Pagina 1 din 1
sangerari am usturimi si imi curge sange
Scris 24 September 2006 - 07:45 PM
am si eu o intrebare...in zona intima am usturimi si imi curge sange?stie cineva care ar fii pb???adica daca ar putea fii grav ???precizez ca nu sunt virgina......credeti ca sexul ar fi oo cauza??
Scris 24 September 2006 - 11:01 PM
du-te urgent la ginecolog pentru un control ca astfel de lucruri nu trebuiesc neglijate.si inca ceva lasa sexul pana ajungi la doctor pentru binele partenerului tau
Scris 25 September 2006 - 04:10 PM
symona, la Sep 25 2006, 12:01 AM, a spus:
du-te urgent la ginecolog pentru un control ca astfel de lucruri nu trebuiesc neglijate.si inca ceva lasa sexul pana ajungi la doctor pentru binele partenerului tau 
dar ce i sar putea intampla partenerului meu?
ironic, la Sep 25 2006, 12:05 AM, a spus:
o fi menstruatia! 
sigur nu este mesntruatia....stiu cand tre sa vina si mai alesa ca mi-a curs sange si apoi nu am mai avut nimic
Scris 25 September 2006 - 04:57 PM
Cred ca este vorba de Candidoza vaginala....e o ciuperca.Nu e chiar grav..dar tre` sa`ti consulti medicul ginecolog.... Remediu` pana atunci unguentul : CLOTRIMAZOL...
Din cate stiu eu nu se transmite...si probabil ti`a aparut in urma unui tratament cu antibiotic...
Bafta!
Din cate stiu eu nu se transmite...si probabil ti`a aparut in urma unui tratament cu antibiotic...
Bafta!
Scris 25 September 2006 - 05:23 PM
ramonette_17, la Sep 25 2006, 05:57 PM, a spus:
Cred ca este vorba de Candidoza vaginala....e o ciuperca.Nu e chiar grav..dar tre` sa`ti consulti medicul ginecolog.... Remediu` pana atunci unguentul : CLOTRIMAZOL...
Bafta!
Bafta!
am avut de luat niste antibiotice...si cred ca am luat prea multe......oky mc..mult
Scris 26 September 2006 - 11:23 PM
just be, la Sep 25 2006, 06:23 PM, a spus:
am avut de luat niste antibiotice...si cred ca am luat prea multe......oky mc..mult
nu e neaparata nevoie sa fi luat antibiotice in exces.Aceasta ciuperca nu creaza tot timpul probleme si este in echilibru` cu celelalte bacterii inofensive din organism...dar daca acest echilibru este perturbat poate cauza probleme... tratamentul cu antibiotice este unul din perturbatorul acestui echilibru....
bafta!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
insarcinata sau nu | ioana.adela | 3 | 3.853 |
|
RINITA IN JURUL OCHILOR | maisha88 | 10 | 8.946 |
|
Anticonceptionalele Karissa | Nicoangel | 0 | 7.925 |