enigmatica11, la Oct 13 2006, 11:14 PM, a spus:
Naturaletea se ma apreciaza oare acest aspect?
Scris 14 October 2006 - 09:43 AM
Eu: vopsesc parul, arunc cateodata un fond de ten translucid, pun ceva ruj pe care il mananc repede, bag oarece rimel si fard pleoape si pun cercei (nu e fard dar compelteaza) ... A si acum plec la munte - aerul rece infrumuseteaza, nu?
Scris 14 October 2006 - 10:07 AM
sigur că-i normal, doar nu sunt scoţian.HiHIHI.ce, vrei să scriu aberaţii?
Scris 14 October 2006 - 12:09 PM
nu mă fardez...n'ar avea nici un rost....īs tot io, numa' că mai colorată
Scris 17 October 2006 - 10:24 AM
nici eu nu ma machiez decat la evenimente...si slava Domnului sunt mai apreciata asa
Scris 24 October 2006 - 02:25 AM
eu cand am inceput relatia cu actualul meu prieten ma machiam zilnic si destul de tare pt ca imi placea mult de el si incercam sa fiu "mai frumoasa". foloseam fond te ten cu sfintenie pt ca sunt foarte alba si mi se vede usor orice imperfectiune chiar daca singura problema pe care o am cu tenul e ca imi mai apare cate un cos din an in pasti. in fine, dupa vreo jumatate de an a venit la mine neinvitat si m-a vazut nemachiata si mi-a facut atatea complimente incat m-am hotarat sa renunt.dupa vreun an mi-a spus ca nu ii placea la inceput si ii era rusine sa spuna dar aratam mereu de parca tatal meu e proprietarul unei firme de cosmetice . acum folosesc doar rimel si luciu de buze
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
va plac barbati q muschi>?? (pentru femei in special) |
TH✇ℜU§➳ | 123 | 23.649 |
|
Ce inseamna un om frumos? | Dzidzean | 58 | 3.955 |
|
|
Lirio | 68 | 7.107 |