi, în nici un caz copilul nostru (membrul familiei =bolnavul) nu se încadrează în categoria persoanelor RETARDATE datorita situatiei traumatizante cauzate de conceptiile depasite din sistem si dezinformarea acestei boli. Membri fondatori si diversi medici de specialitate ,oameni cu experiente de viata si profesii diverse, au decis sa contribuie la ridicarea standardului de informare si control pe care il au in Romania parintii(oamenii) in general si bolnavii in special, in scopul de a alinia Romania la standardele europene.
• CE FACEM SI CE VOM FACE
Promovam si aparam drepturile bolnavilor cu epilepsie din Romania, drepturi ce sunt prevazute atat de legislatia europeana cat si partial de cea nationala.Vom initia campanii de informare, facem demersurile legale necesare pt a inbunatatii sistemul medical din Romania,stimularea cercetarii in domeniul epilepsiei,destigmatizarea bolnavului de epilepsie….(???).Consiliem familiile si actuali bolnavi atunci cand institutiile statului nu asigura informatii complete. Oferim solutii iar strategia noastra este intotdeauna bazata pe parteneriate nu pe conflicte. Dorim sa conlucram impreuna cu statul ci nu impotriva statului in rezolvarea problemelor ce umbresc problemele acestor bolnavi .
Scopul si obiectivele asociatiei il constituie apararea intereselor si drepturilor bolnavilor de epilepsie -tratament adecvat, protectie sociala si integrarea bolnavilor in societate(popularizarea bolii si consecintele ei,ajutor in caz de criza,accesul la noi medicamente si metode de tratament,destigmatizarea bolnavilor de epilepsie. Ajutorarea in obtinerea facilitatilor ce le revin de fapt si de drept in mod organizat. Oferirea de sprijin medical, profesional social si educational la persoanele cu epilepsie precum si acordarea de consiliere si suport persoanelor care sufera de aceasta boala.
Pentru orice problema legata de epilepsie va rugam sa ne scrieti aici sau pe adresa de email : apero_01@yahoo.com
Scris 24 October 2011 - 02:09 AM
Cristia, la 04 October 2006 - 11:44 AM, a spus:
Ma bucur sa aud ca nu ai probleme cu oamenii care te inconjoara,ma bucur sa aud ca esti iubita
Pana la urmatoarea intalnire,ai grija de tine...
P.S. Anida,din ce oras esti ?
Scris 13 November 2011 - 04:18 PM
Scris 10 December 2011 - 01:19 PM
Cristia, la 25 September 2006 - 12:22 AM, a spus:
Buna
As dori si eu daca se poate adresa ta de mess sa vb de aceasta problema,multumesc.
Max_249, la 12 October 2011 - 10:14 PM, a spus:
ASPERO s-a infiintat ca ONG in Septembrie 2011 pentru a da o voce legitima si puternica bolnavilor de EPILEPSIE si a va reda speranţa şi încrederea într-o “reala normalitate” a vieţii copilului dumneavoastră, total diferită de ceea ce din considerente psihice şi afective înseamnă pentru dumneavoastră în present normalitatea impusă de limitele bolii. Împreună vom învăţa să străbatem pas cu pas drumul greu al cunoaşterii EPILEPSIEI, să ne dovedim nouă şi celorlalţi că nu avem de ce să ne simţim ruşinaţi şi, în nici un caz copilul nostru (membrul familiei =bolnavul) nu se încadrează în categoria persoanelor RETARDATE datorita situatiei traumatizante cauzate de conceptiile depasite din sistem si dezinformarea acestei boli. Membri fondatori si diversi medici de specialitate ,oameni cu experiente de viata si profesii diverse, au decis sa contribuie la ridicarea standardului de informare si control pe care il au in Romania parintii(oamenii) in general si bolnavii in special, in scopul de a alinia Romania la standardele europene.
