Hard sau Soft sex?
Scris 24 September 2006 - 09:54 PM
Romantic, atmosfera, blues-uri si soft sex sau Salbatic, muzica rock, accesorii nebunesti si sex putin mai hard?
Scris 24 September 2006 - 10:02 PM
Depinde .. nu potzi face doar intr`un singur fel ...simtzi nevoia k din cand in cand sa mai schimbi cate ceva .... depinde de imprejurari ... dak planifici o seara romantica cu iubitul/a atunci ..mai mult k probabil k va fi ceva soft ... dar eu stiu .. dupa o betzie in 2......
Scris 25 September 2006 - 11:01 AM
Cate un pic din fiecare,sau depinde de moment si persoana 
Am avut partenere care erau mai romantice,mai blande am avut partenere care mi-au lasat urme adaaaaanci pe corp
No'depinde, mai simti ca trebe si de ala HARD
Am avut partenere care erau mai romantice,mai blande am avut partenere care mi-au lasat urme adaaaaanci pe corp
No'depinde, mai simti ca trebe si de ala HARD
Scris 25 September 2006 - 11:43 AM
Fac statistici..sa vad ce prefera femeile....si cum practic nu pot sa ma lamuresc, macar asa, in scris sa aflu si eu!
Scris 25 September 2006 - 05:57 PM
crystyann, la Sep 24 2006, 11:24 PM, a spus:
Romantic, atmosfera, blues-uri si soft sex sau Salbatic, muzica rock, accesorii nebunesti si sex putin mai hard?
Asta e ca si cum ai intreba : va place numai ziua sau numai noaptea, sunteti tot timpul tristi sau veseli, va imbracati numai in alb sau numai in negru...etc...etc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pledoarie | nightwish | 26 | 8.201 |
|
dragoste m
dragoste m |
decebal81 | 19 | 3.809 |
|
M-a mintit ca e virgina | Golden Tag | 179 | 14.624 |