• CE FACEM SI CE VOM FACE
Promovam si aparam drepturile bolnavilor cu epilepsie din Romania, drepturi ce sunt prevazute atat de legislatia europeana cat si partial de cea nationala.Vom initia campanii de informare, facem demersurile legale necesare pt a inbunatatii sistemul medical din Romania,stimularea cercetarii in domeniul epilepsiei,destigmatizarea bolnavului de epilepsie….(???).Consiliem familiile si actuali bolnavi atunci cand institutiile statului nu asigura informatii complete. Oferim solutii iar strategia noastra este intotdeauna bazata pe parteneriate nu pe conflicte. Dorim sa conlucram impreuna cu statul ci nu impotriva statului in rezolvarea problemelor ce umbresc problemele acestor bolnavi .
Scopul si obiectivele asociatiei il constituie apararea intereselor si drepturilor bolnavilor de epilepsie -tratament adecvat, protectie sociala si integrarea bolnavilor in societate(popularizarea bolii si consecintele ei,ajutor in caz de criza,accesul la noi medicamente si metode de tratament,destigmatizarea bolnavilor de epilepsie. Ajutorarea in obtinerea facilitatilor ce le revin de fapt si de drept in mod organizat. Oferirea de sprijin medical, profesional social si educational la persoanele cu epilepsie precum si acordarea de consiliere si suport persoanelor care sufera de aceasta boala.
Pentru orice problema legata de epilepsie va rugam sa ne scrieti aici sau pe adresa de email : apero_01@yahoo.com
in ce oras este aceasta asociatie,multumesc.
Scris 12 December 2011 - 05:14 PM
delia_37, la 10 December 2011 - 01:19 PM, a spus:
As dori si eu daca se poate adresa ta de mess sa vb de aceasta problema,multumesc.
in ce oras este aceasta asociatie,multumesc.
Asociatia are sediu in Bucuresti dar vom deschide filiale si in provincie pe parcurs.Ai adresa noastra de email care corespunde si cu mess automat te asteptam cu intrebarile tale fie pe email fie pe mess sau si aici pe forum.
Scris 21 January 2012 - 01:42 PM
Scris 04 February 2012 - 12:26 PM
onukka, la 04 May 2007 - 09:37 PM, a spus:
daca vrei parerea mea ,nu e ADEVARAT CA DACA FACI CEEA CE SPUI TU TRECE EPILEPSIA NICI VORBA,CRED CA TRECE CU TRATAMENT.
Hemon, la 02 July 2007 - 04:27 PM, a spus:
Am si eu epilepsie. Am 26 de ani si iau de 10 ani medicamente din clasa a 10-a.Azi am schimbat tratamentul si sper sa fie mai bine si sa nu mai fac nici o criza.
Mai sunt cateva saptamani si sotia mea ma va face taticș si sunt tare fericit.Poate mai mult decat medicamentele( dar de fapt impreuna cu ele ) starea de spirit, sa nu te enervezi, si sa nu dai farau liber emotilor astfel incat sa te copleseasca , cred eu ca e este solutia .
Acum iau depakine si trileptal si sa vedem cum imi va merge.
DACA IMI LASI UN ID DE MESS VORBIM SI POATE NE AJUTAM RECIPROC CU SFATURI.O ZI BUNA SA AI.
Aceasta postare a fost editata de delia_37: 04 February 2012 - 12:11 PM
Scris 05 February 2012 - 07:13 PM
Aceasta postare a fost editata de suntemoameninormali: 05 February 2012 - 07:22 PM
Scris 24 April 2012 - 09:16 PM
Tita2, la 13 November 2011 - 04:18 PM, a spus:
buna si eu sufar de epilepsie dar mamininc orisice in afara de (COLA CACAUA SI CE CONTIN COFEINA )SI LA TELEVIZOR AR TREBUI DOAR 2 ORE SI LA CALCULATOR 30 MINUTE DACA DARITI SA VORBIM PE TEME DE EPILEPSIE ADIUL MEU D.DORIN86
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau un sfat
in anotimpul friguros nu pot sa beau apa |
Lady Kapa | 28 | 6.628 |
|
Pneumonie acuta?
raceala cam indelungata |
mR.Rainman | 7 | 6.435 |